Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kamil12173
|
Wys³any: 2017-05-31, 22:06 SICO bronze RP 1.4- jakie ci¶nienia do bazy i klaru? Ustawie
|
0
|
|
|
|
Witam,
Pacjent sico bronze rp 1.4
Chcia³bym uzyskaæ informacjê jakie jest optymalne ci¶nienie do aplikacji lakieru bazowego oraz lakieru bezbarwnego w tym pistolecie.
Dodatkowo interesuj± mnie ustawienia pistoletu. Ile np wykrêcony materia³ najlepiej mieæ itp. |
|
|
|
|
Czere¶niak
|
Wys³any: 2017-07-13, 21:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 200
|
kamil12173 napisa³/a: | jakie jest optymalne ci¶nienie do aplikacji lakieru bazowego oraz lakieru bezbarwnego w tym pistolecie.
Dodatkowo interesuj± mnie ustawienia pistoletu. Ile np wykrêcony materia³ najlepiej mieæ itp. |
Panie wszycho krencisz se w nim na fulla i Sico jak ten wariat hula
bedzie wali³ se farbkami jak jaki szalony |
|
|
|
|
misias
|
Wys³any: 2017-07-13, 21:56
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 245
|
Czere¶niak, Ja jak tym robi³em skrêca³em go na wej¶ciu bo jak sypniesz 3 bary to wyrywa z ³apy.
Ci¶nienie dajesz 3 bary do bazy na skrêconym wej¶ciu,3,5 bara do bezbarwnego na rozkrêconym wej¶ciu ale nie na maxa,zawsze trzeba go ciutkê na wej¶ciu przyrêciæ, jest wtedy bardziej wyczuwalny.
Bardzo wa¿na jest odleg³o¶æ od elementu przy tym pistolecie. |
|
|
|
|
hematol
|
Wys³any: 2017-07-13, 23:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 11 razy Posty: 1007 Sk±d: ¦l±sk
|
kamil12173, w przypadku tego pistoletu wchodzi w rachube jedynie ustawienie na s³uch czy tam "czuja",nie sugeruj sie zaleceniami producenta (pude³ka).Popróbuj ró¿ne ustawienia sam zdecyduj,na którym dzia³a najlepiej. |
|
|
|