|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
krzysiek8406
|
Wys³any: 2011-05-30, 22:54 Pistolety ze stajni fobo do lakierowania - ¶wierzak :)
|
0
|
|
|
|
Witam, pisa³em wcze¶niej o pistolecie auarita mp500 do malowania podk³adów i baz, jednak po tym jak poczyta³em bardziej dog³êbnie postów na tym forum i pos³ucha³em - w jakim¶ stopniu - do¶wiadczonych lakierników, to stwierdzi³em, ¿e bez obu pistoletów siê raczej nie obejdzie. Z tego co widzia³em na necie to z kompletów bêdzie wystarczaj±cy komplecik x3 FOBO: http://allegro.pl/zestaw-...632063235.html. Oczywi¶cie jest to tylko moje zdanie - totalnego ¶wie¿aka . Prosi³bym o opinie czy takie pistolety mog± byæ na pierwsze malowanie, zaznaczam, ¿e mam kompresor stanley 24l, 8 bar, 185 l/min. Z góry dziêkujê za szybk± odpowied¼ . |
|
|
|
|
krzysiek8406
|
Wys³any: 2011-05-30, 22:59 link do X3 FOBO (ponownie)
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
raper66
|
Wys³any: 2011-05-31, 15:52 Re: link do X3 FOBO (ponownie)
|
0
|
|
|
|
mam FOBO LUX do podk³adów super baza te¿ jako¶ idzie ale do saty sie nie umywa do tego 24l to raczej do malowania zaprawkowego ewentualnie motocykli ja malowa³em takim kompresorem owiewki i b³otniki z konieczno¶ci maska to mêka nie mówi±c o boku jakiego¶ auta ... |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|