Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
moto505
Wysłany: 2010-09-02, 16:47   Lakier Bezbarwny Pistoletem
0
UP DOWN

Witam.
Mam pytanie, malowaÂłem plastiki od motoru spray'em, chcem daĂŚ bezbarwny pistoletem.Bedzie dobrze? farba siĂŞ nie zwaÂży czy coÂś innego?

UÂżyÂłem opcji szukam, ale takiego tematu nie ma.

Prosze o odpowiedz i nie usuwanie tematu, bo jest to dla mnie waÂżna sprawa.

kubazjan
Wysłany: 2010-09-02, 18:12   
0
UP DOWN

w zasadzie nie powinno nic sie dziac...w zasadzie bo nie wiem jakiego spraya uzyÂłes??Czy to baza w sprayu czy akryl czy moze zupelnie do czegos innego przeznaczony tzw;spray do wszystkiego...Skoro chcesz polakierowac to pistoletem to juz moze byc po ptokach bo jesli zbyt dlugo bedziesz czekac po polakierowaniu sprayem to po pewnym czasie zÂłuszczy sie klar i bedzie dupa :D Na Twoim miejscu nie babraÂł bym sie sprayami tylko dokupil wszystko w jednej mieszalni i polecial pistoletem...wtedy masz pewnosc ze nic sie nie spieprzy a i efekt bedzie gitara :spoko:

moto505
Wysłany: 2010-09-03, 14:32   
0
UP DOWN

UÂżyÂłem akryl firmy MOTIP, tylko Âże malowane byÂło to gdzieÂś tydzieĂą wczeÂśniej a teraz chcem daĂŚ bezbarwny, bo nie miaÂłem wczeÂśniej czasu.To co jak dam bezbarwny jakiÂś samochodowy, jak pomaluje pistoletem to bĂŞdzie dobrze?

eMGi_91
Wysłany: 2010-09-03, 20:02   
0
UP DOWN

klar bêdzie z³azi³. Jak piszesz, ¿e masz lub masz dojœcie do guna wiêc zacz¹³bym od nowa.
-podkÂład.
-baza
-klar

a nawet jesli masz duzÂą dysze w gunie to sie tym nie przejmuj bo napewno lepiej bedzie to wyglÂądaÂło jak ze spray'a .

i powiem Ci Âże nie duÂżo Ci wyjdzie lakieru na plastiki :P

motoru ? czy s_Q_trA ? ;)

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu