co jest grane?? |
administracja spi??? |
|
26% |
[ 7 ] |
w nosie juz ma te forum?? |
|
23% |
[ 6 ] |
wszystko jest ok jak byc powinno!!! |
|
50% |
[ 13 ] |
|
G³osowañ: 26 |
Wszystkich G³osów: 26 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-16, 19:29 jest tu ktos??
|
|
|
|
hallo panowie jest tu ktos odpowiedzialny za te forum???jest komu posprzatac ostatni kilkudniowy konflikt??bo chyba nie??samowolka totalna widac sie zrobila!! 2 moderatorow od aero a od reszty??? przemo ma dni ze wchodzi ma postoje ze nie,reszty tu widac nie bylo juz kilka miesiecy lacznie z administracja!!!co tu jest grane co??? |
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2012-01-16, 20:24
|
|
|
|
kryzys |
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2012-01-17, 10:53
|
|
|
|
Witam, no ja siê bardzo cieszê, ¿e siê taki w±tek pojawi³ ze strony u¿ytkowników bo ja wychodzê z za³o¿enia, ¿e zbyt du¿y nadzór nie jest szczê¶liwym rozwi±zaniem. Przyk³adem mo¿e byæ gigantyczne forum "elektroda" gdzie za chwilê zaczn± upominaæ za brak przecinków (je¿eli ju¿ tego nie robi±).
Je¿eli jednak s± takie g³osy aby zwiêkszyæ nadzór na Lakierowanku i s± chêtni do takiej pracy to nie widzê problemu. Trzeba jednak pamiêtaæ, ¿e moderator to kto¶, komu ju¿ pewnych rzeczy nie wypada robiæ (pisaæ) a inne wrêcz s± wymagane. Trzeba umieæ to pogodziæ i przy tym nie straciæ swojej wiarygodno¶ci, reputacji itd. To nie mo¿e byæ kto¶ kto TYLKO umie naciskaæ na przycisk USUÑ, ZBANUJ itp
Co proponujecie? Casting, wybory czy jeszcze co¶ innego?
A mo¿e jakie¶ propozycje odno¶nie samego forum? Nie wszystko jest mo¿liwe ale mo¿e co¶ siê da usprawniæ. |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 11:08
|
|
|
|
nie chodzi tu o zbyt duzy nadzor panie kolego ale mysle ze miales okazje poczytac ile dni czasem potrafi sie tu "ba³agan" ciagnac??? i to w ostatnim czasie nie by³ pierwszy przypadek.na dzia³ o aerografi przypada 2 moderatorów a jesli chodzi o reszte to jedyna osoba co tu czasem zaglada jest przemo ale to o wiele za ma³o bo z profesjonalnego wczesniej forum robi sie ba³agan i nowi "ludzie" szukajac informacji natykaja sie na same off/y i k³utnie czego nie powinno byc na tego typu "do¶æ popularnym" forum.pozdrawiam |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 11:25
|
|
|
|
gugun,
Proszê o mianowanie Guguna na moderatora.
Niemam innych propozycji.
Pozdrawiam.
No chyba ¿e jeszcze mister Projekter |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2012-01-17, 11:39
|
|
|
|
gugun napisa³/a: | mysle ze miales okazje poczytac ile dni czasem potrafi sie tu "ba³agan" ciagnac??? |
Zgadzam siê, nie wszystko da siê upilnowaæ ale jak siê da to lepiej przerwaæ w odpowiednim momencie bo pó¼niej robi siê mega zadyma, tak jak ta ostatnia. Ja nie zawsze mogê tu byæ wiêc chêtnie zlecê tê pracê By³ czas, ¿e by³o tu wiêcej k³ótni i wtedy kilka osób podjê³o siê tego zadania a pó¼niej siê uspokoi³o... ale jak najbardziej jestem za aktywnymi moderatorami. |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 12:17
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | Zgadzam siê, nie wszystko da siê upilnowaæ ale jak siê da to lepiej przerwaæ w odpowiednim momencie bo pó¼niej robi siê mega zadyma, tak jak ta ostatnia. Ja nie zawsze mogê tu byæ wiêc chêtnie zlecê tê pracê By³ czas, ¿e by³o tu wiêcej k³ótni i wtedy kilka osób podjê³o siê tego zadania a pó¼niej siê uspokoi³o... ale jak najbardziej jestem za aktywnymi moderatorami | no jak widac forum sie rozwija a co za tym idzie coraz wiecej zdan,pogladow i balaganu...i dlatego za³o¿ylem ten temat i myslalem ze zainteresowanie bedzie wieksze,tymardziej teraz jak wszyscy moga sie wypowiedzic i mo¿na wspolnie ustalic co zmienic ¿eby by³o lepiej...jak sa klutnie to nickow nie brakuje co musza dodaæ swoje 5 groszy a teraz wszyscy chowaja glowe w piasek jak gdyby niby nic...
