Wys³any: 2007-08-21, 13:38 Kilka pytan o kwiatki odpryski i lakierowanie samemu
0
otoz mam tico 3kwiatki po 6-7mm na masce rog maski i 3cm na dzrwiach oczysci³em to wszystko na³ozy³em pedzelkim podk³ad antykorozyjny wieksze ubytki poszpachlowa³em i jeszcze raz zapodk³adowa³em wszystko akrylowym podk³adem w sprayu ,brzeg maski na zakole 10cm mam baze metalic 250ml na pistolet i klar spray mam kilka pytqan pistolet mam z allegro jakis tani za 30z³ z dysza 1,5mm nada sie to do malowania takich rzecxzy ca³ej maski i drzwi nie bede malowa³ chce to jakos wycieniowac aby by³o ma³o widoczne prosze o uwagi co do tego jak mam i jak powinienem to robic (jestem ma³oobeznany w temacie)
Napisz jaki to kolor (numer farby). Pistolet jak najbardziej siê nada ale nie wiem po jakie licho ci lakier w spreju. Pod pistolet by³by lepszy do wcieniowania i trwalszy.
72U a spray klarowy wzio³em bo nie by³o akurat na pisto jak mowicie ze da rade to dzieki a zabezpieczenie w postaci podk³adu antykorozyjnego wystarczy mozna na to malowac??
No nie wiem dok³adnie jaki to podk³ad i czy na niego wolno od rzau z baz±. Musisz poczytaæ na opakowaniu albo zapytaæ w sklepie gdzie kupowa³e¶.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum