Autor |
Wiadomość |
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-05-10, 01:54 Devil,s AB
|
0
|
|
|

|
Siedzę jakiś taki... to wrzucę kilka swoich, chyba tych lepszych. Aero zajmuję się relatywnie od niedawna, po małym wypadku miałem w cholerę czasu. Plan; zacząć mazać motorki i po swoich może robić trochę hajsu z tego, bo zapieprzanie w magazynach na wyspach jest ku... nudne.
W miarę chronologicznie;
Panna z Underworld3, podobieństwo cienko, nawet po jakimś czasie poprawiłem szczenę i cienie ale żeby było luz to trza by od początku strzelić
Lucky girl tu byłem 100 happy
Vampire girl tu mimo nie wykończenia otoczenia nadal jestem happy
Funky ragga Giger, narazie jedyna koszula.
Dzieciak znajomych w dwóch wersjach, jakoś ciężko mi było się zabrać do tego.
Głód samotność na morzu , ostatnia wprawka na papierze, przed atakiem na blachy i moto. Praktycznie wszystkie są robione na A3 papier medea textilie. W większości z łapy, ale im dalej, tym próbuję więcej wycinanek.
Kombinuję teraz atak na moto. Lipa bo nie znam żadnego lakiernika i próbuję wszystko wyłapać z neta. Sprzęt już skompletowałem teorio ciut też, obadamy za jakiś czas.
Pozdro |
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2010-05-10, 07:43
|
0
|
|
|

|
Gdy zobaczyłem pierwszą pracę, myślę... skąd znam tego kolesia podpis okazał się pomocny ... nad techniką wiadomo, musisz popracować, ale ogólnie prace fajne... reklama strike'ów miodzio, śniadaniowa papuga ostro przyprawiona... o funky gigerze się nie wypowiadam |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-06-11, 22:42
|
0
|
|
|

|
Dzięk LoboLoco za koment, jeszcze sporo przede mną, na razie przede wszystkim rozebrana NTV,ka
Yo i pierwsza blacha. "Atak diabła":twisted: , jeszcze przed wylaniem klaru, zanim nie spierniczę
Aluminium ok A3 auto-air
Pozdro |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-06-22, 19:55
|
0
|
|
|

|
Więcej czerwonego
Również przed lakierem, cholernie się boje
Błotnik auto air |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-07-04, 00:47
|
0
|
|
|

|
Wojna o NtV, bitwa druga, top baku, autoair przed klarem ok a4.
 |
|
 |
Neonis
|
Wysłany: 2010-07-04, 14:55
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-07-04, 15:13
|
0
|
|
|

|
Dzięki za koment. Sprzęt raczej nie , trochę mam żelastwa, czyli raczej problem jest we mnie :(. Sprecyzuj może jeszcze w których miejscach. Przy baku miałem problem z kryciem czarnej i z czuprynki nie jestem zadowolony, ale myślę że z czasem zakumam. Może wielkość , wampirzyce mają 20cm szerokości, piratka tyle samo wysokości, diabeł z aero niecałe szer. czerwony na błotniku od szczeny do końca gogli ma 12cm.
Pozdro |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-07-05, 02:41
|
0
|
|
|

|
Neonis im dłużej gapię się na zdjęcie włosów wampira tym bardziej mnie irytują . A będę musiał gapić się na nie do zmiany motorka, czyli dłuuugo . Jak się wyrobię to je poprawię.
Dzięki
p.s. jak spierniczę bardziej to cię znienawidzę
Pozdro |
|
 |
Neonis
|
Wysłany: 2010-07-05, 16:25
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
Jeśli mam sprecyzować to najbardziej w takich miejscach (u wampirzyc) jak: rzęsy, brwi, (nieszczęsne) włosy, zagięcia palców, poniekąd paznokcie również... myślę, że ogólnie najbardziej w tych miejscach gdzie malowałeś wolną ręką, a wymagały precyzji... Wiem, że to nie jest łatwe, a format na jakim działałeś wcale Panoramą Racławicką nie jest...
Aha... jeszcze jedno - krew wypływająca z szyi ofiary niezbyt ci siadła... Myślę, że (hmmm...) zbyt spokojnie spływa z tych tętnic, a powinna (moim zdaniem) zachlapać pół twarzy zbrodnicielki
odp na p.s.: Jeśli spierniczysz możesz i mnie znienawidzić... A jeśli naprawisz to co? Pokochasz mnie? |
_________________ Malowanie aerografem na kaskach motocyklach samochodach i ścianach - Aerografit Studio |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2010-07-06, 08:42
|
0
|
|
|
|
krew już wyciekła i panie się umyły do sesji :p malujesz chyba dużo z freehendu co pewnie zaowocuje w przyszłości graty za malunek bo fajny i klimacik gites i w ogóle, wiadomo jest pare szczegółów ale... mi to bardziej przypomina pewien styl niż niedociągnięcia więc jedziesz dalej z koksem
P.S. chociaż... te włosy to jednak mógłbyś poprawić |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i głupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-07-24, 16:17
|
0
|
|
|