Lackdoctor napisa³/a: | Proszê o mianowanie Guguna na moderatora.
Pozdrawiam.
| a co do tego to dziekuje Krzysiek za poparcie,ale jesli mia³bym byæ po czesci odpowiedzialny za te forum to chcia³bym zeby inni sie na ten temat wypowiedzieli za lub przeciw,lub tez dali swoije propozycje.pozdrawiam |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-01-17, 12:41
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | gugun,
Proszê o mianowanie Guguna na moderatora.
Pozdrawiam.
No chyba ¿e jeszcze mister Projekter |
Ja ... to bym bez namys³u wciska³ BAN ...
Moderator to cz³owiek który musi mieæ mnóstwo zdrowego rozs±dku i ogromne pok³adu tolerancji, a przy tym niewyobra¿aln± dla mnie cierpliwo¶æ do t³umaczenia spraw oczywistych. .... Doskonale Krzysiu wiesz jak siê to koñczy gdy moderator siê pogubi w tym do czego jest powo³any. ... Ja wolê byæ tam gdzie jestem ... na miejscu krytyka wszystkiego co nieprofesjonalne i nie legalne w tej bran¿y.
Nawet gigantyczne pok³ady wiedzy zawodowej nie s± wystarczaj±c± rekomendacj± na tak odpowiedzialne stanowisko. Moderator musi g³êboko schowaæ w³asne pogl±dy i przekonania ¿eby daæ siê wypowiedzieæ innym. Jak to go¶æ z nory musi siedzieæ cicho gdy siê krytykuje to co on sam robi ... jak to go¶æ z ASO te¿ musi siê przymkn±æ gdy kto¶ chwali norê albo dziadowskie rozwi±zania ... Przymnkn±æ w³asne preferencje i tak pokierowaæ dyskusj± ¿eby by³o w niej coraz wiêcej tre¶ci merytorycznej, a coraz mniej indywidualnych opinii ...
Kto z was czuje siê na si³ach tak postêpowaæ ?
------------------------------------------------------------------------------------------
Je¿eli @gugn uwa¿asz ¿e umiesz zachowaæ dystans ... to z pewno¶ci± wiedzy i do¶wiadczenia zawodowego masz do¶æ ¿eby takie stanowisko obj±æ.
G³osuje ZA .... jeden warunek ... @senior, @lakckdoktor, @projekter, @modular ... dwu tygodniowy zakaz pisania i wielkie czerwone ostrze¿enia za ten chlew w temacie o epoksydzie
@gugun na moderatora ... tylko pierwsz± decyzj± poka¿ kolego ¿e masz jaja
|
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 12:55
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: | dwu tygodniowy zakaz pisania |
Dok³adnie, hehe.
Najlepiej zakaz pisania w temacie o ... epoksydzie.
A tak w sumie wszyscy wiemy o co chodzi.
O osobê @Guguna na moderatora.
Jest, czêsto jest, lubi napisaæ i doradzic bez zbêdnych emocji.
Jestem za,, nawet za cenê wakacji w tropikach 2 tyg all inclusive z Robertem |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:31
|
|
|
:)
|
Jestem za. Gugun jest czesto i widze go na tym stanowisku.
Bo ogo³nie z tego co widac administracja nic tu prawie nie dzia³a, temat o epoxie zosta³ zamkniety gdy temat sie urwa³ i zszed³ na inny trop... Nie zebym mia³ komu cos za z³e, no ale fajnie by by³o gdyby by³ ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:34
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: | @lakckdoktor, @projekter, @modular ... |
Powiem wiêcej.
Ich nale¿y zbanowaæ!!!!!!!!!!!!!!!!
