Autor |
Wiadomo¶æ |
|
gola
|
Wys³any: 2009-04-01, 19:55 moderator
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 854
|
a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono,pogratulowac |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2009-04-01, 20:06
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 1553 Sk±d: ko³obrzeg
|
gola napisa³/a: | a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono, | no bo u bodzia chyba interneta odcieli |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2009-04-02, 07:18 Re: moderator
|
0
|
|
|
|
gola napisa³/a: | a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono,pogratulowac |
Oby tylko to nie by³a nied¼wiedzia przys³uga, bo czasami jednak moderator musi siê komu¶ naraziæ... ale porz±dek najwa¿niejszy tym bardziej, ¿e szykuj± siê zmiany na forum i trzeba bêdzie wiêcej r±k do pracy.
Mam te¿ jeszcze jeden typ na moda ale to za chwilê. |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-02, 15:56
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Ja tez poproszê o kolor zielony.... bede dba³ o porzadek, obiecuje |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
gola
|
Wys³any: 2009-04-04, 19:59
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-05, 07:06
|
0
|
|
|
|
Z czego r¿ysz gibonie? Ze tobie nie dali zielonego? To mozesz p³akac a nie drzeæ pape. i tak nie dostaniesz...najwy¿ej banana z biedronki na promocji He |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
gola
|
Wys³any: 2009-04-05, 08:31
|
0
|
|
|
|
mebArth napisa³/a: | Z czego r¿ysz gibonie?... |
z ciebie chlopcze,z ciebie.
Ty juz pewnego razu byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu.
Wiec jezeli ty mialbys zostac moderatorem na tym forum to administracja musiala by upasc na czolo chyba GOSCIU |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2009-04-05, 11:07
|
0
|
|
|
|
gola napisa³/a: | byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu. | ops |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-05, 11:42
|
0
|
|
|
|
gola napisa³/a: | mebArth napisa³/a: | Z czego r¿ysz gibonie?... |
z ciebie chlopcze,z ciebie.
Ty juz pewnego razu byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu.
Wiec jezeli ty mialbys zostac moderatorem na tym forum to administracja musiala by upasc na czolo chyba GOSCIU |
OOOO tu sie mylisz panie kolego. Jedyne co robi³em na forum RBiego to DOPISKI o gramatyce lub kasowa³em smieci. NIGDY nie zmieni³em ZADNEGO tekstu kogos, bo najwyczajniej mi sie nie chcia³o. Wiec Z TYM SIÊ JA NIE ZGODZE CO PISZESZ teraz. Albo kasowa³em duble. Tak naprawde to kilka razy uzy³em funkcji moda, tam nie by³o co moderowaæ. GURU rzadzi³. Zreszta nie tylko ja tam modowa³em. Wiec wara z takimi txtami do mnie, misiu kolorowy. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
gola
|
Wys³any: 2009-04-05, 20:59
|
0
|
|
|
|
ale tylko ty natamtym pseudo forum (z moderatorow) znales lakiery profix-a i u-pola a post tychze sie tyczyl i zostal zmieniony celowo aby osmieszyc brak wiedzy autora,ktory to w rzeczywistosci posiadal jej duzo duzo wiecej jak ty modziku |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2009-04-05, 21:25
|
0
|
|
|
|
gola napisa³/a: | a post tychze sie tyczyl | chodzi³o o lakiery ms,hs,vhs .kolega pyta³ co to znaczy. pewien go¶æ klaku napisa³ ¿e ró¿ni± siê stê¿eniem ,zawarto¶ci± czê¶ci sta³ych.widzia³em to |
|
|
|