Witam. Ostatnio lakierowa³em kilka elementów i postanowi³em je pokazaæ do oceny. Sprzêt jaki posiadam do kompresor 50l marki Fini, mam trzy pistolety 1 do baz z dysz± 1.3 mm,2 do klaru z dysz± 1.4 a 3 do podk³adu z dysz± 1.8 mm pistolety s± niskiej jako¶ci pierwsze dwa firmy Speedway a do podk³adu Fobo Lux II Na raznie nie staæ mnie na lepszy sprzêt a marzy mi siê sprzêt SATA. Oczywi¶cie posiadam reduktor pod pistolet , odwadnicz równie¿. Troszeczkê siê rozpisa³êm ale teraz przechodzimy do konkretów. Lakierowa³em bak i boczki z motoroweru marki Simon S51. Zosta³a po³o¿ona baza akrylowa z Novola dok³adnie z palety vw oto efekt koñcowy :
Bak by³ polerowany poniewa¿ wyst±pi³a w jednym miejscu skórka pomarañczy i by³y dwa wtr±cenia Polerowa³em go systemem 3M. By³o to moje pierwsze powa¿ne lakierowanie . Pozdrawaiam
Dziêki. Ostatnio lakierowa³em równie¿ Simsona Sr50 wrzucê foty jak znajdê troszkê wiêcej czasu.Do lakierowania szykuje mi siê przedni zderzak od Fiata CC 700 i bok samochodu (bo jest konkretna rysa ).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum