Wla³em w pistolet i zacz±³em nak³adaæ jak siê okaza³o widzê w tym ponad 90% rozpuszczalnika wyparowuje pod wp³ywem powietrza a bez dmuchania powietrzem w kilkana¶cie sekund. "Podk³ad" ten jest zabarwiony na ciemn± zieleñ z czego na owiewkach zostaje trudny do zauwa¿enia zielony osad i to tylko w takich miejscach gdzie zosta³ zaciek zreszt± pod placem nie czuæ ¿e co¶ tam jest. I czujê siê oszukany zamówi³em litr zielonego rozpuszczalnika (bardzo rzadki i zapach identyczny jak rozpuszczalnik) popsika³em tym ¶lady na plastikach mniejsze ni¿ znikome jak to ma byæ ja nie wiem??
Zamawia³ kto¶ co¶ takiego lub jak powinien wygl±daæ i rozprowadzaæ siê taki podk³ad.
Kolego na ten podklad to trzeba dac jeszcze akrylowy podklad! Tym podkladem dajesz cienka warstwe, przy takich temperaturach jak sa to szchniecie jest blyskawiczne
Wiem ¿e dla wype³nienia nale¿y daæ podk³ad akrylowy no ale ¿eby to ten podk³ad sk³ada³ siê z rozpuszczalnika wiem ¿e on ma daæ lepsz± przyczepno¶æ powierzchni ale ja na niej nie widze ani ¶ladu. Co do podk³adu akrylowego mo¿e byæ taki jak do lakierowania aut czyli podk³ad plus utwardzacz czy musze kupiæ specjalny z uelastyczniaczem a mo¿e do takiego zwyk³ego mo¿na dodaæ uelastyczniacz??
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum