Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Tytexo
|
Wys³any: 2011-10-26, 07:38 Czy mo¿e byæ taki aerograf jako pierwszy dla pocz±tkuj±cego?
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
PrimoOne
|
Wys³any: 2011-10-26, 11:25
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 477 Sk±d: Polska / Opole
|
Mo¿e byæ..
Ale dok³adaj±c nieca³e 100z³ ju¿ masz markowy aerograf, do którego s± dostepne czesci zamienne.. Do tego nie kupisz nic.. A spieprzysz co¶ na bank. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
|
hlecter
|
Wys³any: 2011-10-26, 14:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 213
|
iwate neo za 200z³ mozna kupiæ w pl , to chyba koniec chiñskiego scierwa |
|
|
|
|
Tytexo
|
Wys³any: 2011-10-26, 22:48
|
0
|
|
|
|
Ogl±da³em z tej Iwaty Neo filmiki na youtube i s± rewelacyjne. Wstrzymam siê jeszcze i poczekam na inne komentarze bo przyznam ¿e tym siê póki co sugerujê. Poczytam, zaznam siê w temacie chod¼ troche bardziej i co¶ kupiê. I pytanie dlaczego ten tañszy podany przeze mnie jest gorszy?? |
|
|
|
|
Tytexo
|
Wys³any: 2011-10-26, 22:52
|
0
|
|
|
|
Na allegro póki cos± te Iwaty. Czy mogê jeszcze kupiæ w innych sklepach, naprawde zielony w tym temacie jestem chod¼ ju¿ siê polakierowa³o kilka gratów w klasycznym lakiernictwie. Czy marketowa sprê¿arka 24litry z reduktorem i filtrem êdzie dobra do takiego guna?? Sory za moje laictwo panowie... |
|
|
|
|
PrimoOne
|
Wys³any: 2011-10-27, 00:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 477 Sk±d: Polska / Opole
|
Sprezarka bedzie ok.. A co do chinczyków, to ca³o¶æ jest wykonana z tandetnych materia³ów.. Ig³y sie krzywi± prawie same, dysze rozt³aczj±, dysza i iglica s± wyprofilowane pod kiepskim, niesprawdzonym k±tem, i ciê¿ko o detal, inne elementy mech. siê krusza, uszczelki szybko parciej±, chrom z dna zbiornika schodzi po 5ciu malowaniach.
Mmmmmmmmmmmm... Cud miód.. tylko kupowac..
Pierwsza Iwate kupi³em jakie¶ 4 lata temu.. Nie pytaj przez co przesz³a, i maluje do dzisiaj, a dzien w dzien dostaje cenzura po kilka godzin.. Nawet nie odczuwam róznicy ¿e co¶ sie rozkalibrowa³o, przesta³o dzia³aæ.. Ani razu nie wymieni³em w niej dyszy ani ig³y..
Wiesz czemu jest taka ró¿nica cenowa miedzy Fiatem a Mercedesem?? Przeciez i tym i tym da sie je¿dzic..
Wiêc jaki¶ rozs±dny argument musi przemawiaæ pomiedzy ró¿nic± cen aero z chin a tych markowych.
Jako¶æ i precyzja wykonania.. A to przy malowaniu precyzyjnym chyba troche wa¿ne. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
|
Tytexo
|
Wys³any: 2011-10-27, 08:24
|
0
|
|
|
|
Dziêki PrimoOne. Na tak± odpowiedz liczy³em. |
|
|
|
|
Mcdevil
|
Wys³any: 2011-10-27, 09:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 166 Sk±d: Leicester
|
Co do Neo to mi³ej lektórki
Neo
W skrócie to podzielone opinie ale tak w dó³. Chyba problem na razie z czê¶ciami zamiennymi.
I wychodzi ¿e do standardów nie ma lotu. Aczkolwiek swoich kuzynów chinoli pewnie przebija. Fajnie jak by kto¶ ma¿±cy kupi³ i porównanie zrobi³ do H&S Ultry cz VL Paasche. A tak to se mo¿na gdybaæ.
Pozdro |
|