Szukaj FAQ Album

Przesuniêty przez: DrCruel 2013-12-15, 05:47
Autor Wiadomo¶æ
norekkkkk
Wys³any: 2013-10-30, 09:27   Pierwszy Pistolet, pocz±tki malowania !
0
UP DOWN

Witam !
Mam nadziejê ¿e trafi³em w dobry dzia³ je¿eli nie to proszê o przeniesienie.
Zacznê od tego ¿e od 3 miesiêcy bawiê siê w sprzeda¿ aut. Tak z 8 mi siê ju¿ przewinê³o i wszystkie by³y malowane na wietrze i sprejem, choæ 2 razy musia³em oddaæ do blacharza bo sam nie da³bym rady ;) Z racji tego, ¿e taka forma zarabiania( w sumie dorabiania) bardzo mi siê spodoba³a, chcia³em zainwestowaæ w sprzêt. co polecacie na pierwszy pistolet oraz z jak± dysz± 1.3 / 1.4 ? Jak± sprê¿arkê do tego kupiæ ? Poniewa¿ wynaj±³em gara¿ z kana³em itp ¿eby mieæ warunki i miejsce do w miarê profesjonalnego malowania. Oraz jakie ceny s± maszyny na któr± mogê za³o¿yæ papier ¶cierny i ca³y element zmatowiæ ? My¶lê ¿e na sam pistolet chcia³bym wydaæ oko³o 200 z³ (s³ysza³em ze pistolet expert to oko³o 200z³ i daje radê) Nie chce inwestowaæ wiêcej poniewa¿ dopiero zaczynam cokolwiek robiæ i czas poka¿e czy trzeba bêdzie zainwestowaæ w lepszy sprzêt. By³bym tak¿e ogromnie wdziêczny je¿eli kto¶ da link do naprawdê konkretnej instrukcji krok po kroku jak malowaæ profesjonalnie tzn jak k³a¶æ podk³ad( tu te¿ proszê o radê jak i najwa¿niejsze czym ! k³a¶æ podk³ad ) jakich papierów ¶ciernych u¿ywaæ itp itp.

ksenonn 
Wys³any: 2013-10-30, 09:50   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
Sk±d: Czêstochowa
poczytaj sobie
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=5785

Nowaczek
Wys³any: 2013-10-30, 18:01   
0
UP DOWN

Pistolet za 200 sobie odpu¶c w pracy taki dosta³em i po 3miesi±cach jest tragedia 2uszczeli pad³y lepiej ku air gunsa dro¿szy ale u nas na zak³adzie jest i dzia³a 5 lat wiêc o czym¶ to ¶wiadczy

krzwys 
Wys³any: 2013-10-30, 18:11   
0
UP DOWN

Sk±d: Suwalki okolice
Filmiki sobie poogladaj, zobaczysz jak to wyglada w praktyce.

norekkkkk
Wys³any: 2013-10-30, 23:29   
0
UP DOWN

Ok a mogê prosiæ o link do takiego pistoletu ? oraz link do jakiej¶ maszyny która w pewnym stopniu wyrêczy mnie w rêcznym tarciu papierem ¶ciernym. Oraz jaki¶ kompresor oczywi¶cie u¿ywany bo na nowy mnie nie staæ ;) chyba ¿e jakie¶ inne pistolety za te 200z³ ? i jaka cena air gunsa ?

Nowaczek
Wys³any: 2013-10-31, 14:16   
0
UP DOWN

Air gunsa 450z³

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach