Autor |
Wiadomo¶æ |
|
raper66
|
Wys³any: 2011-04-08, 15:22 Otwarcie mieszalni co potrzeba
|
0
|
|
|
|
Mam pomys³ na biznes chcê otworzyæ mieszalnie mam dobra lokalizacjê i trochê funduszy na wyposa¿enie co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi±¶æ wyposa¿enie z góry dziêki za porady |
|
|
|
|
berag1
|
Wys³any: 2011-04-09, 09:12
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 266
|
raper66 napisa³/a: | co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi±¶æ wyposa¿enie z góry dziêki za porady |
Bêdzie Ci potrzebny dobry kolorysta, a systemów mieszalnikowych na rynku masz od groma. |
|
|
|
|
raper66
|
Wys³any: 2011-04-11, 09:07
|
0
|
|
|
|
berag1 napisa³/a: | raper66 napisa³/a: | co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi±¶æ wyposa¿enie z góry dziêki za porady |
Bêdzie Ci potrzebny dobry kolorysta, a systemów mieszalnikowych na rynku masz od groma. |
jak bym chcia³ np R-M to co musze zrobiæ od producenta dostaje mieszalnik i sprzet czy kupuje sam jakie s± ceny +- za system czyli wagi ,pigmenty itp wyposa¿enie? |
|
|
|
|
berag1
|
Wys³any: 2011-04-11, 14:09
|
0
|
|
|
|
osprzêt czyli rama mieszalnika, waga stolik, wzorniki, tablice kolorystyczne, program do recepturowania i czasami kompa dostajesz w dzier¿awê zazwyczaj, a za miksy trzeba p³aciæ. |
|
|
|
|
raper66
|
Wys³any: 2011-04-14, 11:16
|
0
|
|
|
|
Jaki by by³ orientacyjny koszt wyposazenia takiej mieszalni zak³adam ze lokal mam w³asny lade itp |
|
|
|
|
berag1
|
Wys³any: 2011-04-14, 16:15
|
0
|
|
|
|
Cytat: | Jaki by by³ orientacyjny koszt wyposazenia takiej mieszalni zak³adam ze lokal mam w³asny lade itp |
Wszystko zale¿y od tego na jaki system chcesz siê zdecydowaæ bo to mo¿e byæ spory wydatek i jakie¶ 25-30 ty¶ na materia³y lakiernicze typu papiery na sucho i na wodê podk³ady ,szpachle, lakiery, folie, ta¶my, rozcieñczalniki, jakie¶ drobne narzêdzia dla lakiernika i przygotowacza powierzchni typu heble, pasty polerskie, baranki, konserwacje itp. |
|
|
|
|
raper66
|
Wys³any: 2011-04-19, 10:54
|
0
|
|
|
|
berag1 napisa³/a: | Cytat: | Jaki by by³ orientacyjny koszt wyposazenia takiej mieszalni zak³adam ze lokal mam w³asny lade itp |
Wszystko zale¿y od tego na jaki system chcesz siê zdecydowaæ bo to mo¿e byæ spory wydatek i jakie¶ 25-30 ty¶ na materia³y lakiernicze typu papiery na sucho i na wodê podk³ady ,szpachle, lakiery, folie, ta¶my, rozcieñczalniki, jakie¶ drobne narzêdzia dla lakiernika i przygotowacza powierzchni typu heble, pasty polerskie, baranki, konserwacje itp. |
dziêki |
|
|
|
|
zbyszek64wr
|
Wys³any: 2011-05-12, 17:04 Re: Otwarcie mieszalni co potrzeba
|
0
|
|
|
|
raper66 napisa³/a: | Mam pomys³ na biznes chcê otworzyæ mieszalnie mam dobra lokalizacjê i trochê funduszy na wyposa¿enie co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi±¶æ wyposa¿enie z góry dziêki za porady |
[ Dodano: 2011-05-12, 18:05 ]
jestem przedstawicielem na po³udniowo - zachodni± Polskê angielskiej firmy Tetrosyl, najnowszej technologi mieszalników w systemie wodnym , zainteresowane warsztaty proszê o kontakt |
|
|
|
|
berag1
|
Wys³any: 2011-05-12, 19:56
|
0
|
|
|
|
zbyszek64wr napisa³/a: | jestem przedstawicielem na po³udniowo - zachodni± Polskê angielskiej firmy Tetrosyl, najnowszej technologi mieszalników w systemie wodnym , zainteresowane warsztaty proszê o kontakt |
Dobra firma je¶li chodzi o kosmetyki, a woda - zostawiam bez komentarza. |
|
|
|