Na zawsze |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:38
|
|
|
|
nokia92 napisa³/a: | Nie zebym mia³ komu cos za z³e, no ale fajnie by by³o gdyby by³ ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach |
Przyznajê siê, nie czyta³em bo nie mog³em, nie ¿ebym nie chcia³ urwaæ dyskusji ale po fakcie nie bêdê kasowa³ tematu, niech siê co niektórzy wstydz± za swoje wpisy |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:41
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: | ... Przymnkn±æ w³asne preferencje i tak pokierowaæ dyskusj± ¿eby by³o w niej coraz wiêcej tre¶ci merytorycznej, a coraz mniej indywidualnych opinii ...
|
Takie rzeczy to tylko w Erze... bêdzie dobrze jak mod przypilnuje porz±dku |
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:42
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | nokia92 napisa³/a: | Nie zebym mia³ komu cos za z³e, no ale fajnie by by³o gdyby by³ ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach |
Przyznajê siê, nie czyta³em bo nie mog³em, nie ¿ebym nie chcia³ urwaæ dyskusji ale po fakcie nie bêdê kasowa³ tematu, niech siê co niektórzy wstydz± za swoje wpisy |
Co do tego masz absolutn± racje. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:43
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | bêdzie dobrze jak mod przypilnuje porz±dku |
Ja ju¿ nie za¶miecê forum.
Niech bêdzie fajnie i kole¿eñsko. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-01-17, 15:48
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | nokia92 napisa³/a: | Nie zebym mia³ komu cos za z³e, no ale fajnie by by³o gdyby by³ ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach |
S³usznie !!! Ja ze swoich postów w tamtym temacie jestem bardzo dumny.
Nigdy na tym forum nikt nie da³ mi tak wspanialej okazji i pretekstu do szerokiego napisania co my¶lê na tema gównozjadów i durnych patenciarskich rozwi±zañ technicznych w wielu poruszanych tu sprawach, oraz szczerego nieskrêpowanego wyra¿enia opinii na temat @£ysy73 alias @s_t_67, alias @senior i oczywi¶cie @lackdoktora gdy siê ujara zio³em i wchodzi na forum ... bo akurat jak siê nie ujara, albo nie upije ... to pisze ca³kiem do rzeczy te posty.
i ... wgóle jestem za otworzeniem tamtego tematu jak mnie znów wkurzy swoj± durnot± jakiæ pajac ... to odrazu siê tam przeniesiemy i nie bêdziemy robiæ syfu w innych tematach |
|
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2012-01-17, 16:32
|
|
|
|
@Projekter, ten temat zosta³ otworzony w innym celu. Wyluzuj. |
|
|
|
|
SYBORG
|
Wys³any: 2012-01-17, 16:52
|
|
|
|
ja jestem poczatkujacy ale juz sie troche naczytalem na tym forum i co do rozmow niektorych osob nie bede wchodzic w szczeguly ;] i swojej opini nie bede wyrazac
a popieram kandydature gugun'a na moderatora
pozdro |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 16:56
|
|
|
|
dzieki panowie,a po tobie p projekter bym sie najmniej spodziewa³... jesli nikt nie ma nic przeciwko to chêtnie pomoge w utrzymaniu kole¿enskiej atmosfery na forum i posprzatam troche w wolnej chwili,bo jak juz napisales DrCruel napisa³/a: | Ja nie zawsze mogê tu byæ | wiec mysle ¿e przyda sie ktos do pomocy.a czy to bêde ja czy kto inny to niech zdecyduja u¿ytkownicy bo jest wiele innych osób co by sie te¿ nadawa³y na te stanowisko. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:08
|
|
|
|
gugun napisa³/a: | bo jest wiele innych osób co by sie te¿ nadawa³y na te stanowisko. |
Wska¿ chocia¿ jedn± z Twoim zapa³em.... i nie b±d¼ a¿ tak skromny.
Jeste¶ tu autorytetem, co nie znaczy ¿e sie nie mylisz czasem.
Jednak nie myli sie tylko ten co nic nie robi... wiêc ja tu nie widze nikogo innego. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:09
|
|
|
|
gugun napisa³/a: | wiec mysle ¿e przyda sie ktos do pomocy.a czy to bêde ja czy kto inny to niech zdecyduja u¿ytkownicy bo jest wiele innych osób co by sie te¿ nadawa³y na te stanowisko. |
Tak my¶lisz ? Np. Kto ?
..................................
O rany ! Krzysiu .... jaka jednomy¶lno¶æ i to minutê po sobie
---------------------------
ale wiesz, ¿e jak @gugu¶ dostanie ber³o i koronê to lecisz na ¶mietnik na dwa tygodnie ? |
|
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:17
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: | O rany ! |
Jeszcze jestem przed...
Gugun na prezydenta |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:20
|
|
|
|
Trzy g³osy chyba mu nie wystarcz±. .... Czy wystarcz± ? |
|
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:27
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Jeszcze jestem przed... | to wieczorem bêdzie co sprz±tac ;)bo przy waszych zdolno¶ciach to i ten temat bêdzie trzeba posprz±taæ
PROJEKTER napisa³/a: | Tak my¶lisz ? Np. Kto ? | musze pomy¶lec... PROJEKTER napisa³/a: | ale wiesz, ¿e jak @gugu¶ dostanie ber³o i koronê to lecisz na ¶mietnik na dwa tygodnie ? | prawo nie dziala wstecz teraz to itak to juz nic nie zmieni.wyznacze wszystkim kary projekter napisze d³ugie opowiadanie na temat reaktywnego i pzp a krzyskowi i seniorowi sie cos wymy¶li
[ Dodano: 2012-01-17, 17:30 ]
PROJEKTER napisa³/a: | Trzy g³osy chyba mu nie wystarcz±. .... Czy wystarcz± ? | i te¿ dlatego napisa³em ¿e chêtnie pomoge ale nie chce sie pchaæ nigdzie na si³e je¶li pózniej maja byæ jakie¶ ¿ale...mi osobiscie nie podoba sie sytuacja bo to szkodzi forum i dlatego zalo¿y³em temat. a tak apropo to 4 panie robercie |
|
|
|
|
Homer S.
|
Wys³any: 2012-01-17, 17:42
|
|
|
|
Ja te¿ g³osujê na gugun-a jak Mu siê bêdzie chcia³o |
|
|
marer
|
Wys³any: 2012-01-17, 18:53
|
|
|
|
@gugun na moderatora.
Popieram kandydaturê pe³n± par±.
Podpisujê siê pod tym obiema rêkami |
|
|
|
|
cysio
|
Wys³any: 2012-01-17, 19:04
|
|
|
|
i ja popieram guguna jako moderatora |
|
|
|
|
kosior
|
Wys³any: 2012-01-17, 19:37
|
|
|
|
a ja na Guguna nie g³osuje bo ca³kiem niedawno temu nazwa³ wszystkich pisz±cych w temacie o epoksydzie debilami bez wyj±tku wiec nie jest odpowiednio osob± na to stanowisko . |
|
|
slawciu
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:06
|
|
|
|
a tak w ogóle to jacy s± kandydaci na to stanowisko. bo nie za bardzo wiem miedzy kim mia³bym wybieraæ bo narazie to mi wygl±da na wybory po rosyjsku.( nie ¿ebym mia³ co¶ do gunguna) ale jeden moderator nawet na dzia³ o lakierowaniu to za ma³o, bo burdel siê tu troszku zrobi³ od jakiego¶ czasu. |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:28
|
|
|
|
kosior napisa³/a: | a ja na Guguna nie g³osuje bo ca³kiem niedawno temu nazwa³ wszystkich pisz±cych w temacie o epoksydzie debilami bez wyj±tku wiec nie jest odpowiednio osob± na to stanowisko . | kosiorek a jak mialem to nazwac jak nie po imieniu??jakos nikt sie nie obrazil oprocz ciebie?o to w³asnie chodzi w tym temacie,ze nie ma komu pilnowac tego forum bo inaczej by nie dochodzilo tu do takich "exscesów" slawciu napisa³/a: | a tak w ogóle to jacy s± kandydaci na to stanowisko. bo nie za bardzo wiem miedzy kim mia³bym wybieraæ bo narazie to mi wygl±da na wybory po rosyjsku | zaproponuj moze kogos??poki co krzysiek zaproponowa³ mnie,a ja jesli mam byc odpowiedzialny czesciowo za forum napisa³em ze nie bêde sie nigdzie pcha³ na si³e poki nie poznam opini innych u¿ytkownikow.ja tylko chêtnie pomoge ale baba nie jestem i sie nie obra¿e je¶li moderatorami zostana inne osoby,poprostu lubie forum a zrobi³ sie ba³agan wiec zainterniowa³em,byle by bylo komu sprz±tac a czy bede to ja czy inne osoby to nie robi ró¿nicy.pozdrawiam |
