Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
cabrio1
|
Wys³any: 2013-04-23, 20:49 baza elakiery
|
0
|
|
|
|
witam czy ktos jak w tytule moze kozystal z bazy ze sklepu elakiery? mysle nad kupnem, ale nigdy nie zamawialem farb z innego zrodla niz mieszalnie w moim miescie, chodzi konkretnie o pelowy http://allegro.pl/t4w-ht-...3182587067.html |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-04-23, 22:46
|
0
|
|
|

Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Co¶ mi siê tak wydaje ¿e jednak kolego "skusi³e¶ siê" na malowanko tego Mercedesa.... o którego to "wycenê" pyta³e¶.... a teraz szukasz "okazji cenowych" aby zmniejszyæ koszty za materia³y... bo za t± "robotê" to po odliczeniu wszystkiego tylko "gówn...o" Ci zostanie.....
Wracaj±c do pytania..... 80z³ za litr bazy..... to to "prawdziwa okazja"... |
|
|
|
 |
cabrio1
|
Wys³any: 2013-04-23, 23:50
|
0
|
|
|
|
jeszcze sie nie skusilem na niego, ale rozpatruje rozne warianty w tym cenowe, epox i akrylowy srednia polka, baza? klar mipa i cos moze by z tego bylo i zostalo, badam ceny i mysle zeby nie wtopic, a jeszcze ktos mnie polecil i zadzwonil wez mu to zrob. tez mnie te 80 zeta za liter bazy z perla zastanawia |
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-04-24, 11:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 848
|
noo a potem jak zrobisz na takich materia³ach to ten pan bêdzie stalym twoim bywalcem hehe |
|
|
|
 |
cabrio1
|
Wys³any: 2013-04-24, 21:31
|
0
|
|
|
|
u mnie w miescie maja profix lub helios.ewentualnie bog wie co bez nazwy nabeltane |
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-04-24, 23:02
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 848
|
Helios |
|
|
|
 |
cabrio1
|
Wys³any: 2013-04-25, 22:00
|
0
|
|
|
|
mowisz kolego ze helios jest oki, w mieszalni mowili ze profix lepiej kryje ale jest drozszy |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-04-26, 08:55
|
0
|
|
|

Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Mo¿esz "zdradziæ" za ile zgodzi³e¶ siê za naprawê tego ..... Mercedesa
Tylko tak szczerze bez "fantazji"
Je¶li to nie tajemnica...... oczywi¶cie..... |
|
|
|
 |
cabrio1
|
Wys³any: 2013-04-26, 23:07
|
0
|
|
|
|
zdradze bo wy mi pomogliscie to nie mam zamiaru miec tajemnic, wstepnie powiedzialem 4tysie, po drobnym demontazu sie okaze czy nie bedzie wiecej,narazie mysla i zbieraja kase, ogolnie nie jest tak zle ,ogladalem kilka okularow ktorych za 8tys bym nie wzial,ta c klasa ma pare parchow, i w kilku miejscach zmatowiale zapyly w tym przod maski,napewno sie do odezwe w tym temacie jak sie zdecyduja |
|
|
|
 |
autopassion
|
Wys³any: 2013-04-29, 22:40
|
0
|
|
|

|
cabrio1 napisa³/a: | zdradze bo wy mi pomogliscie to nie mam zamiaru miec tajemnic, wstepnie powiedzialem 4tysie, po drobnym demontazu sie okaze czy nie bedzie wiecej,narazie mysla i zbieraja kase, ogolnie nie jest tak zle ,ogladalem kilka okularow ktorych za 8tys bym nie wzial,ta c klasa ma pare parchow, i w kilku miejscach zmatowiale zapyly w tym przod maski,napewno sie do odezwe w tym temacie jak sie zdecyduja |
Mój tata ostatnio robi³ jakiego¶ me¶ka okulara, te¿ mia³ parê parchów, po rozebraniu oczom jego ukaza³a siê masakra, ¿a³owa³ ¿e go w ogóle bra³, progi b³otniki wszystko siê sypa³o. ;p |
_________________ Wroc³aw Forum
 |
|
|
|