Przesuniêty przez: Tech 2009-04-25, 16:42 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-06-13, 18:48 Co to jest? Stary bezbarwny....
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Kliknij a sie powiekszy a potem jescze raz i wyjdzie full rozmiar.
Moze ma³o widac bo to telefon tylko...
Efekt jest taki - stara Cordoba brzydki metallic i CALUSIENKA w matowym bezbarwnym o strukturze "wyschnietego jeziora w USA" Kreski paski, suche to jak cholera, Scansol ledwo co radzi sobie z tym.
Ten efekt jest tylko na p³aszczyznach tam gddzie s³once przypali³o czyli maska (dach nie malowany) pó³ p³atu drzwi, BEZ ZDERZAKÓW (a by³y malowane naraz), czyli tylko elemnty metalowe.
Dostalem takie autko na ca³osc...uh gdyby nie to g... to by zesz³o 3 dni samemu.
Robie tak ze zdzieram to co popêkane (baza ca³a,zdrowa) krazkiem 80 i poprawiam 240.
Ogólnie to 2 krazki na elemnt ida tak zeby to usunac
Wiec jaka przyczyna jest takiego szajsu na tym aucie? Przagrzane? Nitro? |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-06-13, 18:51
|
0
|
|
|
Pomóg³: 21 razy Posty: 1890 Sk±d: Kraków
|
pewnie standardowa wada lakiernicza czyli za duzo utwardzacza w bezbarwnym. ja bym nie ryzykowal i zdzieral calosc a nie tylko tam gdzie popekalo.
ps. ktos tu niedawno pisal i ch**** fotkach :P |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-06-13, 19:02
|
0
|
|
|
|
Ta...ale to fotki na biegu! A nie POPIS po pracy cyfrówk±. Tramwaja sie czep:)
Nie bede dar³ wszystkeigo bo to idzie do komisu...a nie moge zalac bo wyjdzie za 2 dni.
To nie moje i g... mnie to obchodzi co kto z tym zrobi. Interesowa³ mnie fakt Z CZEGO TO SIE BIERZE bo to juz nie pierwsze auto co widze.
W³asnie...nie pieerwsze...a co powiesz na Fiata 125p z kolorem bordo zywica o TAKIM SAMYM efekcie? Takiego strucla kiedys mia³em i przemalowa³em go i wysz³o wszystko. Przecie do zywicy NIE POWINNO sie dodawac hartera no i kiedys inne materia³y by³y itd. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-06-13, 20:25
|
0
|
|
|
|
mebArth napisa³/a: | Ta...ale to fotki na biegu! A nie POPIS po pracy cyfrówk±. Tramwaja sie czep:) |
sam sie czepiales ostatnio :P
mebArth napisa³/a: | Nie bede dar³ wszystkeigo bo to idzie do komisu...a nie moge zalac bo wyjdzie za 2 dni. |
no to po co sobie glowe tym zawracac ? przykryj to szpryca i nara...
mebArth napisa³/a: | Interesowa³ mnie fakt Z CZEGO TO SIE BIERZE bo to juz nie pierwsze auto co widze. |
utwardzacz, do tego pewnie lakier economy
mebArth napisa³/a: | W³asnie...nie pieerwsze...a co powiesz na Fiata 125p z kolorem bordo zywica o TAKIM SAMYM efekcie? Takiego strucla kiedys mia³em i przemalowa³em go i wysz³o wszystko. Przecie do zywicy NIE POWINNO sie dodawac hartera no i kiedys inne materia³y by³y itd. |
pewnie byl przelakierowany w latach pozniejszych. przeciez fso nie robilo metalikow. |
|
|
|
|
pedington
|
Wys³any: 2008-06-14, 09:00
|
0
|
|
|
|
rbfm napisa³/a: | mebArth napisa³/a: | Ta...ale to fotki na biegu! A nie POPIS po pracy cyfrówk±. Tramwaja sie czep:) |
sam sie czepiales ostatnio :P
mebArth napisa³/a: | Nie bede dar³ wszystkeigo bo to idzie do komisu...a nie moge zalac bo wyjdzie za 2 dni. |
no to po co sobie glowe tym zawracac ? przykryj to szpryca i nara...
mebArth napisa³/a: | Interesowa³ mnie fakt Z CZEGO TO SIE BIERZE bo to juz nie pierwsze auto co widze. |
utwardzacz, do tego pewnie lakier economy
mebArth napisa³/a: | W³asnie...nie pieerwsze...a co powiesz na Fiata 125p z kolorem bordo zywica o TAKIM SAMYM efekcie? Takiego strucla kiedys mia³em i przemalowa³em go i wysz³o wszystko. Przecie do zywicy NIE POWINNO sie dodawac hartera no i kiedys inne materia³y by³y itd. |
pewnie byl przelakierowany w latach pozniejszych. przeciez fso nie robilo metalikow. |
Taaaaa ...... nie wiedzia³em ¿e FSO produkowa³o Seata Cordobê, no có¿ mi³o dowiedzieæ siê o NOWO¦CIACH |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-06-14, 12:04
|
0
|
|
|
|
pedington napisa³/a: | Taaaaa ...... nie wiedzia³em ¿e FSO produkowa³o Seata Cordobê, no có¿ mi³o dowiedzieæ siê o NOWO¦CIACH |
a umiesz pan czytac ze zrozumieniem ? chyba nie za bardzo ?
mebArth napisa³/a: | napisa³/a:
W³asnie...nie pieerwsze...a co powiesz na Fiata 125p z kolorem bordo zywica o TAKIM SAMYM efekcie? |
przy okazji ja sie poprawiam, bo przeczytalem to jako bordo metalik a chodzilo o nie-metalik :P
a co do tematu, to nie wiem czemu renolak tak popekal...... stawiam ze to jednak nie renolak a akryl |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-06-14, 14:36
|
0
|
|
|
|
Zywica fabryczna...(znacie to s³owo?) Spêka³o tak samo.
RB co do czepiania - TY sie MÓWI£ES ze nic nie widac na fotkach a ja wczesniej powiedzia³em ze NIKT NIE POKAZUJE zdjec. Pomyl³es czepiania. |
_________________ Bart
|
|
|
|