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:28
|
|
|
|
gugun, na moda - jestem za |
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:30
|
|
|
|
kalbi napisa³/a: | gugun, na moda - jestem za | i wzajemnie tez tu czesto bywasz wiec napewno bys sie przyda³ |
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:44
|
|
|
|
gugun napisa³/a: | zaproponuj moze kogos??poki co krzysiek zaproponowa³ mnie,a ja jesli mam byc odpowiedzialny czesciowo za forum napisa³em ze nie bêde sie nigdzie pcha³ na si³e poki nie poznam opini innych u¿ytkownikow.ja tylko chêtnie pomoge ale baba nie jestem i sie nie obra¿e je¶li moderatorami zostana inne osoby,poprostu lubie forum a zrobi³ sie ba³agan wiec zainterniowa³em,byle by bylo komu sprz±tac a czy bede to ja czy inne osoby to nie robi ró¿nicy.pozdrawiam |
Jestem w stanie podj±c sie tego zadania z gugunem, pisa³em do administracji i moja taka jakby ''kandydatura'' zosta³a pozytywnie rozpatrzona. le tak jak gugun pisa³ liczy sie wasze zdanie, obojetnei jakie bedzie to bedzie. A ze lubie to forum to chce pomoc na tyle ile potrafie, skoro administracja jak sama przyna³a czesto tu nie zaglada |
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:50
|
|
|
|
jestem za gugunem je¶li chodzi o moderatora, du¿o tu bywa i potrafi wyt³umaczyæ co i jak... oraz potrafi wtr±ciæ trochê humoru na forum.
o panu nokia92 te¿ nie mo¿na z³ego s³owa powiedzieæ . pozdrawiam. |
|
|
|
|
slawciu
|
Wys³any: 2012-01-17, 20:59
|
|
|
|
skoro mam kogo¶ wskazaæ to Homer S., Lackdoctor gungun, dlaczego??
bo s± fachowcami i potrafi± bez obelg przekazaæ swoj± wiedzê. ja bym tego nie potrafi³ gdyby kto¶ mnie nonstop pytal jak pomalowaæ plastiki w skuterku |
|
|
|
|
kosior
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:01
|
|
|
|
gugun napisa³/a: | jakos nikt sie nie obrazil oprocz ciebie? |
ale ja sie nie obrazi³em tylko teksty tego typu ¶wiadcz± o osobie która je wypisuje, jesli wiekszo¶æ jest za to niech tak bedzie. Ktos napewno sie przyda zeby ba³aganu nie by³o . |
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:13
|
|
|
|
kosior napisa³/a: | ale ja sie nie obrazi³em tylko teksty tego typu ¶wiadcz± o osobie która je wypisuje | apopatrz na temat co kto wypisywal...i co ???ja probowalem uspokoic sytuacje,zreszta skutecznie:P slawciu napisa³/a: | Homer S., Lackdoctor | tez jestem za
Dumel19 napisa³/a: | o panu nokia92 te¿ nie mo¿na z³ego s³owa powiedzieæ | dok³adnie checi ma:D |
|
|
|
|
domin3432
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:14
|
|
|
|
to i ja te¿ zag³osuje na gugun, -a |
|
|
|
|
Benos77
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:26
|
|
|
|
dla mnie albo gugun albo kalbi...choæ gugun jest du¿o czê¶ciej |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:27
|
|
|
|
slawciu napisa³/a: | Lackdoctor |
Nie, nie
Ja ju¿ by³em i wiem jak to wci±ga.
