Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
shalashaska 
Wys³any: 2011-07-04, 21:34   utwardzacz-robi sie galareta
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Sk±d: Kraków
Witam. Kumpel zakupi³ klar plus utwardzacz i zrobi³a mu sie galaretka. Nalali mu to wszystko do plastykowej buteleczki. Ja natomiast mam np. utwardzacz novola w puszce do podk³adu novola i jemu nic sie nie dzieje. Co jest grane?

Electros
Wys³any: 2011-07-04, 23:14   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
mia³em to samo z CP 216, kompletnie nie da siê tego wymieszaæ. I dodam ¿e by³ zamkniêty w fabrycznej puszce.
Nie wiem czy utwardzacza dotyczy co¶ takiego jak termin wa¿no¶ci ale mo¿e ma to co¶ wspólnego. Lub te¿ z³e warunki przechowywania.
Niech reklamuje, ja tego nie zrobi³em bo to tylko 150ml. I w dodatku kupione z elakiery.pl
Kolejny raz siê naci±³em w tym sklepie. Wiêc teraz postanowi³em dok³adaæ kilkana¶cie z³otych i kupowaæ w mieszalni.
Sorry za ma³y OT.

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-07-04, 23:28   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Tak jak napisa³ przedmówca :tak: okres przechowywania (gwarancja) oraz z³y sposób przechowywania (plastikowy pojemnik) Utwardzacz albo ju¿ sie "zestarza³" albo wszed³ w reakcje "z powietrzem i wilgoci±" :tak: (s³abe zabezpieczenie dostêpu powietrza)
Wszystkie plastikowe pojemniki (jak równie¿ te otwarte) powinno siê stawiaæ "do góry dnem" :tak: aby ograniczyæ dostêp powietrza itd. ;) Pozdrawiam! :spoko:

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: