Autor |
Wiadomo¶æ |
|
KK
|
Wys³any: 2013-07-18, 22:05
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 3347
|
Du¿o masz racji w tym co napisa³e¶ panie P. Jak mo¿na siê usprawiedliwiaæ skoro robi siê co¶ z zami³owania. Albo siê spie....albo jest tak jak powinno byæ. Jak kto¶ robi to co kocha to tak d³ugo to bêdzie robi³/poprawia³, a¿ bêdzie idealnie.
Jak robi na cenzura to wiadomo, wzi±æ kasê i za bramê.
Dla mnie Amator to tak naprawdê po woli jak Profesjonalista. Dlaczego maj±c mo¿liwo¶ci, nie mo¿na robiæ tym czym pracuj± profesjonali¶ci. Mo¿na. |
|
|
|
|
lakiernikgryzli
|
Wys³any: 2013-07-18, 22:44
|
0
|
|
|
|
wrazel ja bym wzia sico ja umiem sprayem ladnie pomalowac;]
nie przejmuj sie niczym otwieraj biznes.... |
|
|
|
|
kadafi
|
Wys³any: 2013-07-18, 23:07
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-07-18, 23:20
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: |
Poniewa¿ to forum o lakiernictwie samochodowym, a nie innych zagadnieniach ... to zdecydowanie zostañmy przy moim toku rozumowania Gdyby¶ chcia³ szeroko rozmawiaæ o amatorstwie to pamiêtaj ³askawie, ¿e sportowcy którzy jad± na olimpiadê nie przygotowuj± siê do wystêpu w komórce na sprzêcie w³asnej roboty. |
Jezeli to forum o lakiernictwie samochodowym to po co sam zaczynasz gledzic o czyms zupelnie innym w poprzednim poscie ?
Wracaj±c do lakiernictwa samochodowego to powiem ci tak ... jak masz spie przyæ jak±¶ robotê i usprawiedliwiaæ to amatorstwem to siê lepiej za to nie bierz. To nie amatorstwo tyko pieprzenie roboty i nazywajmy ³askawie sprawy po imieniu. Szukanie usprawiedliwieñ dla durnia który wali zacieki nie widzi ró¿nic w kolorze, strukturze pow³oki i pos³uguje siê zastêpczymi narzêdziami i materia³ami jest "dziecinad±", a nie ¿adnym amatorstwem, czy "trudnymi pocz±tkami" |
A czy ja cos wspomnialem o usprawiedliwianiu siebie terminem amatora ?
Jak w ogole mozesz mnie oceniac i pisac bzdury o zaciekach i rozniacach kolorow, kiedy nie masz bladego pojecia o mnie i o tym czym sie w ogole zajmuje. Internetowe kozactwo uderza wam do glowy jak sodowka. Jedyne miejsce, w ktorym mozecie sie wyzyc i zbesztac kazdego z blotem, choc nie masz o nim najmniejszego pojecia.
Trzymaj±c siê takiego toku rozumowania, ¿e amator to ten co siê za co¶ bierze bo to kocha a i tak wszytko cenzura jest sprowadzeniem amatorstwa do g³upoty. Stolarz amator robi krzes³o które siê rozpada, malarz amator maluje ¶ciany w domu z których odpada farba po tygodniu albo wy³a¿± spod spodu plamy, Hydraulik amator montuje kibel z którego ¶ciek wylatuje na pod³ogê, krawiec amator szyje spodnie w których jedna nogawka jest wê¿sza od drugiej, albo pêkaj± w nich szwy na dupie ... To jest w³a¶nie takie "amatorstwo" którego bronisz ? Jak kto¶ nie u¶wiadomi tych ludzi, ¿e to co zrobili to syf ... to za rok obrosn± w narcyzm i dalej bêdê robiæ taki sam syf tym samym w chlewie, ale ju¿ bêd± nazywaæ siebie zawodowcami lub fachowcami ... podaæ przyk³ad |
Tym samym dajesz mi do zrozumienia, ze wszystkie swoje umiejetenosci jak i wiedze posiadasz od samego poczatku i nigdy nie musiales ich nabyc, jak i tez spraktykowac ? Amator nie musi obrosnac w narcyzm, moze dazyc do perfekcji, ktora jest Ci niestety ciezko pojac.
Co stoi na przeszkodzie, aby po godzinach pracy w biurze pasjonat amator w ciep³ym z wentylowanym czy¶ciutkim gara¿u wzi±³ do pazura drogie narzêdzia i przygotowa³ sobie do lakierowania swój zabytkowy samochód. Co stoi na przeszkodzie ¿eby potem pojecha³ do jakie¶ normalnej lakierni wynaj±³ komorê na godzinê i polakierowa³ ten samochód markowymi produktami i przeznaczonym do tego celu pistoletem, a nie szajsem z taniej aukcji internetowej, korzystaj±c tam z normalnej wydajnej sprê¿arki, filtrów i mo¿liwo¶ci wygrzania lakieru.... je¿eli oczywi¶cie potrafi i chce to zrobiæ sam. Skoro to amator to robi raz na jaki¶ czas ... mo¿e sprzêt po¿yczyæ zamiast kupowaæ aby mieæ w reku odpowiednie narzêdzie. |
Jezeli ktos jest zwolennikiem takiej opcji, dlaczego nie? Zyjemy w roznych miejscach, i naprawde trzeba zwrocic na to uwage czy istnieje taka opcja i czy przedewszystkim jest ona oplacalna. Lecz jednak zrozum, iz jestesmy istotami myslacymi i kazdy umie podjac decyzje osobiscie. Nie trzeba jednak kazdego zmuszac do narzuconych przez Ciebie zalecen. A w razie sprzecznosci mieszac go z blotem. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-19, 09:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
maddict napisa³/a: | Zyjemy w roznych miejscach, i naprawde trzeba zwrocic na to uwage czy istnieje taka opcja i czy przedewszystkim jest ona oplacalna. Lecz jednak zrozum, iz jestesmy istotami myslacymi i kazdy umie podjac decyzje osobiscie. Nie trzeba jednak kazdego zmuszac do narzuconych przez Ciebie zalecen. A w razie sprzecznosci mieszac go z blotem. |
Kolego @maddict ... tak ¿eby spraw by³a jasna od pocz±tku .... PIER DZIELISZ BZDURY JAK NAWIEDZONY GÓWNOZJAD ... i dodam ¿e kompletnie mnie nie obchodzi co tam sobie rze¼bisz w norze, czy w gara¿u i jaki jest twój poziom umiejêtno¶ci zawodowych albo cel twoich dzia³añ. Jednak bardzo bardzo bardzo interesuj± mnie twoje posty na publicznym forum. .Piszesz bzdury dostajesz po du pie ... a piszesz bzdury ! Zaczniesz pisaæ m±dre rzeczy chêtnie ci przyznam racjê . Co to za bzdura ... Nie trzeba jednak ka¿dego zmuszaæ do narzuconych przez Ciebie zaleceñ ...
W tym zawodzie ... ( bo lakiernik samochodowy to zawód ) o sposobie realizacji zadania decyduj± wytyczne technologiczne. Tu swoboda wyboru systemu naprawy i warunków jej prowadzenia jest raczej ograniczona. Dlatego TRZEBA ka¿dego zmuszaæ do narzucanych przeze mnie zaleceñ, bo wiêkszo¶æ tych co siê stawiaj± to "¶lepcy" Po prostu jeszcze nie widz± wad jakie produkuj± hurtowo ! ... Tu oczywi¶cie nadmienienie, ¿e jest tu tak¿e kilku dobrej klasy fachowców pisz±cych sporo o technologi i systemach naprawczych bo jednak nie jestem jedynym który siê na tym lakierowaniu zna. By³oby wiêc w³a¶ciwszym napisaæ TRZEBA ka¿dego zmuszaæ do narzucanych przez NAS zaleceñ. Kto robi inaczej niech wystawia ty³ek do kopania i przyjmuje na klatê wszelkie obelgi. Zrozum ³askawie @maddict , ¿e w kwestiach technologicznych nie ma kompromisów ... jest tylko gów niane podej¶cie do sprawy i olewanie zasad, a to trzeba piêtnowaæ.
To nie jest tak jak ci siê wydaje i ja sugerujesz, ¿e ka¿dy se mo¿e robiæ co chce w swoim domku za wysokim p³otem. Setki postów zosta³o tu napisane o gównozjadach chowaj±cych siê pod has³em "Amator". Najpierw musisz zrozumieæ ... tj dojrzeæ mentalnie do tego, ¿e nie jeste¶ w tym kraju sam. Ma³o tego ... w³±czaj±c siê w jak±kolwiek formê publicznej prezentacji swoich pogl±dów stajesz po jakiej¶ stronie. Wpisujesz siê automatycznie w okre¶lona grupê pogl±dów. Jeste¶ na publicznym forum i ju¿ to zrobi³e¶. Masz swoje zdanie. Teraz zostanie skonfrontowane z moj± opini±. To nie jest tak, ¿e se robisz co chcesz i o tym bezkarnie piszesz .... Robisz to w realu i tam czekaja na Ciebie realne kary i problemy tu na portalu... nastepuje zderzenie ocen.
Teraz pojawia siê kwestia celu w jakim siê wypowiadasz i prezentujesz swoj± opiniê publicznie, ¶wiadomo¶ci jakie skutki ona mo¿e wywo³aæ i co najwa¿niejsze, podstawy o jaki j± opierasz ...np jakie¶ zawodowe lub ¿yciowe do¶wiadczenie ? Bo jak to o lakierowaniu to wypada³o by trochê w ¿yciu pomalowaæ tych samochodów ¿eby siê m±drowaæ, jak o ASO to wypada³oby w kilku popracowaæ, jak o w³asnym warsztacie to wypada³o by taki mieæ, a przynajmniej mieæ podstawê do oceny kilku z nich ... jak o przepisach to wypada je znaæ jak o technologi to wypada przej¶æ kilka profesjonalnych szkoleñ technologicznych .... inaczej wygl±da na to ¿e to dyletanckie dyrdyma³y, a nie opinia ... a szczególnie godna uwagi opinia ... no i cel w jakim siê wypowiadasz ? Do czego namawiasz innych ? Jakie skutki spowoduje pod±¿anie wskazan± przez Ciebie drog± ? Zastanawiasz siê nad tym jak piszesz posty czy tylko widzisz czubek w³asnego nochala ? To teraz zastanów siê po której stronie "mocy" jeste¶. Po ciemnej z gównozjadami, dyletantami i tanim wyposa¿eniem obesranej nory .... Czy po stronie profesjonalnego zawodowego lakiernictwa samochodowego które jest celem do osi±gniêcia ... i to szybko bezzw³ocznie , bez okresu przej¶ciowego z syfem i ch³amem, obesranej nory ... Nie wa¿ne jak masz u siebie ... wa¿ne co widzisz przed sob± ... SICO ... czy SATA ?
To, ¿e tu nie ma ¿adnych amatorów czy pasjonatów lakiernictwa i ¿e 99 % z was robi to za kasê, lub inne profity ( np z oszczêdno¶ci lub chytro¶ci ) to raczej nie podlega ju¿ dyskusji. To jest faktem. Teraz tylko trzeba wybraæ ... albo profesjonalne lakiernictwo ... albo pieprzony gównozjad i spo³eczny z³odziej Ka¿dy kto kupuje sprzêt przestaje my¶leæ o zabawie, a zaczyna o kasie jaka z tego bêdzie ... mo¿e poz a kilkoma wyj±tkami potwierdzaj±cymi t± regu³ê. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-19, 09:46
|
0
|
|
|
|
kadafi napisa³/a: | PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
Ostatnimi czasy profesor Miodek wyja¶nia³ znaczenie tego s³owa, które pomimo nasuwaj±cego siê skojarzenia 'hobbysta', wywodzi siê od s³owa pasja oznaczaj±cego sza³, furiê... a wiêc pasjonat to cz³owiek ³atwo wpadaj±cy w gniew.
Pasjonat to osoba porywcza, wybuchowa. Nie jest synonimem hobbysty lub fascynata. Nie wykluczone, ¿e dzisiejsze potoczne zrównanie pasjonata z fascynatem kiedy¶ stanie siê w pe³ni oficjalne (wszystko na to wskazuje), ale gdyby sprawa by³a a¿ tak oczywista to sta³oby siê to ju¿ dawno.
