Autor |
Wiadomość |
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-04, 13:30 Admin,modetator puk,puk jest ty któryś z Was?
|
|
|
|
Co się dzieje z tym forum?
50% postów to kłótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
Człowiek ku... wchodzi aby czegoś się dowiedzieć, nauczyć a tu gów..o.
Najgorsze jest to że powtarzają się te same nicki w "gorących" dyskusjach nie na temat.
Normalnie żenada, poziom piaskownicy a nie osób/fachowców co prowadzą własne biznesy.
Notoryczne prześmiewanie się i z innych - panowie "nie pamięta wół jak cielęciem był."
Od razy osiągneliście poziom master że teraz tylko drzecie łacha przy byle okazji jak pojawi się pytanie niedoświadczonego/początkującego usera?
Druga sprawa że na tym forum ktoś taki jak moderator to nie istnieje albo woli się nie wychylać żeby opie..olu nie dostać od znawców. Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porównując z innymi forami - tam takie sytuacje są nie dopuszczalne. Jak już zaistnieją to są błyskawicznie "gaszone" przez modów.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-04, 15:59 Re: Admin,modetator puk,puk jest ty któryś z Was?
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porównując z innymi forami - tam takie sytuacje są nie dopuszczalne. Jak już zaistnieją to są błyskawicznie "gaszone" przez modów. Pozdrawiam. |
... ale żeś pojechał
Dzięki takim moderatorom / "szeryfom" co im palma władzy wali na dekiel ci co mają wiele do powiedzenia i przekazania ... leją na takie portale. Kompletnie leją .
Fajowe pod tym względem jest forum stolarzy e-manta gdzie grupa durnych wsioków szerzy pier doły o formalnościach prawnych dotyczących stolarni i lakierni stolarskich , i o technologi lakierowania . Szeryfowie i administrator zamiast pozwolić na swobodną dyskusje i obnażenie głupoty takich wsiowych przymul eńców pieprzących bzdury i wprowadzających w błąd swymi teoriami wytrzepanymi z tyłka, każdego kto czyta te tematy ... cytują regulamin i bawią się w recenzentów cudzych wypowiedzi. Jaki jest tego efekt ? Forum stolarzy e-manta poraża głupotą wypowiedzi niektórych Usherów w takich aspektach. Wypowiedzi których nikt tam zalogowany nie potrafi zweryfikować i wyprostować. Mamy więc grzeczny kulturalny i głupi na wskroś portal wprowadzający w błąd każdego kto szuka tam pomocy formalno prawnej prowadząc stolarnię, lub rad na temat lakierowania mebli czy MDF u. .... I to tylko dlatego że szeryfowie i admin posłuchali takich apeli jak ten twój powyżej i władza poraziła ich zwoje mózgowe. Srać na tego typu forum jak zachowując kulturę można kłamać i konfabulować na szkodę innych ludzi. Po stokroć wolę rzeczową kilkudniową awanturę z merytorycznymi argumentami, linkami i cytatami konkretnych dokumentów od miałkiej wymiany zdań przez niezorientowanych w temacie Pajaców którym się tylko wydaje że tak właśnie jest jak piszą. Wolę obelgi od kłamstw ... Chama specjalistę niż miękkiego jak gó wno kłamcę kulturalnie wypisującego szkodliwe głupoty ... Zadaniem "moda" kolego @kadafi jest tłumić zbędne emocje w dyskusji .... ewentualnie posprzątać jak już dyskusja wygaśnie i nic po za wyzwiskami nie ma w tych postach.
To czy ktoś kogoś wyzywa ... to już sprawa jego kultury, wyboru formy, lub wrodzonego chamstwa i ewentualnie twojego osobistego zdania o takim uczestniku forum ... bez względu na to co o tym mówią przepisy prawo i regulaminy. Prawda ejst najważniejsza ... prawda i rzetelność informacji technicznych zostających i krążących w sieci przez całe lata.
