I co my¶licie o tym bo z opisu wygl±da ¿e nadawa³ by siê idealnie do ma³ego kompresora
(mo¿e mi kto¶ obeznany w temacie powiedzieæ jak on bêdzie siê sprawowa³ z lakierem per³owym i bezbarwnym?)
Mo¿ecie mi powiedzieæ czy warto siê w co¶ takiego pchaæ??
I który z nich by³by najlepszy do ¶redniego (z podkre¶leniem w stronê ma³ego) kompresorka. Potrzebujê pistolet do malowania per³± i bezbarwnym (mam zakupiony DuPont my¶lê ¿e bêdzie dobry)
Witam od jakiego¶ czasu przegl±dam forum, interesuje sie g³ownie airbrush ale wszelka wiedza lakiernicza bardzo siê przydaje. Nie powiem Ci który z nich dobrze weleje klar czy po³o¿y baze ale jesli planujesz ma³y kompresor to poleca³ bym pistolet z jak najmniejszym zu¿yciem powietrza zeby mo¿na by³o nim jak najd³u¿ej malowac. Dlatego raczej odpada ten pierwszy, przy wyborze konkretnego modelu niech pomoze kto¶ inny lub poszukaj odpowiedzi na forum ;] cya
_________________ Powy¿sze zdanie jest prawdziwe, poni¿sze fa³szywe.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum