Autor |
Wiadomość |
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2007-08-17, 16:39 PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|

|
Niektórzy z was mieli już wątpliwą przyjemność powtórnego pisania posta bo się nie zapisał, więc polecam wam moją metodę Mi już w nawyk weszło, że po napisaniu posta zaraz całego go kopiuję i dopiero potem naciskam WYŚLIJ. Jak coś pójdzie nie tak z wysłaniem to mam go w pamięci i nie muszę się denerować. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2007-08-17, 16:46
|
|
|
MTGarage.
|
Taaa zazwyczaj robie to samo
Mam tylko pytanie. Forum jest na serwerze płatnym czy darmowym? Czy nie dałoby się pokombinować w bazie aby każdo razowo wsyzstko działało SI? |
|
|
|
 |
Tech
|
Wysłany: 2008-07-23, 00:04 Re: PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|

|
DrCruel napisał/a: | Niektórzy z was mieli już wątpliwą przyjemność powtórnego pisania posta bo się nie zapisał, więc polecam wam moją metodę Mi już w nawyk weszło, że po napisaniu posta zaraz całego go kopiuję i dopiero potem naciskam WYŚLIJ. Jak coś pójdzie nie tak z wysłaniem to mam go w pamięci i nie muszę się denerować. | Jest jeszcze inna możliwość - dać "wstecz" w przeglądarce
Wydłużyłem długość sesji, bo zdaje się to (zwykle) powodowało ten problem. |
|
|
|
 |
leoncjo
|
Wysłany: 2010-06-08, 21:45
|
|
|
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2010-06-08, 22:21
|
|
|

|
leoncjo napisał/a: | jak pisać posty |
przecież napisałeś własnie jednego posta ! |
_________________ Chcesz wiedzieć więcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
domi.nika
|
Wysłany: 2022-05-25, 12:00 Re: PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|
|
DrCruel napisał/a: | Niektórzy z was mieli już wątpliwą przyjemność powtórnego pisania posta bo się nie zapisał, więc polecam wam moją metodę Mi już w nawyk weszło, że po napisaniu posta zaraz całego go kopiuję i dopiero potem naciskam WYŚLIJ. Jak coś pójdzie nie tak z wysłaniem to mam go w pamięci i nie muszę się denerować. |
mi tez to weszlo w nalog, jak sie cos powtarza to potem juz z automatu sie to robi i jest prosciej zdecydowanie
|