Lepszy jest rzetelny post z dokładnym opisem zasady działania pistoletu lakierniczego zaczynający się od wyzwisk i kończący Qurwą ... niż kulturalne lanie wody i konfabulacje na temat tego co się komu wydaje jak wciśnie spust pistoletu ... lub co zaobserwował w swojej norze
Popiszesz posty kolego @kadafi to dojrzejesz. Ja w czasach gdy "lodowce się cofały" też byłem takim wrażliwym idealistą. Gó wno to daje, niczego nie załatwia i nikomu nie pomaga ... bo durniów na forach jest zawsze 10 razy więcej niż wysokiej klasy fachowców ... a Ty jak czytam .. coś tam wypisujesz o pogłębianiu wiedzy ? . Od kogo chcesz ją czerpać koleś ? ... od przymulonych samozwańców internetowych ? ... tylko dlatego że w ramach kultury wypowiedzi nikt nie nakopał im do dupy i nie wygnał na drzewo za szerzenie pier dół ? Troszkę się zastanów najpierw nad formułą idealnego forum zawodowego ?
Jeżeli zamieszczanych tu treści nie przypilnują ludzie znający temat na wskroś i kontrolujący posty to moderator, albo administrator może tylko takie forum popsuć i "zamrozić" ... Jak ma to miejsce na grzecznym i guzik wartym forum stolarzy którzy mając odpowiednie działy na portalu o pomoc muszą prosić po za swoim forum ... przez e-mail. Żenada i obciach dla tych którzy odpowiadają za zawartość archiwum ... gówno wartego archiwum z bełkotem jakiegoś buraka.
Do tego @kadafi prowadzi ślepe przestrzeganie zapisów regulaminu i nieprzemyślane strofowanie uczestników z pozycji szeryfa i demonstracji władzy.
Jak taki jesteś cwany to spróbuj zdyscyplinować wypowiedzi fachowca otoczonego kretynami wypisującymi głupoty zawodowe .... ciekawy jestem JAK pogodzisz ogień z wodą ... czyli wymusisz na nim kulturę słowa gdy w koło ma chamskie zaczepki ... i nie urazisz go żeby nie wziął dupska w troki i nie zmył się raz na zawsze z takie portalu ?
Pamiętaj że czytać posty może każdy bez logowania ... więc wiedzę zawsze można czerpać z portalu nawet jak cię z niego wywalą ... gorzej jednak zaprosić do czynnego uczestnictwa kogoś kto tą wiedzę w portal wpompuje.
80 % postów na tego typu portalach płodzą, drogi Panie przygłupy pisząc kretyńskie wypowiedzi i szerzący w nich posrane dziadowskie teorie jak z "druta" starych szmat i desek z rozebranej szopy zbudować ... cudny żaglowiec .
Chcesz kultury na portalu ? ... to banalnie proste kolego @kadafi .... banalnie proste :
1. Nie wtrącaj się w spory jeżeli cię nie interesują
2. Nie prowokuj awantur i wyzwisk
3. Nie szerz durnych i dziadowskich teorii
4. Nie pouczaj innych jak maja się zachowywać i co pisać
To tak proste, że aż oczywiste ... wtedy cały ten syf Ciebie nie będzie dotyczył
... a JA koleżko, JA akurat taką tu sobie wyznaczyłem rolę. Rolę "cepa" do walenia durniów po łbie z pełnym zakresem dostępnych środków w tym wypisywanego w postach chamstwa. Dlaczego ? .... Cóż pogrzebiesz w przepastnych archiwach portali dla lakierników to się dowiesz i przestaniesz dziwić. W zamian dużo się dowiesz o technologi, wyposażeniu , formalnościach budowie lakierni jej organizacji, materiałach, przepisach .... gównozjadach uważających się za speców i ich obesranych norach w których żerują
Teraz już wiesz ... a jak wiesz ... to wsadzić sobie do kieszonki w koszulce to swoje demonstracyjne oburzenie i zapraszam do pisania rzetelnych postów albo zawodowych pytań w konkretnych tematach zawodowych ... lub jak wolisz fajnych dyskusji w "luźnych dysputach" |
_________________ Chcesz wiedzieć więcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-04, 18:10
|
|
|
|
Wiesz początkowo coś naskrobałem... jakiś kilka zdań w odpowiedzi. Ale pomyślałem sobie- Kadaf - kurw.a nie warto, nie warto. I tym oto zdaniem zakańczam moje " demonstracyjne oburzenie". Zaczynam rozumieć co poniektóre osoby - powodzenia . |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-04, 19:11
|
|
|

|
No to fajnie, że łapiesz przekaz ... Ja .... w przypływie naiwniactwa mam jeszcze trochę nadziei że WARTO toczyć te spory i choć przeradza się to czasami w chamstwo łudzę się że jednak odsiewanie faktów od durnot i publiczne kopanie dziadowskich pomysłów komuś w tym zawodzie pomaga. Cały czas mam nadzieje że to Ja jestem ten "dobry" .... pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-04, 20:36
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Co się dzieje z tym forum?
