mam astre 2 na zaprawki tylnych blotnikow ale tylko ranty i kilka kropek rdzy od uderzen kamieni na rancie.
jakies 5cm wyzej jest takie przetloczenie w ksztalcie litery v(wglwbienie)
nie bardzo chce cieniowac blotnik bo szkoda go paprac a nie zdolam sie wycieniowac na tym nadkolu.
co sadzicie o wklejeniu tam gabki tej co jest do felcow w ten wlasnie rant? powinno wyjsc dostyc miekkie przejscie?
Mysle ze tak czy inaczej jezeli masz dobrany dobrze kolor nie ma sensu cieniowa.
Na takich zalamaniach w zasadzie nic nie widac.
Ja robilem to kilka razy w ten sposob ze oklejalem samochod do lakierowania i na samym koncu jak juz byl oklejony na rancie kleje tasme szeoka papierowa na tzw kaszkiet,daszek jak kto oli.
Polega to na naklejeniu tasmy i odwisnieciu ja w druga strone,mysle ze kazdy wie o co chodzi.
Zaraz po lakierowaniu tasme w tym miejscu zdejmuje i przez to nie ma sladu gdzie tasma sie konczyla.
Pozniej delikatnie polerka i wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum