Wściekły wąż powiedział:
" o spzedam i na gaz..."
NUMERO UNO
Oryginał do którego dorzucam oryginalny holder ten z mojego artykułu
Walka z chińszczyzną
oraz czyściki do dyszy - pasujące do 0,15
Dla bardzo zainteresowanych mogących kupić ten sprzęt szybko dorzucę jeszcze japoński aerograf IZUMIYA z kubeczkiem wewnętrznym oraz dyszą 0,2 oraz kuferek na to wszystko
Satysfakcjonująca mnie oferta to 799 zł - cena tego zestawu na wolnym tynku

to przynajmniej 1000 zł
NUMERO DUE
Cichutki kompresor marki EUROTEC
Pojemność zbiorniczka 2l - uwierzcie mi pracowałem na nim po 8 godzin bez żadnych zgrzytów, chodzi cichutko i jest wydajny
W zestawie - kompresor, reduktor + manometr, wąż 4m ze złączkami typu Iwata - pasuje do Infinity i innych aero H&S oraz (niech mnie) chińczyków, kompresor waży niedużo i można go nosić jak torbę do lapka, do zleceń jest idealny
Szczegóły
Cena która mnie satysfakcjonuje to 799 zł
Tak jak poprzednio jest bonus dla kogoś kto chciałby szybko go zakupić, dorzucam wszystkie moje farby do aerografi firmy AUTOAIR wraz z reduktorem oraz farbki PROCOLORS I EROCOLORS, płyn do czyszczenia aerografu wraz z wkraplaczem
Cena rynkowa zestawu z bonusem - przynajmniej 1200 zł
NUMERO TRES
Tablet graficzny Wacom Intuos 3 - A6 wide
Mały przenośny tablet graficzny Wacoma z generacji trzeciej, generalnie bardzo przydatne do projektowania na kompie, w połaczeniu z lapem staje się przenośnym studiem graficznym
W zestawie :
- Tablet wacom intuos 3 A6 wide
- Piórko basic wraz z nowymi nie użytymi wymiennymi końcówkami
- oryginalny program Corel Painter X
- oryginalny program Corel Essential 3
Cena: 699zł
Bonus dla bardzo szybkich podkreślam
bardzo szybkich
Oryginalne piórko Wacoma Airbrush z dodatkowymi końcówkami imitujące pracę aerografu - cena samego piórka to przynajmniej 600 zł
NUMERO QUATRO
BIBLIOTEKA AIRBRUSH:
Rocznik czasopism Airbrush Action 2007 oraz pojedyncze Airbrush Step by step z 2008 roku, 2 książki - Airbrushing and photo retoushing oraz Airbrush - malowanie cieni
Interesująca mnie kwota to 199zł
Dla szybkich dorzucę w bonusie kolekcję numerów Lakiernika, filmy na płytach o aerografii (jest tego sporo) oraz książkę o lakiernictwie.
NUMERO CINQUE
Oryginalne albumy mistrza aerografu H.R. Giger'a kreatora Alien, albumy są wydane na kredowym papierze, z dużymi szczegółowymi zdjęciami, dla zainteresowanych rarytas - ciężko dostać w Polsce
Necronomicon I i II
oraz
www HR Giger com
Cena która mnie satysfakcjonuje to 299 zł - tutaj bez bonusa
WIĘCEJ INFO POD MAILEM: koszty wysyłki to 30 zł kurierem
wieczorkr@o2.pl
lub telefonicznie
500 387 602
P.S. Mam nadzieję że Admini i Moderatorzy wybaczą mi ten akcent (w ramach starej znajomości) - potrzebuję szybko pieniążków to jest jedyny powód sprzedaży