50% postów to kłótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
Człowiek ku... wchodzi aby czegoś się dowiedzieć, nauczyć a tu gów..o. |
Zawsze kolego możesz przenieść się na inne forum......
Będzie tam .... miło i przyjemnie.... |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-07-05, 12:55
|
|
|

|
administracja ma urlop każdemu się nalezy,nawet nam a wracając do tematu,to jest kilka opcji,ale malo skutecznych
- zbanować ich-wtedy forum zginie smiercią naturalną
-dac po warnie co raczej nic nie da
-zablokowac temat-przeskoczą na inny,wiec tez odpada bo jeszcze wiekszy balagan sie zrobi
wiec pozostaje dac im sie wykrzyczeć,i ewentualnie sledzic temat czy chamstwo miesci sie w granicach normy,a jak sie wygadają to poprostu edytowac temat i wywalic te wyzwiska. to nie elektroda ze za ortografie nawet sie dostaje bana macie tu luz iwolnosc wypowiedzi,jednym sie to podoba drugim nie.wszystkim nie dogodzi nigdy,a jesli az tak cie to razi to nie jest to jedyne forum o tej tematyce |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-05, 14:17
|
|
|
|
kadafi napisał/a: | Zaczynam rozumieć co poniektóre osoby - |
Tylko z Tego postu nie wynika które osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika że rozumiesz projektanta... a kazdy projektant to gej... w koncu TWN ogladammmmmmm nie unek?
Wazelinka nasza forumowa. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo różne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-05, 16:23
|
|
|
|
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:02
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Wazelinka nasza forumowa. |
Jpi znowu ten okres godowy Krysia....
Ty zaliczysz w końcu ten ban i ja też |
|
|
|
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:29
|
|
|
Myślibórz

|
kadafi ma być bombowo ! |
_________________ Myśliborz górą !! |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:47
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Ty zaliczysz w końcu ten ban |
Zostawiam Cie z problemem, niech ktoś inny leczy twój przypadek.
Ja nie ogarniam tak ciężkiego defektu unku. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo różne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-05, 23:06
|
|
|
|
Nie ogarniasz ??ty nigdy nie ogarniałeś Krysiu niczego |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-06, 21:50
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: | kazdy projektant to gej... |
Może być gej może być hetero, może ci się podobać albo nie ... tylko że te aspekty ważne są jedynie wtedy Krysiu gdy chcesz się pieprzyć w du psko z projektantem ... a nie wtedy gdy korzystasz z jego przepastnej wiedzy zawodowej i doświadczenia |
 |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-07, 12:54
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Tylko z Tego postu nie wynika które osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika że rozumiesz projektanta | - I tak to miało wygladać ,czytałeś PW więc wiesz. |
|
|
|
 |
przemo1972
|
Wysłany: 2013-07-07, 18:11
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Normalnie żenada, poziom piaskownicy a nie osób/fachowców co prowadzą własne biznesy.
Notoryczne prześmiewanie się i z innych - panowie |
@kadafi, jak ktos bedzie przesmiewal sie- to daj znac- zaraz zbanujemy lobuza, kto to widzial zeby taaakie podsmiechujki sobie robic |
_________________ Wyrywanie chwastow |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-08, 06:49
|
|
|
|
przemo1972, ja temat uważam za zamknięty, znałem podejście do sprawy userów a teraz znam i modów. Darował byś sobie..... |
|
|
|
 |
domi.nika
|
Wysłany: 2022-05-25, 11:42
|
|
|
|
|