Okre¶lanie osoby bêd±cej mi³o¶nikiem czego¶ mianem "pasjonat" jest wrzodem przemyconym do naszego jêzyka przez nieuków i analfabetów. Niestety, przejêli to kolejni analfabeci reprezentuj±cy ten sam poziom kultury jêzykowej, co ci, którzy mówi± "jest rok dwutysiêczny dziewi±ty".
Oczywi¶cie ¼ród³o cytatów dla zainteresowanych http://sjp.pl/pasjonat.
... i jeszcze 36 innych znaczeñ s³owa "Pasjonat" : http://www.krzyzowki.info/pasjonat
Teraz zapytam @kadafi .... Czy nadal tak uwa¿asz ?
kadafi napisa³/a: | PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
... bo mnie za chol erê nie pasuje sformu³owanie PASJONAT do kogo¶ kto profesjonalnie i odpowiedzialnie zajmuje siê lakierowaniem samochodów, ale nie bierze za to kasy i robi to wy³±cznie dla siebie i w³asnej frajdy
... i ¿eby siê nie powtarzaæ :
PROJEKTER napisa³/a: | Fajnie by by³o ... jakby¶cie WYPROSTOWALI sobie w g³owach pewne sformu³owania do ich w³a¶ciwego poziomu ... w³a¶ciwego znaczenia. |
|
|
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-07-19, 10:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 848
|
Ale macie temat ja pier..... |
|
|
|
|
wrazle
|
Wys³any: 2013-07-19, 10:51
|
0
|
|
|
|
JAk kto¶ czyta ten post w celu uzyskania pomocy niech da sb spokój i adminie wielki zmieñ nazwê dzia³u "pomoc dla amatorów" na "¶mieci rozmowy o niczym" |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-19, 16:59
|
-1
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 754 Sk±d: Astana
|
wrazle napisa³/a: | hamir napisa³/a: | kadafi napisa³/a: | Najlepiej jak wrazle okre¶li siê ile chce na sprzêt przeznaczyæ i bêdzie o wiele pro¶ciej co¶ doradziæ. | ten koles ma 8zeta na kebab,a chce sie brac za lakierowanie zarobkowe...dlatego takich "misiów"(³adnie okre¶am) trzeba nie tylko sprowadzac do parteru,tylko odrazu pokazaz gdzie jego miesce!!!
kolego kadafi, nie rozczulaj sie nad takimi jak on
kadafi napisa³/a: | szk³em dupy nie utrzesz | |
Widzê masz jakie¶ kompleksy. nie bêdê tego komentowa³
pistolet zmowie z allegro bo nikt u mnie w sklepach nawet go nie ma
http://allegro.pl/pistole...3343514904.html
kompresor zdecydowa³em siê na niby 700l/min zobaczymy
http://allegro.pl/kompres...3399060028.html
przez wasze Pier@@@ o szopenie nie wiem czy do tego sata jest wymmienna dysza na 1,8 czy muszê inny pistolet? |
ha,ha czym i komu chcesz zaimponowac tymi linkami?chyba tylko sobie
wszyscy wiedza jak wyglada sata 4000..niestety w Twoim wypadku to jeszcze wpisz w google "digital",a napis po germansku na kompresorze to jeszcze o niczym nie swiadczy
700l/min chyba z przepasci w Tatrach i to przy halnym poczytaj kolego dokladnie opis tego cacka |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-19, 17:12
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-19, 17:16
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor, witaj |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-19, 18:44
|
0
|
|
|
|
Wróci³ nowy a jakby stary.
Czyta g³upie tematy , ale czasu i chêci nie ma aby wkrecaæ siê w ba¶nie i wa¶nie.
A tak celem luzu z jakim traktowa³em gro¼by Roberta o podpi.erdoleniu.... praca najemna na odpowiednim stanowisku pozwala mi olewaæ pro¶by (sied¼ cicho) i gro¼by(podpie.rdole cie) i takie tam inne....
Ale czytam ,,, i czytam .... i tylko te ba¶nie i mity w które nawet nowi userzy nie wierz±... szkoda ¿e forum tak schodzi na psy.
Takie psiaki z rodowodem,,, czyli profesjonalne dogi.
Pozdrawiam ... piszcie, ku uciesze ogó³u.
No i po pieknej PW od pewnego moderatora z jednym zwojem mózgowym.... oj bardzo mnie paluszki ¶wierzbi± aby jego wypowied¼ cytowac na forum po wieki.... niech ludzie wiedz± z kim maj± do czynienia.
Ale nic,,, na razie luz.
Olalem jego osobe, bo to tylko zwykly, nic nie znaczacy nick ... |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
unek83 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2013-07-19, 21:23
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | No i po pieknej PW od pewnego moderatora |
Przecie¿ ja do ciebie debilu ju¿ nie piszê od roku!!! znowu co¶ ci siê nasra³o w g³owie!!!
Ostatnio napisa³em na gg czemu nie odpisa³e¶ tutaj!!!
I poza klarem co mia³ byæ HITEM Gdzie sam do mnie zadzwoni³e¶....
Czym ty chcesz mnie straszyæ albo innych(tabelk± z numerami tel) gg które napisa³em przed tym jak by³em modem albo jak Jacek mnie wywali³ z forum... przecie¿ to by³o rok albo 2 lata temu...
Ty siê Krzysztofie lecz siê naprawdê . Ten ban nic ciebie nauczy³...
A teraz jak dzieciak zablokowa³e¶ gg
PAMIETAJ GRO¬ISZ NIE TYLKO MI ALE TE¯ 10 OSOB¡ Z FORUM ONI PAMIÊTAJ O TYM |
|
|
|
|
lakiernikgryzli
|
Wys³any: 2013-07-19, 21:49
|
0
|
|
|
|
to jak wrazel moze razem rozkrecimy interes?? ja tez tam cos malowalem to moze bysmy sie dogadali?? wiec jak?? |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-19, 22:08
|
0
|
|
|
|
unek83,
Luz ch³opaku.
Przeciez nie ty tu modem jestes.
Pozdrawiam, normalnie, po ludzku.
No we¼,, daj na luz i nie dopatruj sie w ka¿dym moim poscie ataku na Ciebie.
No unek, £ukaszku, elo³³³³³³³³³³,, luzik? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-19, 22:09
|
0
|
|
|
|
unek83 napisa³/a: | zablokowa³e¶ gg |
Tak, bo nie chcê mieæ z Toba nic do czynienia.
Pozdrawiam raz jeszcze. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-19, 23:02
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Ale czytam ,,, i czytam .... i tylko te ba¶nie i mity w które nawet nowi userzy nie wierz±... szkoda ¿e forum tak schodzi na psy. |
No widzisz ... a Ja mam wra¿enie ¿e wrêcz odwrotnie. Gównozjady siedz± cicho i jest OK. Durnie pozamyka³y papê ... jak jeszcze znikn± tematy o gówno wartym sprzêcie i rze¿bach w tlenku metalu to debilnych postów bêdzie du¿o du¿o mniej ... i mo¿e forum zrobi siê dla lakierników ... a Ty Krysiu dalej udawaj ¿e nie prowadzisz nory i ¿e nie malujesz nielegalnie w swoim chlewie ... z tego kolego siê ju¿ nie wychodzi Raz wpadniesz do szamba ... zostajesz tam na ca³e ¿ycie. Wyj±tek to ludzie z niebywale silnym charakterem i samozaparciem ... a jaki jest król gównozjadów ka¿dy widzi
Gratuluje nowej najemnej pracy cokolwiek to jest
Je¿eli chodzi o podp ier dalania to nie zapominaj Krysiu ¿e na razie nie mam na Ciebie zlecenia ... a za darmo nikogo nie szturcham bo Ja siê tym zajmuje zawodowo tj za pieni±dze... ju¿ za 3 ty¶ + vat potraktowa³bym ciê jak ka¿dego innego z³odzieja z nielegalnej obesranej nory Tak¿e spij sobie na razie spokojnie i nie nara¿aj siê za bardzo ludziom ... w realu
Co do moderatora tego forum, to we¼ ³askawie pod uwagê, ¿e piszesz teraz posty tylko dlatego, ¿e jest bardzo uprzejmy i pozytywnie ustosunkowa³ siê do mojej pro¶by ¿eby ci cofn±æ du¿o wcze¶niej zakaz pisania ... Ja mam swoje powody ... Po prostu ¿eby wykazaæ jaki syf jest w norach i do czego to prowadzi, muszê tu mieæ na forum dy¿urnego gównozjada z powid³ami w bani i pad³o akurat na Ciebie bo wyczerpujesz wszystkie warunki i wymogi |
|
|
|
|
|
wrazle
|
Wys³any: 2013-07-20, 09:51
|
0
|
|
|
|
za³atwiajcie wasze sprawy gdzie indziej ............
wiêkszo¶æ z was to zakompleksione ......<--
umówicie siê na kawê i wyja¶nijcie sb co chcecie. a skoro kto¶ "m±dry" za³o¿y³ dzia³ pomoc to piszcie w sprawie pomocy.
co z tym kompresorem jest nie tak niby ?
pisze 700l ale rzeczywista wydajno¶æ bêdzie z 400 czyli tyle ile chce |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-20, 13:37
|
0
|
|
|
|
wrazel ... pieprzony leniu Wszystko masz w archiwum tego forum .... Wszytko i jeszcze wiêcej ni¿ potrzebujesz ... o kompresorach filtrach, pistoletach i ich konfiguracjach .... o tanich i drogich .... o markowych i tych szajsowatych od 50 z³ wzwy¿. 10 000 opinii. Wypowiedzi specjalistów i pojêkiwanie kompletnych durniów. Do¶æ materia³u na habilitacjê
,a nie tylko prace doktorsk±, czy magistersk±.
Wynocha do archiwum !!! ... jak bêdziesz mia³ jakie¶ ciekawe pytanie zawodowe o lakiernictwie ( nie koniecznie tym samochodowym ) to osobi¶cie ci chêtnie pomogê
... a teraz "poszo³ won" do lektury archiwalnych wypowiedzi ... m³ody leniu.
Twoje pytania ¿eby zas³u¿y³y na pomoc musz± dane zagadnienie rozwijaæ. Przez takie pier do³y ci±gle to forum w temacie pomocy tzw. "amatorom" krêci siê w kó³ko tego samego, jak dziecinny b±czek. Spadaj @wrazel i wróæ jak w³o¿ysz w pozyskanie wiedzy zawodowej choæby okruszek wysi³ku |
|
|
|
|
|
przemo1972
|
Wys³any: 2013-07-20, 15:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 11 razy Posty: 551 Sk±d: SC
|
Cytat: | No i po pieknej PW od pewnego moderatora z jednym zwojem mózgowym.... oj bardzo mnie paluszki ¶wierzbi± aby jego wypowied¼ cytowac na forum po wieki.... niech ludzie wiedz± z kim maj± do czynienia.
Ale nic,,, na razie luz.
Olalem jego osobe, bo to tylko zwykly, nic nie znaczacy nick ...
_________________ |
Kto tu ma jeden zwoj mozgowy wiedza tylko ci ktorzy czytali twoje durne posty...Ja olewam cie tez...Coz, chlop ze wsi wyjdzie, wies z chlopa nigdy.
Bez obrazy Panowie, w dziesiejszych casach "chlop" to sposob myslenia a nie miejsce pochodzenia.Spamujesz Lackdoctor, widze ze mala kwarantanna nie pomogla.Spadaj. |
_________________ Wyrywanie chwastow |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-20, 17:24
|
0
|
|
|
|
wrazle napisa³/a: | pisze 700l ale rzeczywista wydajno¶æ bêdzie z 400 czyli tyle ile chce | no jasne,pod to SICO wystarczy |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-20, 17:26
|
0
|
|
|
|
wrazle napisa³/a: | co z tym kompresorem jest nie tak niby ? | poziom sprzedawcy jest tu rowny poziomowi nabywcy |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-20, 17:35
|
0
|
|
|
|
wrazle, wkoncu odnajdz w sobie pokore,napisz na co Cie stac i co potrzebujesz
"b³±dziæ to rzecz ludzka","trwanie w g³upocie to ¿enada...A.Hitler...,'Mein Kampf" |
|
|
|
|
wrazle
|
Wys³any: 2013-07-20, 22:40
|
0
|
|
|
|
staæ a daæ ró¿nica, przewiduje do 5 ko³± kompresor i pistolet do 2tys.
dziêkuje za wasz± ()<-tak± pomoc mo¿na zamkn±æ bo i tak gówno mo¿ecie pomoc
a wielki i m±dry magistrze PROJEKTER
w waszym Archiwum jest tyle pomocy co w tym dziale..
Wole byæ ju¿ samoukiem i "gara¿owcem " ni¿ s³uchaæ takich Frajerów jak wy i robiæ z siebie Piz@e s³uchaj±c was |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-20, 23:03
|
0
|
|
|
|
wrazle napisa³/a: | magistrze PROJEKTER |
magistrze ? Nooooo teraz to¶ mnie obrazi³ do ¿ywego
@wrazel wrócisz TU skoml±c ... na kolanach tylko zm±drzejesz i zmienisz NICK z IP ... Wrócisz jak ka¿dy pajac któremu siê wydaje, ¿e siê sam naumie. Zejdzie ci z p³ucek powietrze nawalisz baboli a potem zaczniesz szukaæ pomocy ... to zauwa¿ysz ¿e albo TU albo na drugim portalu ... W innych miejscach to mo¿esz poczytaæ co najwy¿ej o sprayach i zawodowcach poleruj±cych samochody cudownymi pastami z Lichenia, albo ... mas³em.
Pokrêci³o ci siê w g³owie @wrazel ... i bieguny ci przeskoczy³y. Nikt Tu nie jest od tego ¿eby ci pomagaæ Najpierw "naum" siê prosiæ o wiedzê i do¶wiadczenie zawodowe a ... oducz tupaæ - dziewczynko |
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-07-21, 16:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
wrazle napisa³/a: | Wole byæ ju¿ samoukiem i "gara¿owcem " ni¿ s³uchaæ takich Frajerów jak wy i robiæ z siebie Piz@e s³uchaj±c was |
Masz kolego ca³kowit± racjê ....
My te¿ nie zap³aczemy za tob± ..... |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-21, 16:47
|
0
|
|
|
|
Spokojnie panowie,PROJEKTER ma racje,wróci na kolanach pod innym nickiem,albo bedzie przeglada³ forum z ukrycia,taki cichoCIEMNY bedzie
takie te dzieciaki juz sa |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-07-21, 16:54
|
0
|
|
|
|
hamir napisa³/a: | takie te dzieciaki juz sa |
Podobno to BMW ze zdjecia które zamie¶ci³ w pierwszej wiad. to jest wiêcej warte ni¿ nowe z salonu BMW 5 ..... bo to je .... M3
I sam je bêdzie sobie malowa³ .....
Ps.
Tak siê sk³ada ¿e z ciekawo¶ci zadzwoni³em do znajomych z salonu i serwisu BMW aby siê dowiedzieæ czy tak mo¿e byæ faktycznie ¿e stara E36 M3 kosztuje wiêcej jak nowa BMW serii 5
I tak jak my¶la³em.....
Kolegê wrazlii......ponios³a m³odzieñcza ..... fantazja.. |
|
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-21, 16:56
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisa³/a: | Podobno to BMW ze zdjecia które zamie¶ci³ w pierwszej wiad. to jest wiêcej warte ni¿ nowe z salonu BMW 5 ... | widocznie ma platynow± blache |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-07-21, 17:01
|
0
|
|
|
|
hamir napisa³/a: | widocznie ma platynow± blache |
I rdzewieje..... |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-21, 17:13
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisa³/a: | I rdzewieje... | bo to platyna made in china
Robercik,my tu chichy,smiechy,a nasz kolega "doskonali" sie! ...i kiedys nam pokaze.... |
|
|
|
|
Matix
|
Wys³any: 2013-07-21, 21:16
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09, szczerze to wnioskuj±c po tablicy rejestracyjnej mieszkam bardzo blisko kolegi wrazle wiêc z mi³± chêci± bym zobaczy³ te M3 i siê nim przejecha³
Cena M3 e36 w idealnym stanie to max 30ty¶ ale to naprawdê nie bite i oryginalny lakier
Nowa 5-tka czyli F11 chyba ju¿ to koszt ok 200ty¶ wiêc naprawdê kto¶ za bardzo ceni te M3 Nawet e39 M5 jest dro¿sza od e36 M3 |
|
|
|
|
Mariko12
|
Wys³any: 2013-07-21, 22:43
|
0
|
|
|