Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
PinkFloyd
Wysłany: 2013-02-03, 15:16   Malowanie aerografem za (prawie) free.

Witam,

Dwa lata temu zacz¹³em zabawê aerografem (farby akrylowe).
Teraz chciaÂłbym sprĂłbowaĂŚ stworzyĂŚ coÂś farbami createx wicked colors (farby samochodowe).
Chcia³bym zacz¹Ì malowanie materia³ów typu karoseria samochodowa / maska / kask / bak motocykla / b³otnik, itp. (powierzchnie metalowe, plastikowe).
Jest pistolet do podkÂładu, pistolet do bazy / lakieru.
PotrzebujĂŞ tylko jakiegoÂś ÂśmiaÂłka ktĂłrych posiada jakiÂś element do pomalowania aerografem.
Wspó³praca wygl¹da³a by tak, ¿e najpierw pokazujesz mi grafikê, ja mówiê czy jestem w stanie to wykonaÌ (chcia³bym aby nie by³a to jakaœ bardzo skomplikowana grafika).
PóŸniej przysy³asz mi element, ja go malujê (podk³ad, aerograf, bezbarwny), wysy³am fotki, jeœli coœ siê nie spodoba poprawiam lub malujê od pocz¹tku. Jeœli wszystko bêdzie ok, k³adê lakier zabezpieczaj¹cy i wysy³am.
Od razu mĂłwiĂŞ, Âże nie oddam spapranego elementu.
JeÂśli chodzi o cenĂŞ wykonania, to bĂŞdzie ona Âśmiesznie niska - chciaÂłbym aby zwrĂłciÂły mi siĂŞ tylko farby - robiĂŞ to w celach rozwojowych.
Chcia³bym zrobiÌ to uczciwie, tak aby "klient" nie by³ stratny, wiêc mo¿na jeszcze ugadaÌ parê szczegó³ów jeœli o czymœ wa¿nym zapomnia³em.
Jeœli znajdzie siê jakiœ chêtny, proszê o wiadomoœÌ na PW.

Pozdrawiam

juny 
Wysłany: 2013-02-03, 15:36   

MoÂże kup np. jakis stary bak i poĂŚwicz jak namalujesz wstaw fotki a napewno nie jednego zachĂŞcisz.

gugun 
Wysłany: 2013-02-03, 16:34   

napisz skad jestes...chetnie bym sobie powspolpracowal z kims z okolicy...

PinkFloyd
Wysłany: 2013-02-03, 16:50   

juny:
JeÂśli nie bĂŞdzie chĂŞtnego, to zrobiĂŞ tak jak piszesz - tzn kupiĂŞ kawaÂłek jakiejÂś "blachy" ze zÂłomowca i pomalujĂŞ - od razu siĂŞ lepiej poczujĂŞ - bĂŞdĂŞ pewniejszy swoich moÂżliwoÂści - najgorszy jest ten poczÂątek :) .

gungun:
Jestem z okolic GdaĂąska.

juny 
Wysłany: 2013-02-03, 17:09   

Gugun--> Ty stary Moderator a nie wiesz ze pod iloœcia postów jest takie coœ jak MiejscowoœÌ, a dok³adnie "Sk¹d" pochodzi autor postu :P :D

PinkFloyd--> sam na zÂłomie wytargaÂłem klapkĂŞ od wlewu paliwa od bmw e36 i bĂŞdĂŞ siĂŞ bawiÂł aerografem ale tylko pÂłomienie z krzywikĂłw :D
Potem moÂże coÂś wiĂŞcej :)

Pozdro :piwo:

PinkFloyd
Wysłany: 2013-02-03, 17:51   

InformacjĂŞ "SkÂąd:" uzupeÂłniÂłem po poÂście Gugun'a. TakÂże zwracam honor - moderator siĂŞ nigdy nie myli :P
juny: klapkĂŞ juÂż masz, teraz tylko wytargaj bmw i bĂŞdzie komplet :D

juny 
Wysłany: 2013-02-03, 19:12   

Gugun--> Hehe sorki :D
PinkFloyd-->Jutro wytargam :D

Atrax
Wysłany: 2013-05-21, 22:54   

Hmm ja byÂł bym zainteresowany takim ukÂładem jeÂśli dalej aktualne :D

Podaj jakieÂś namiary na siebie to siĂŞ odezwĂŞ.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » ZlecĂŞ / wykonam usÂługĂŞ

Odpowiedz do tematu