Autor |
Wiadomo¶æ |
|
shalashaska
|
Wys³any: 2009-04-08, 16:17 Kraków - sklep z lakierami
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 190 Sk±d: Kraków
|
Czy kto¶ mo¿e mi poleciæ jaki¶ dobry i tani sklep w Krakowie a najlepiej w okolicach N.Huty.Pzdr |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-08, 19:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Moge ci w wieliczce polecic i na Pr±dniku i na Biezanowie.. Ale jak TANI? Ca³a ma³opolska ma jedne ceny tylko zalezy od dystrybutora i od rabatów Co chcesz kupic? |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
shalashaska
|
Wys³any: 2009-04-08, 19:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 190 Sk±d: Kraków
|
Biea¿anów i Wieliczka mog± byæ.Natomiast jezeli masz na my¶li sklep w Wieliczce kolo starego kina/przejazd PKP to podobno nie dorabiaj± zbyt dobrze, tak s³ysza³em.Bede chcial kupc KH3 i podklad na maske.Szukam sklepu w ktorym sprzedawca bedzie umial mi konkretnie pomoc a nie wciskac kitu.Bie¿anów....tam sie wychowa³em |
|
|
|
|
stek
|
Wys³any: 2009-04-08, 19:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 235 Sk±d: ok kraków
|
Ja widzia³em sklep i tam równie¿ dorabiaj± farby, na alejach pokoju przed rondem czy¿yñskim jakie¶ 500 metrów po lewj stronie jad±c od M1. jakiej firmy tam maj± lakiery niewiem. |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-09, 16:21
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
shalashaska napisa³/a: | Biea¿anów i Wieliczka mog± byæ.Natomiast jezeli masz na my¶li sklep w Wieliczce kolo starego kina/przejazd PKP to podobno nie dorabiaj± zbyt dobrze, tak s³ysza³em.Bede chcial kupc KH3 i podklad na maske.Szukam sklepu w ktorym sprzedawca bedzie umial mi konkretnie pomoc a nie wciskac kitu.Bie¿anów....tam sie wychowa³em |
Wieliczka ul. Sienkiewicza STANDOX konwencja, zó³ty budynek w osiedlu przy drodze z pacho³kami. robi± 2 dni farbe ale zrobi± a i jescze jest jeden na ul. GDowskiej, To wyjazd na Gdów od wieliczki. Po lewej strony od ochronki. ³adnie farby robi± bo robi± natryski. Tylko nie w dzien a w 3 dni. |
_________________ Bart
|
|
|
|