Zamknięty przez: DrCruel 2016-10-18, 21:59 |
Autor |
Wiadomość |
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-12-22, 22:53
|
|
|
|
Przepraszam wszystkich i głowę popiołem posypuję ...
W trakcie pisania posta pomyliłem się i zamiast prawidłowej nazwy produktu podałem nazwę wybitnie nieprawidłową mea culpa, mea maxima culpa ...
Późniejsza edycja postów jest niemożliwa dlatego koryguję swój błąd "niezwłocznie" po jego zauważeniu
Oczywiście ten rewelacyjny wash primer Turbo ( po rebrandingu - HyMax - www.hymax.biz ) ma oznaczenie P97 , nie zaś jak błędnie napisałem 9700 .
Kupując ten produkt można otrzymać gratisową półmaskę 3M serii 6000 wraz kompletem filtrów . Po szczegóły odsyłam : www.polykar.pl oraz www.polykarshop.pl . |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-22, 20:46
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-23, 21:32
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-04-04, 20:20
|
|
|
|
Informuję, że nastąpiła zmiana domeny internetowej sklepu, który dotychczas funkcjonował pod adresem polykarshop.pl. Z tego powodu sklep jest chwilowo niedostępny. Jeśli potrzebujecie materiałów lakierniczych PolyKar, HyMax ( Turbo ), U-POL, SMART, Indasa, Mipa, Colad i wielu innych - piszcie na polykar/małpa/outlook.com lub telefonujcie pod numer podany na FB. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-04-20, 23:11
|
|
|
|
www.polykar.pl
To nowy adres najlepszego sklepu internetowego na świecie
Mam nadzieję że odpalę go jeszcze w kwietniu. Jak macie jakieś sugestie, pomysły albo chcecie mnie po prostu walnąć hejtem - to zapraszam |
|
|
|
 |
Czereśniak
|
Wysłany: 2016-04-21, 10:12
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisał/a: | To nowy adres najlepszego sklepu internetowego na świecie |
Tam proszę Pana pokazuie taki wiadomosc co ta strona to byc w jakies budowie |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-04-21, 22:26
|
|
|
|
Starasz się być zabawny czy faktycznie nie grzeszysz inteligencją ?
Faktycznie - strona w budowie. Ale to ja jestem kierownikiem tej strony i co mi Pan zrobi ? |
|
|
|
 |
łysy73
|
Wysłany: 2016-04-22, 18:08
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisał/a: | Faktycznie - strona w budowie. Ale to ja jestem kierownikiem tej strony i co mi Pan zrobi | No jeśli strona w budowie to nawiązując do niegrzeszenia inteligencją podejrzewam że nawet jeśli znajdzie się na cokolwiek chętny to raczej będzie miał problem aby cokolwiek kupić z niedziałającej strony.
Tak sobie strzelam bo tak mi na teraz podpowiada moja inteligencja Mocium Panie Kierowniku Budowy Strony. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-04-26, 18:55
|
|
|
|
łysy73, mocium Panie łysy majstrze, Twoja inteligencja podpowiada Ci bardzo dobrze. Szkoda tylko, że sam tego nie wiesz tylko coś musi Ci podpowiadać
Jakbyś zechciał zapoznać się ze wcześniejszymi postami z pewnością zauważyłbyś, że napisałem "Mam nadzieję że odpalę go jeszcze w kwietniu" . Ale przyznaję, czego pewnie również nie przeczytałeś, że napisałem "albo chcecie mnie po prostu walnąć hejtem - to zapraszam". Traktuję więc twoją wypowiedź w dozwolonej przeze mnie formie. Pozdrawiam.
A sklep poooowolutku się buduje. Zapraszam do rejestracji - jak już będzie hulało to z pewnością dla zarejestrowanych userów jakieś niespodziewanki będą |
|
|
|
 |
łysy73
|
Wysłany: 2016-04-26, 20:59
|
|
|
|
Tak nie czytałem i odniosłem się tylko do dwóch poprzednich postów.
Spoko. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-14, 17:57
|
|
|
|
Witam wszystkich
Sklep wciąż w budowie - to znaczy w trakcie uzupełniania asortymentu. Jeśli macie jakieś sugestie i propozycje związane z wyglądem strony lub oferowanym towarem - proszę o informację na info / małpka / polykar.pl lub przez formularz kontaktowy na stronie sklepu. Na dziś mogę zaoferować Wam świetne materiały lakiernicze Hymax (dawniej Turbo) - HyMax oraz na przykład podkład akrylowy POLYkar Medium w promocyjnej cenie - POLYkar. Nowością w sklepie jest pasta polerska OneStepReady. Zapraszam |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-14, 18:02
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-25, 19:44
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-30, 20:50
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-06-10, 19:43
|
|
|
|
Półmaska lakiernicza 3M serii 6200 (M) do zgarnięcia w nowej zabawie zorganizowanej przez POLYKAR.PL .
Facebook i fanpage Polykar na Facebook zapraszają
Dla wszystkich chętnych - nieodzowne jest posiadanie konta na FB
Zapraszam - wystarczy zrobić CLICK na tekst w kolorze pomarańczowym |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-07-15, 23:50
|
|
|
|
Podkłady akrylowe i inne materiały lakiernicze w promocyjnych, wakacyjnych cenach
Zapraszam do odwiedzenia strony sklepu gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. A jeśli nie znajdzie - to www.polykar.pl wciąż poszerza ofertę
PS. Półmaska 3M serii 6200 + szpachlówki POLYkar + ściereczki antystatyczne znalazły już nowego właściciela, który wziął udział w zabawie na FB. Niedługo kolejna zabawa - zachęcam do polubienia profilu ( fanpage ) POLYkar.PL na FB. Uczestnictwo darmowe - a zawsze można coś za free |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-10, 18:44
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-17, 20:42
|
|
|
|
Promocje do jutra : COLAD, POLYKAR, INDASA - wystarczy zrobić CLICK
Infromujemy, że wciąż dostępne są podkłady POLYkar Medium oraz szpachlówki POLYkar w cenie 5 zł za sztukę. Zapraszamy do odwiedzenia sklepu POLYKAR |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-18, 18:34
|
|
|
|
Rekawiczki COLAD - 40 zł , pianka maskująca INDASA - 65 zł , zestaw reperacyjny POLYkar - 8 zł , podkład POLYkar Medium oraz szpachlówka ALU - 5 zł w zestawie z lakiem bezbarwnym. Zapraszam do odwiedzin na stronie POLYKAR.PL |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-29, 17:37
|
|
|
|
Szybka i bardzo dobra cenowo promocja na lakier bezbarwny U-POL 2080 HS z utwardzaczem 2030 w komplecie 7,5 litra .
Regularna cena w sklepie internetowym POLYKAR.PL to 285 zł - cena w promocji to 259 zł ( 34,50 zł za litr gotowej mieszanki ). Strona producenta to U-POL .
Najniższa cena detaliczna w Polsce - dwa dni promocji !
Zapraszam zatem do zapoznania się z ofertą klikając w link : POLYKAR - lakier bezbarwny U-POL. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-10, 21:25
|
|
|
|
U-POL Raptor w cenie hurtowej - dla firm oraz osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą . Wszystkie informacje na zapytanie mailowe info@polykar.pl
Oprócz Raptora - lakiery bezbarwne, podkłady i inne produkty U-POL. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-10-08, 18:52 Lakier bezbarwny U-POL + podkład akrylowy POLYkar
|
|
|
|
|
|
|
 |
trzeźwy inaczej
|
Wysłany: 2016-10-15, 18:43
|
|
|

|
Cytat: | Lakier bezbarwny U-POL 2080 HS / http://u-pol.co.uk/
Podkład akrylowy POLYkar Medium
Cena za zestaw to 285 zł !
Z okazji promocji przewidziana jest nagroda w postaci materiałów lakierniczych o wartości 100 zł dla osoby, która wskaże korzystniejszą ofertę. |
U mnie taki zestaw za 280zł. Suuuuper promocja. Dodaj 100zł nagrody od polykar.pl i masz ten zestaw za 180zl. Najtaniej na świecie. |
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć Dieslem... |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2016-10-15, 19:57
|
|
|

|
|
|
|
 |
MAX MAYER
|
Wysłany: 2016-10-16, 00:23
|
|
|
|
Polykar u Ciebie same promocje i praktycznie cały czas nic tylko kupować i kupować |
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2016-10-18, 22:09
|
|
|

|
Jakiś czas temu zrobiłem dział dla firm i zaproponowałem dżentelmeńską umowę funkcjonowania takich wątków a ponieważ tutaj bez zmian na co zwracają uwagę inni użytkownicy - zamykam. |
|
|
|