Autor |
Wiadomo¶æ |
|
lex
|
Wys³any: 2013-02-16, 14:25 Szukam lakiernika Kraków, ma³opolska
|
|
|
|
Jak w temacie. Szukam solidnego lakiernika do pomalowania ca³ego auta. Auto mam rozebrane i w³a¶nie usuwam rud± itp. Pozostanie tylko przygotowac auto do malowania i pomalowaæ, Auto to bmw e30.Szukam kogo¶ z krakowa a najlepiej z okolic do 50km. Zale¿y mi na solidno¶ci a nie na czasie. Mo¿e byc domoros³y lakiernik ale ma byæ dobrze zrobione!! |
|
|
|
|
ksenonn
|
Wys³any: 2013-02-16, 15:40
|
|
|
|
Chêtnie bym Ci zrobi³ to auto ale masz do mnie kawa³ek dalej - Czêstochowa, ale za to dobre po³±czenie kolejowe.. |
_________________ Blacharstwo/Lakiernictwo
|
|
|
|
|
lex
|
Wys³any: 2013-02-16, 15:51
|
|
|
|
No niestety kawa³ek jest.
A jeste¶ w stanie powiedzieæ ile taka us³uga nie widz±c auta? raczej bez dziur tylko do wyg³adzenia.bede wiedzia³ na czym stoje |
|
|
|
|
ksenonn
|
Wys³any: 2013-02-16, 15:58
|
|
|
|
kumplowi op³aca³o siê mi z Krk przywie¼æ Hondzine po lekkim dzwonku.. i nawet farciarz na poci±g nie musia³ czekaæ bo tak siê godzinowo zgra³o..
wy¶lij mi jakie¶ foty to co¶ poradzimy
ksenonn@interia.pl |
_________________ Blacharstwo/Lakiernictwo
|
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2013-02-16, 18:41
|
|
|
|
ksenonn napisa³/a: | kumplowi op³aca³o siê mi z Krk przywie¼æ Hondzine po lekkim dzwonku.. | wszystko sie oplaca jesli klient nie jest zyd ja z kuj-pom a tez mam jedno auto z krakowa na placu stac,kolejne z opola i jeszcze inne z frankrurtu i to nie tego nad odr± wszystko kwestia jak auto ma byc zrobione i ile ktos chce stracic...przy dobrej robocie 2k na transport raczej gra ma³± role no chyba ze ktos by se chcial za te 2k polakierowac cale auto to juz inna sprawa |
|
|
|