Zamkniêty przez: Robertlodz09 2014-01-15, 10:50 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
sloniu85
|
Wys³any: 2014-01-14, 08:23 Potrzebuje kurs blacharza
|
0
|
|
|
|
Witam chce za³o¿yæ firme z dotacji z urzedu pracy i potrzebne tam jest jaki¶ papier ¿e mia³em kurs przyuczenie b±dz cokolwiek ¿e mia³em styczno¶æ z blacharzem i czy kto¶ z Was koledzy mo¿e mi takie co¶ wystawiæ ¿e odby³em praktyke czy przyuczenie bezp³atne na danym stanowisku bardzo tego potrzebuje kto mi pomo¿e |
|
|
|
 |
Miki
|
Wys³any: 2014-01-14, 13:51
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 523
|
Jed¼ do herkuleas, przeszkol± Ciê, dostaniesz papier i bêdzie bez problemu, a co najlepsze co¶ nowego do g³owy wpadnie. Innej mo¿liwo¶ci nie widzê bo nikt prywatny Ci takiego papieru nie wystawi. |
_________________ Mart-Dent |
|
|
|
 |
sloniu85
|
Wys³any: 2014-01-14, 19:48
|
0
|
|
|
|
a kto to jest herkules? dlaczego nikt mi nie wystawi przecie¿ to siê z niczym nie wi±¿e... |
|
|
|
 |
Miki
|
Wys³any: 2014-01-14, 20:26
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 523
|
sloniu85 napisa³/a: | a kto to jest herkules? |
Herkules w mitologii rzymskiej ubóstwiony heros. |
_________________ Mart-Dent |
|
|
|
 |
KK
|
Wys³any: 2014-01-14, 20:29
|
0
|
|
|

Pomóg³: 23 razy Posty: 3347
|
Nie wiedzia³em, ¿e on blacharkê robi³ |
|
|
|
 |
sloniu85
|
Wys³any: 2014-01-15, 08:23
|
0
|
|
|
|
nikt powa¿ny tu nie siedzi same dzieci.... ¿enada |
|
|
|
 |
zed
|
Wys³any: 2014-01-15, 09:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 328
|
sloniu85 napisa³/a: | a kto to jest herkules? dlaczego nikt mi nie wystawi przecie¿ to siê z niczym nie wi±¿e... | poczytaj temat kurs lakienika w dziale inne to samo sie ciebie tyczy,a kto mia³by ci niby wystawiæ taki kwit??skoro to sie z niczym nie wi±¿e to mo¿e w biedronce ci wystawi± taki kwit albo w erze |
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wys³any: 2014-01-15, 10:49
|
0
|
|
|

Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
sloniu85 napisa³/a: | a kto to jest herkules? |
Wiedzia³em ¿e padnie takie pytanie .....
To jednoznacznie ¶wiadczy o wiedzy przysz³ego "pana blacharza"
nawet nie chcê pytaæ czy autor ma uprawnienia spawalnicze .....
Proponuje najpierw popracowaæ jako pomocnik blacharza ,zrobiæ uprawnienia spawalnicze i dopiero zdaæ egzamin czeladniczy a potem my¶leæ o otwarciu w³asnej "firmy" .....
Dziêki pracy w tym zawodzie kolega zdobêdzie do¶wiadczenie i wiedzê niezbêdn± do samodzielnej pracy na tym stanowisku ......
Uwa¿am ¿e wszystko ju¿ zosta³o koledze wyja¶nione
a z uwagi ze ociera siê to o Kodeks karny (Po¶wiadczenie nieprawdy, Fa³sz dokumentu)
temat zostaje zamkniêty. |
|
|
|