Poza tym jestem spalony
To nie g³osowanie lecz referendum i cicha pro¶ba do administracji aby Guguna szybko wdro¿y³a w moderowanie. |
|
|
|
|
domin3432
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:29
|
|
|
|
gugun, wejdzie w rz±dy to przerobi forum na "smaki piwosza" |
|
|
|
|
slawciu
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:31
|
|
|
|
ogólnie to chyba na wiêkszo¶ci forów jest coraz gorsze morale, wszyscy bez wiêkszego powodu na siebie najezdzaj± lub nie pisz± w ogóle nic . |
|
|
|
|
berag1
|
Wys³any: 2012-01-17, 21:35
|
|
|
|
Dawno mnie nie by³o co nie znaczy ¿e tu nie zagl±dam, ale jak bym mia³ g³osowaæ to gugun i kalbi. Z moich obserwacji kolega gugun- jest go pe³no wszêdzie i chwa³a mu za to bo co¶ siê dzieje na tym forum natomiast kalbi wchodzi na forum kilka szybkich strza³ów-szybkie , tre¶ciwe i sensowne wypowiedzi zarówno na tym jak i na forum konkurencyjnym. Takie moje spostrze¿enia |
|
|
|
|
siwy
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:11
|
|
|
|
witam jako nowy .szukam opinii o firmie mipa. Chodzi mi o farby wodne. Czekam na wasza opinie z do¶wiadczenia. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
JAROGTS
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:14
|
|
|
|
Jestem za u¿ytkownikiem GUGUN |
|
|
|
|
lak
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:14
|
|
|
|
Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ do¶æ dobre do¶wiadczenie w temacie.. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:15
|
|
|
|
kosior napisa³/a: | a ja na Guguna nie g³osuje bo ca³kiem niedawno temu nazwa³ wszystkich pisz±cych w temacie o epoksydzie debilami bez wyj±tku wiec nie jest odpowiednio osob± na to stanowisko . |
Daj spokój Trochê dystansu. Awantura w temacie o epoksydzie i reaktywnym to spór starszy ni¿ lód na Antarktydzie miêdzy mn±, ujaranym zio³em Krzysiem ( bo na trze¼wo to on jest OK ) i tym durniem @£ysy73. / @senior / @st67. Ka¿dy kto tam wszed³ dostawa³ "od³amkami" . @gugu¶ napisa³ prawdê .... bo patrz±c na to z boku ta awantura wygl±da jak rozmowa debili. Daj spokój @kosior ...
@gugun na moda
[ Dodano: 2012-01-17, 22:16 ]
lak napisa³/a: | Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ do¶æ dobre do¶wiadczenie w temacie.. |
No kolego @lak ... za 3 sekundy zaproszê Ciê do tematu o epoksydzie ... s± pewne granice z wysuwaniem kandydatur na moda
[ Dodano: 2012-01-17, 22:18 ]
siwy napisa³/a: | witam jako nowy .szukam opinii o firmie mipa. Chodzi mi o farby wodne. Czekam na wasza opinie z do¶wiadczenia. pozdrawiam |
Je¿eli chodzi o farby wodne mipa to cieszê siê, ¿e te¿ g³osujesz na @gugun
[ Dodano: 2012-01-17, 22:22 ]
slawciu napisa³/a: | skoro mam kogo¶ wskazaæ to Homer S., Lackdoctor gungun, dlaczego??
bo s± fachowcami i potrafi± bez obelg przekazaæ swoj± wiedzê. ja bym tego nie potrafi³ gdyby kto¶ mnie nonstop pytal jak pomalowaæ plastiki w skuterku |
@slawciu ... a Ty tu bywasz czasami ? ... czytasz posty - mo¿e ? No ... to tyle |
|
|
|
|
|
lak
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:39
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: |
No kolego @lak ... za 3 sekundy zaproszê Ciê do tematu o epoksydzie |
No..ale..o cooo..chodzi?? Aaa..gunnn na moda...!!!! |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-01-17, 22:48
|
|
|
|
lak napisa³/a: | Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ do¶æ dobre do¶wiadczenie w temacie.. |
Lak... mistrz sarkazmu.
[ Dodano: 2012-01-17, 22:51 ]
PROJEKTER napisa³/a: | No ... to tyle |
Mistrzu,,, nigdy Ci nie dorównam w temacie... obelg.
Gugun nie lubi obelg, wiêc poma³u ju¿ klawiaturkê zmieniaj... |
|
|
|
|
lak
|
Wys³any: 2012-01-17, 23:02
|
|
|
|