Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:05 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
nadziszon
|
Wys³any: 2007-09-04, 17:52 poczatki
|
0
|
|
|
|
\Witam to i ja wtawilam swoje prace. \aero to moje dosc nowe hobby narazie mam chinski sprzet i oplakane warunki |(maly garazyk) planuje kupic leprzy aero i zajac sie tym troszke powazniej i poswiecic temu wiecej czasu a moze cos z tego kiedys wyjdzie. |co myslicie o moich pracach?
|
|
|
|
|
Bodzio
|
Wys³any: 2007-09-04, 18:53
|
0
|
|
|
--B_C_G--
Pomóg³: 9 razy Posty: 405 Sk±d: lubuskie
|
Maska zar±bista, ³adne prace, ale ten junak to przesada... nie lubiê jak kto¶ zabytki niszczy Sam mam WFM z 65r i staram siê do orygina³u j± doprowadziæ. Na twoim miejscu malowa³bym jakie¶ chiñskie g..a a nie Polskie motorki No ale to tylko moje zdanie, nie obra¼ siê |
_________________ http://img714.imageshack....p?id=aa001z.jpg |
|
|
|
|
nadziszon
|
Wys³any: 2007-09-04, 21:13
|
0
|
|
|
|
Spoko po 1 to nie niszczenie zabytka bo w kazdej chwili mozna pomalowac na oryginal problemu nie widze ja swoj motocykl przemalowuje co roku na inny kolor Pozdrawiam |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-09-04, 21:52
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 84
|
Siemka, czego¶ tu nie rozumie, to s± twoje pocz±tki przygody z airbrush-em a ju¿ masz w swojej kolekcji pomalowanych kilka pojazdów.
Hm nie ¿ebym zazdro¶ci³ ale ja ju¿ oko³o roku "bawiê" siê airbrushem i jak narazie to pomalowa³em 1 wlot paliwa, a reszta to albo obudowy ze starych komputerów albo poprostu papier.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dlatego nie piszcie ¿e to s± wasze pocz±tki, tylko ¿e dajeci na forum kilka pierwszych powa¿nych prac airbrush, a mo¿e ja siê poprostu czepiam, je¶li tak to BARDZO PRZEPRASZAM. |
_________________ Airbrush i'ts my life!!! |
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2007-09-05, 06:51
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
Dok³adnie popieram - prace s± na prawdê przyzwoite, wiêc na uszy makaron to laskom spod liceum |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2007-09-05, 22:14
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
rafipro
|
Wys³any: 2007-09-06, 13:20
|
0
|
|
|
|
No matheusz sprzety zajebiste tez posiadam cos w stylu wojej wfm a dok³adnie wsk odrestaurowuj± ja na podobny efekt jaki sam uzyska³es pozdro |
|
|
|
|
Bodzio
|
Wys³any: 2007-09-06, 19:03
|
0
|
|
|
--B_C_G--
Pomóg³: 9 razy Posty: 405 Sk±d: lubuskie
|
No maszynka super (jedna i druga) A co do WFM, to malowa³e¶ j±, czy to jeszcze oryginalna farba Masz mo¿e mo¿liwo¶æ dobrania z fiszek koloru A i jeszcze jedno, sk±d masz taki pokrowiec Nie produkuj± takich teraz, no chyba ¿e da³e¶ do tapicera star± kanapê i dorobi³ ci Napisz co¶ na PW. Bêdê wdziêczny |
_________________ http://img714.imageshack....p?id=aa001z.jpg |
|
|
|
|
nadziszon
|
Wys³any: 2008-02-12, 20:06
|
0
|
|
|
|
airbrush napisa³/a: | Siemka, czego¶ tu nie rozumie, to s± twoje pocz±tki przygody z airbrush-em a ju¿ masz w swojej kolekcji pomalowanych kilka pojazdów.
Hm nie ¿ebym zazdro¶ci³ ale ja ju¿ oko³o roku "bawiê" siê airbrushem i jak narazie to pomalowa³em 1 wlot paliwa, a reszta to albo obudowy ze starych komputerów albo poprostu papier.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dlatego nie piszcie ¿e to s± wasze pocz±tki, tylko ¿e dajeci na forum kilka pierwszych powa¿nych prac airbrush, a mo¿e ja siê poprostu czepiam, je¶li tak to BARDZO PRZEPRASZAM. |
tak to sa moje poczatki wczesniej nie cwiczylam aerografem na zadnych papierach i innych. wyciagnelam aerograf z pudelka i praktycznei odrazu wzielam sie za pomalowanie junaka pozniej gitara koszulki i maska a dopiero teraz cwicze by prace byly jak nalezy[chodzi tu o technike malowania]... pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-02-14, 21:51
|
0
|
|
|