Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kadafi
|
Wys³any: 2013-07-04, 12:30 Admin,modetator puk,puk jest ty który¶ z Was?
|
|
|
|
Co siê dzieje z tym forum?
50% postów to k³ótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
Cz³owiek ku... wchodzi aby czego¶ siê dowiedzieæ, nauczyæ a tu gów..o.
Najgorsze jest to ¿e powtarzaj± siê te same nicki w "gor±cych" dyskusjach nie na temat.
Normalnie ¿enada, poziom piaskownicy a nie osób/fachowców co prowadz± w³asne biznesy.
Notoryczne prze¶miewanie siê i z innych - panowie "nie pamiêta wó³ jak cielêciem by³."
Od razy osi±gneli¶cie poziom master ¿e teraz tylko drzecie ³acha przy byle okazji jak pojawi siê pytanie niedo¶wiadczonego/pocz±tkuj±cego usera?
Druga sprawa ¿e na tym forum kto¶ taki jak moderator to nie istnieje albo woli siê nie wychylaæ ¿eby opie..olu nie dostaæ od znawców. Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porównuj±c z innymi forami - tam takie sytuacje s± nie dopuszczalne. Jak ju¿ zaistniej± to s± b³yskawicznie "gaszone" przez modów.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-04, 14:59 Re: Admin,modetator puk,puk jest ty który¶ z Was?
|
|
|
|
kadafi napisa³/a: | Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porównuj±c z innymi forami - tam takie sytuacje s± nie dopuszczalne. Jak ju¿ zaistniej± to s± b³yskawicznie "gaszone" przez modów. Pozdrawiam. |
... ale ¿e¶ pojecha³
Dziêki takim moderatorom / "szeryfom" co im palma w³adzy wali na dekiel ci co maj± wiele do powiedzenia i przekazania ... lej± na takie portale. Kompletnie lej± .
Fajowe pod tym wzglêdem jest forum stolarzy e-manta gdzie grupa durnych wsioków szerzy pier do³y o formalno¶ciach prawnych dotycz±cych stolarni i lakierni stolarskich , i o technologi lakierowania . Szeryfowie i administrator zamiast pozwoliæ na swobodn± dyskusje i obna¿enie g³upoty takich wsiowych przymul eñców pieprz±cych bzdury i wprowadzaj±cych w b³±d swymi teoriami wytrzepanymi z ty³ka, ka¿dego kto czyta te tematy ... cytuj± regulamin i bawi± siê w recenzentów cudzych wypowiedzi. Jaki jest tego efekt ? Forum stolarzy e-manta pora¿a g³upot± wypowiedzi niektórych Usherów w takich aspektach. Wypowiedzi których nikt tam zalogowany nie potrafi zweryfikowaæ i wyprostowaæ. Mamy wiêc grzeczny kulturalny i g³upi na wskro¶ portal wprowadzaj±cy w b³±d ka¿dego kto szuka tam pomocy formalno prawnej prowadz±c stolarniê, lub rad na temat lakierowania mebli czy MDF u. .... I to tylko dlatego ¿e szeryfowie i admin pos³uchali takich apeli jak ten twój powy¿ej i w³adza porazi³a ich zwoje mózgowe. Sraæ na tego typu forum jak zachowuj±c kulturê mo¿na k³amaæ i konfabulowaæ na szkodê innych ludzi. Po stokroæ wolê rzeczow± kilkudniow± awanturê z merytorycznymi argumentami, linkami i cytatami konkretnych dokumentów od mia³kiej wymiany zdañ przez niezorientowanych w temacie Pajaców którym siê tylko wydaje ¿e tak w³a¶nie jest jak pisz±. Wolê obelgi od k³amstw ... Chama specjalistê ni¿ miêkkiego jak gó wno k³amcê kulturalnie wypisuj±cego szkodliwe g³upoty ... Zadaniem "moda" kolego @kadafi jest t³umiæ zbêdne emocje w dyskusji .... ewentualnie posprz±taæ jak ju¿ dyskusja wyga¶nie i nic po za wyzwiskami nie ma w tych postach.
To czy kto¶ kogo¶ wyzywa ... to ju¿ sprawa jego kultury, wyboru formy, lub wrodzonego chamstwa i ewentualnie twojego osobistego zdania o takim uczestniku forum ... bez wzglêdu na to co o tym mówi± przepisy prawo i regulaminy. Prawda ejst najwa¿niejsza ... prawda i rzetelno¶æ informacji technicznych zostaj±cych i kr±¿±cych w sieci przez ca³e lata.