|
Siema
Sebsa co do niektórych wymienionych spraw to kombinuję trochę inaczej.
Fotorealizm nie za bardzo mnie pociąga. Chociaż to co niektórzy wyciskają to jest szok.
Nie podchodzę do całej powierzchni jednakowo i bawię się coby nie musieć każdej rzęski dziabać. Jeszcze sporo pracy przede mną
Dzięki za komenty panowie.
Co do krwi to zyskało by gore, kosztem erotyzmu, w fazie projektów obadałem to.
Detal przed klarem
W następny weekend finał, no i w końcu po półrocznej przerwie na moto pośmigam |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-07-24, 17:31
|
0
|
|
|

|
Nie Sebsa tylko NEonis |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-08-10, 17:30
|
0
|
|
|

|
Muszę wykombinować nowego lakiernika. Poprzednie zdjęcie się posypało za to wrzucam jeszcze raz już po poprawkach.
i
Pozdro |
|
 |
hlecter
|
Wysłany: 2010-08-12, 14:15
|
0
|
|
|
|
podobają mi sie te cycki;D fajnie cieniujesz skórę , czekam na cąłość:D pzdr |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-08-24, 00:50
|
0
|
|
|

|
Masa stresu ostatnio, myślałem że trochę odsapnę i się wyluzuję a tu lipuncia.:(
Gościu nie odebrał kasku, mam poprawić. Najgorszy jest jakiś syf pod klarem na samej grafie w trzech miejscach, widoczne na 2 zdjęciu. Do tego trochę włosków kurzu, dwa zacieki. Jest to moje pierwsze zlecenie i takie problemy :(. Jutro spróbuję zjechać wszystkie mankamenty lakiernicze i niestety podretuszuję grafę, co ciągnie za sobą konieczność kolejnego lakierowania. Osobiście mi się wydawało że jest spoko.
Kasy z tego nie będzie i fama też nie najlepsza. Na przyszłość mam nauczkę, żeby nie brać na siebie czegoś, czego samemu się nie wykonuje. |
|
 |
Neonis
|
Wysłany: 2010-08-24, 17:25
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-08-24, 22:02
|
0
|
|
|

|
Robił lakiernik:(, dzisiaj od rana papiry i usunołem wszystkie defekty, potem jeszcze poprawiłem grafe i podmalowałem przy okazji orzełka. Gość sam odda do jakiegoś. Masakra nauczka i wnioski.
Pozdro |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2010-08-26, 17:32
|
0
|
|
|

|
No i po wielu wątpliwej przyjemności przygodach finał.
VampireTop
Devil Rage
Angel Redemption
Na koniec ogólny
Jeszcze zostały plastiki i poskładanie bestyji
Pozdro |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2011-11-06, 18:37
|
0
|
|
|

|
Tak abym nie spadł na następną stronę , po sporych przerwach. Ciężko jest być robolem
Odgrzewany kotlecior z laba
Tower aka Phropet & Lil whore
I z mocnym światłem na metalikach.
Kilka żeczy do obadania szczególnie zbyt ostre odcięcia no i włosy. Ogólnie happy nie mogę się doczekać jakiegoś baczku .
60x40, papier, głównie AA i Medea
Niezbyt porywający temat , ale pobawiłem się po tych wyżej wycinankach, łapą po blejtramie. Wcześniej nie byłem przekonany do płótna bez faktórki pędzla. Ale zabawa jest. Wszystko jak żul, skubaniec wypije
75x50 Podobrazie Medea i test ComAir(pozytywny)
Pozdro |
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2011-11-13, 13:58
|
0
|
|
|
|
babki skończone piekne. A ten malun zakochanych jak dla mnie świetny z początku myślałem że to nietypowe zdjęcie
pozdro |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i głupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2012-02-06, 23:07
|
0
|
|
|

|
Ha ostatnio po wyj...niu starego CTXa się osłabiłem. Sporo zdjęć w galeri jest rozjaśniona a przy Tower w cześci pozbawiona nasycenia koloru. Ale zlewa.
Girl, czyli pimp my fona
Wolna łapa i testing paru spraw; Wicked na podkładzie AA seller white. Próba zaprzyjaźnienia się z Iwatką 1.8, oraz po wk...ie wylanie klaru "parówą VL" po 2miesiącach schnięcia grafy.
I w miarę happy z zabiegów jestem |
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2012-02-29, 08:39
|
0
|
|
|

|