Autor |
Wiadomo¶æ |
|
pyrzu18
|
Wys³any: 2012-04-25, 17:13 ile kosztuje wymalowanie maski w samochodzie
|
0
|
|
|
|
ile kosztuje wymalowanie maski w samochodzie |
|
|
|
|
Chali68
|
Wys³any: 2012-04-25, 19:49
|
0
|
|
|
|
Kol.wymalowaæ mo¿na pisankê na wielkanoc lub potocznie komu¶ wymalowaæ czyli daæ w ryja. Napisz po ludzku bo Ciê tu zjedz± za takie pisanie. |
|
|
|
|
pyrzu18
|
Wys³any: 2012-04-26, 07:25
|
0
|
|
|
|
chodzi mi o wymalowanie smoka na calej masce i pytam jakie sa ceny tego zabiegu |
|
|
|
|
Wawrzysz
|
Wys³any: 2012-05-28, 16:56
|
0
|
|
|
|
mysle ze od 500z³ w górê |
|
|
|
|
Chali68
|
Wys³any: 2012-05-28, 17:52
|
0
|
|
|
|
Za 500pln to polakierowanie baza,klar i tyle. Mo¿e kto¶ siê wypowie z airbraszowców! Ile to za smoka bior±? |
|
|
|
|
Andy 66
|
Wys³any: 2012-05-29, 07:28
|
0
|
|
|
|
Ja w³a¶nie skoñczy³em malowaæ maskê do swojego samochodu, jest teraz u lakiernika (w czwartek montujemy) i my¶lê ze spokojnie mogê za to skasowaæ 1500 z³ + 200 z³ lakiernik. Patrz galeria... |
_________________ https://www.facebook.com/andyartbydgoszcz |
|
|
|
|
Wawrzysz
|
Wys³any: 2012-06-11, 21:41
|
0
|
|
|
|
je¶li ju¿ skasujesz tyle daj znaæ ¿e skasowa³e¶ |
|
|
|
|
Andy 66
|
Wys³any: 2012-06-11, 21:54
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Wawrzysz
|
Wys³any: 2012-06-12, 08:50
|
0
|
|
|
|
to nie wazne ile jest warta - wazne ile klient jest w stanie zaplacic |
|
|
|
|
PrimoOne
|
Wys³any: 2012-06-12, 14:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 477 Sk±d: Polska / Opole
|
Od 1500z³ w góre w zaleznosci od projektu, uzytych materia³ów, i stanu technicznego elementu.. szaman w szopie mo¿e zrobi za 500z³, ale efekt bedzie raczej mizerny.. i proponuje ¿ebyscie odnosili sie do siebie z szacunkiem, a nie szczekali, jak psy na wiosce..
ps.. nie wazne ile klient jest w stanie zap³acic, a ile cos takiego kosztuje.. custom painting nie jest kierowany do ludzi bez szmalu.. jak ktos nie ma szmalu, to niech sobie naklei naklejeczke.. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
|
Wawrzysz
|
Wys³any: 2012-06-12, 15:44
|
0
|
|
|
|
"i proponuje ¿ebyscie odnosili sie do siebie z szacunkiem, a nie szczekali, jak psy na wiosce.. "
?????? jedynym obrazliwym tekstem jaki jest w tym watku jest "szczekanie jak psy na wiosce"
nie jest wazne gdzie ktos maluje tylko jak (moim skromnym zdaniem)
powtórze - wa¿ne jest to ile klient bêdzie wstanie zap³aciæ - moim zdaniem 1500 za maske to duzo ale mam nadzieje ze bedzie jak najwiecej klientów za 1500 i wiecej. Tego ¿yczê. |
|
|
|
|
PrimoOne
|
Wys³any: 2012-06-12, 16:18
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 477 Sk±d: Polska / Opole
|
To mia³a byæ anegdota.. Jednak emoikony robia swoje ..
Wg. mnie, jak ktos potrafi malowac, to nie maluje w szopie.. i wg. mnie miejsce jest wa¿ne.. Ale to nie ten temat..
Czas poswiecony na zrobienie projektu, pomalowanie dobrej maski, koszty materia³ów, lakierni, a do tego podatki , i tak nie bardzo przek³adaja sie na ta cene.. Ale uwierz mi ¿e sa tacy klienci, którzy z checia zap³aca za dobra robotê, a niska cena, i kiepskie miejsce wykonywania roboty tylko ich zrazi.. zale¿y kto w jaki target celuje, co prezentuje swoja robota, i czy ma zamiar na tym zarobiæ, czy tylko co¶ zrobiæ.... |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
|
Andy 66
|
Wys³any: 2012-06-12, 16:36
|
0
|
|
|
|
PrimoOne napisa³/a: |
Czas poswiecony na zrobienie projektu, pomalowanie dobrej maski, koszty materia³ów, lakierni, a do tego podatki , i tak nie bardzo przek³adaja sie na ta cene.. Ale uwierz mi ¿e sa tacy klienci, którzy z checia zap³aca za dobra robotê, a niska cena, i kiepskie miejsce wykonywania roboty tylko ich zrazi.. zale¿y kto w jaki target celuje, co prezentuje swoja robota, i czy ma zamiar na tym zarobiæ, czy tylko co¶ zrobiæ.... |
¦wiête s³owa...
Jak kto¶ ju¿ na tym forum napisa³: "Wielu klientów chce, ¿eby zrobiæ mu extra robotê za ma³e pieni±dze (a najlepiej za darmo)- i takich nale¿y olewaæ"
I tego siê bêdê trzyma³... |
_________________ https://www.facebook.com/andyartbydgoszcz |
|
|
|