Lepszy jest rzetelny post z dok³adnym opisem zasady dzia³ania pistoletu lakierniczego zaczynaj±cy siê od wyzwisk i koñcz±cy Qurw± ... ni¿ kulturalne lanie wody i konfabulacje na temat tego co siê komu wydaje jak wci¶nie spust pistoletu ... lub co zaobserwowa³ w swojej norze
Popiszesz posty kolego @kadafi to dojrzejesz. Ja w czasach gdy "lodowce siê cofa³y" te¿ by³em takim wra¿liwym idealist±. Gó wno to daje, niczego nie za³atwia i nikomu nie pomaga ... bo durniów na forach jest zawsze 10 razy wiêcej ni¿ wysokiej klasy fachowców ... a Ty jak czytam .. co¶ tam wypisujesz o pog³êbianiu wiedzy ? . Od kogo chcesz j± czerpaæ kole¶ ? ... od przymulonych samozwañców internetowych ? ... tylko dlatego ¿e w ramach kultury wypowiedzi nikt nie nakopa³ im do dupy i nie wygna³ na drzewo za szerzenie pier dó³ ? Troszkê siê zastanów najpierw nad formu³± idealnego forum zawodowego ?
Je¿eli zamieszczanych tu tre¶ci nie przypilnuj± ludzie znaj±cy temat na wskro¶ i kontroluj±cy posty to moderator, albo administrator mo¿e tylko takie forum popsuæ i "zamroziæ" ... Jak ma to miejsce na grzecznym i guzik wartym forum stolarzy którzy maj±c odpowiednie dzia³y na portalu o pomoc musz± prosiæ po za swoim forum ... przez e-mail. ¯enada i obciach dla tych którzy odpowiadaj± za zawarto¶æ archiwum ... gówno wartego archiwum z be³kotem jakiego¶ buraka.
Do tego @kadafi prowadzi ¶lepe przestrzeganie zapisów regulaminu i nieprzemy¶lane strofowanie uczestników z pozycji szeryfa i demonstracji w³adzy.
Jak taki jeste¶ cwany to spróbuj zdyscyplinowaæ wypowiedzi fachowca otoczonego kretynami wypisuj±cymi g³upoty zawodowe .... ciekawy jestem JAK pogodzisz ogieñ z wod± ... czyli wymusisz na nim kulturê s³owa gdy w ko³o ma chamskie zaczepki ... i nie urazisz go ¿eby nie wzi±³ dupska w troki i nie zmy³ siê raz na zawsze z takie portalu ?
Pamiêtaj ¿e czytaæ posty mo¿e ka¿dy bez logowania ... wiêc wiedzê zawsze mo¿na czerpaæ z portalu nawet jak ciê z niego wywal± ... gorzej jednak zaprosiæ do czynnego uczestnictwa kogo¶ kto t± wiedzê w portal wpompuje.
80 % postów na tego typu portalach p³odz±, drogi Panie przyg³upy pisz±c kretyñskie wypowiedzi i szerz±cy w nich posrane dziadowskie teorie jak z "druta" starych szmat i desek z rozebranej szopy zbudowaæ ... cudny ¿aglowiec .
Chcesz kultury na portalu ? ... to banalnie proste kolego @kadafi .... banalnie proste :
1. Nie wtr±caj siê w spory je¿eli ciê nie interesuj±
2. Nie prowokuj awantur i wyzwisk
3. Nie szerz durnych i dziadowskich teorii
4. Nie pouczaj innych jak maja siê zachowywaæ i co pisaæ
To tak proste, ¿e a¿ oczywiste ... wtedy ca³y ten syf Ciebie nie bêdzie dotyczy³
... a JA kole¿ko, JA akurat tak± tu sobie wyznaczy³em rolê. Rolê "cepa" do walenia durniów po ³bie z pe³nym zakresem dostêpnych ¶rodków w tym wypisywanego w postach chamstwa. Dlaczego ? .... Có¿ pogrzebiesz w przepastnych archiwach portali dla lakierników to siê dowiesz i przestaniesz dziwiæ. W zamian du¿o siê dowiesz o technologi, wyposa¿eniu , formalno¶ciach budowie lakierni jej organizacji, materia³ach, przepisach .... gównozjadach uwa¿aj±cych siê za speców i ich obesranych norach w których ¿eruj±
Teraz ju¿ wiesz ... a jak wiesz ... to wsadziæ sobie do kieszonki w koszulce to swoje demonstracyjne oburzenie i zapraszam do pisania rzetelnych postów albo zawodowych pytañ w konkretnych tematach zawodowych ... lub jak wolisz fajnych dyskusji w "lu¼nych dysputach" |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
kadafi
|
Wys³any: 2013-07-04, 17:10
|
|
|
|
Wiesz pocz±tkowo co¶ naskroba³em... jaki¶ kilka zdañ w odpowiedzi. Ale pomy¶la³em sobie- Kadaf - kurw.a nie warto, nie warto. I tym oto zdaniem zakañczam moje " demonstracyjne oburzenie". Zaczynam rozumieæ co poniektóre osoby - powodzenia . |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-04, 18:11
|
|
|
|
No to fajnie, ¿e ³apiesz przekaz ... Ja .... w przyp³ywie naiwniactwa mam jeszcze trochê nadziei ¿e WARTO toczyæ te spory i choæ przeradza siê to czasami w chamstwo ³udzê siê ¿e jednak odsiewanie faktów od durnot i publiczne kopanie dziadowskich pomys³ów komu¶ w tym zawodzie pomaga. Ca³y czas mam nadzieje ¿e to Ja jestem ten "dobry" .... pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-07-04, 19:36
|
|
|
|
kadafi napisa³/a: | Co siê dzieje z tym forum?
50% postów to k³ótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
Cz³owiek ku... wchodzi aby czego¶ siê dowiedzieæ, nauczyæ a tu gów..o. |
Zawsze kolego mo¿esz przenie¶æ siê na inne forum......
Bêdzie tam .... mi³o i przyjemnie.... |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2013-07-05, 11:55
|
|
|
|
administracja ma urlop ka¿demu siê nalezy,nawet nam a wracaj±c do tematu,to jest kilka opcji,ale malo skutecznych
- zbanowaæ ich-wtedy forum zginie smierci± naturaln±
-dac po warnie co raczej nic nie da
-zablokowac temat-przeskocz± na inny,wiec tez odpada bo jeszcze wiekszy balagan sie zrobi
wiec pozostaje dac im sie wykrzyczeæ,i ewentualnie sledzic temat czy chamstwo miesci sie w granicach normy,a jak sie wygadaj± to poprostu edytowac temat i wywalic te wyzwiska. to nie elektroda ze za ortografie nawet sie dostaje bana macie tu luz iwolnosc wypowiedzi,jednym sie to podoba drugim nie.wszystkim nie dogodzi nigdy,a jesli az tak cie to razi to nie jest to jedyne forum o tej tematyce |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-05, 13:17
|
|
|
|
kadafi napisa³/a: | Zaczynam rozumieæ co poniektóre osoby - |
Tylko z Tego postu nie wynika które osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika ¿e rozumiesz projektanta... a kazdy projektant to gej... w koncu TWN ogladammmmmmm nie unek?
Wazelinka nasza forumowa. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-07-05, 15:23
|
|
|
|
|
|
|
|
unek83 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2013-07-05, 21:02
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Wazelinka nasza forumowa. |
Jpi znowu ten okres godowy Krysia....
Ty zaliczysz w koñcu ten ban i ja te¿ |
|
|
|
|
Mariko12
|
Wys³any: 2013-07-05, 21:29
|
|
|
My¶libórz
|
kadafi ma byæ bombowo ! |
_________________ My¶liborz gór± !! |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-05, 21:47
|
|
|
|
unek83 napisa³/a: | Ty zaliczysz w koñcu ten ban |
Zostawiam Cie z problemem, niech kto¶ inny leczy twój przypadek.
Ja nie ogarniam tak ciê¿kiego defektu unku. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
unek83 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2013-07-05, 22:06
|
|
|
|
Nie ogarniasz ??ty nigdy nie ogarnia³e¶ Krysiu niczego |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-06, 20:50
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | kazdy projektant to gej... |
Mo¿e byæ gej mo¿e byæ hetero, mo¿e ci siê podobaæ albo nie ... tylko ¿e te aspekty wa¿ne s± jedynie wtedy Krysiu gdy chcesz siê pieprzyæ w du psko z projektantem ... a nie wtedy gdy korzystasz z jego przepastnej wiedzy zawodowej i do¶wiadczenia |
|
|
|
|
|
kadafi
|
Wys³any: 2013-07-07, 11:54
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Tylko z Tego postu nie wynika które osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika ¿e rozumiesz projektanta | - I tak to mia³o wygladaæ ,czyta³e¶ PW wiêc wiesz. |
|
|
|
|
przemo1972
|
Wys³any: 2013-07-07, 17:11
|
|
|
|
kadafi napisa³/a: | Normalnie ¿enada, poziom piaskownicy a nie osób/fachowców co prowadz± w³asne biznesy.
Notoryczne prze¶miewanie siê i z innych - panowie |
@kadafi, jak ktos bedzie przesmiewal sie- to daj znac- zaraz zbanujemy lobuza, kto to widzial zeby taaakie podsmiechujki sobie robic |
_________________ Wyrywanie chwastow |
|
|
|
|
kadafi
|
Wys³any: 2013-07-08, 05:49
|
|
|
|
przemo1972, ja temat uwa¿am za zamkniêty, zna³em podej¶cie do sprawy userów a teraz znam i modów. Darowa³ by¶ sobie..... |
|
|
|
|
domi.nika
|
Wys³any: 2022-05-25, 10:42
|
|
|
|
|