Autor |
Wiadomość |
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2013-05-10, 15:18 Czy to jest podkÂład antykorozyjny?
|
0
|
|
|

|
Witajcie. UdaÂło mi siĂŞ zaÂłatwiĂŚ takÂą farbĂŞ:
a do tego taki utwardzacz:
Czy mĂłgÂłby mi ktoÂś powiedzieĂŚ co to jest, w jakich proporcjach mieszaĂŚ i jakie to ma wÂłaÂściwoÂści?
Pozdrawiam, Radek. |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-05-10, 16:44
|
0
|
|
|

|
A moze podasz nam fimre i co to jest ? Akryl czy podkÂład czy co to w ogole jest ? |
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2013-05-10, 17:39
|
0
|
|
|

|
YAMAHER napisał/a: | A moze podasz nam fimre i co to jest ? Akryl czy podkÂład czy co to w ogole jest ? |
WÂłaÂśnie pojĂŞcia nie mam i dlatego pytam Jedyna nazwa to taka, jaka jest napisana na zdjĂŞciach w pierwszym poÂście. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-10, 17:46
|
|
|
|
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2013-05-10, 18:47
|
0
|
|
|

|
Super, dziĂŞki za ten artykuÂł!
A teraz wytÂłumaczcie mi jeszcze "tak na chÂłopski rozum", co to jest za farba i czy np. mogĂŞ tym zakonserwowaĂŚ podwozie w samochodzie, zabezpieczyĂŚ przed korozjÂą nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy |
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2013-05-29, 14:41
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-05-29, 14:44
|
0
|
|
|
|
Jako antykorozyjny grunt ogĂłlnego stosowania przeznaczony do pracy w ciĂŞÂżkich
warunkach korozyjnych.
To jest pkt 1 w linku ktĂłry podaÂł ci Poly.
Czego nie rozumiesz? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2013-06-09, 23:58
|
0
|
|
|

|
Cytat: | Czego nie rozumiesz? |
Cytat: | Czy np. mogĂŞ tym zakonserwowaĂŚ podwozie w samochodzie, zabezpieczyĂŚ przed korozjÂą nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy |
|
|
|
|
 |
Bombel
|
Wysłany: 2013-06-19, 22:21
|
0
|
|
|
|
Jak masz za darmo to przecieÂż nie wylejesz bo nie wolno, jeszcze ciĂŞ sÂąsiad podkabluje
Pod konserwacjĂŞ na spĂłd moÂżesz sprĂłbowaĂŚ poÂłoÂżyĂŚ, napewno dÂłuÂżej wytrzyma niÂż z samÂą najprostszÂą konserwcjÂą bitumicznÂą |
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2014-03-24, 23:31
|
0
|
|
|

|
Odkopiê, poniewa¿ wci¹¿ nie jestem do koùca pewien, a na dniach bêdê konserwowaÌ podwozie.
Bombel napisał/a: | Pod konserwacjĂŞ na spĂłd moÂżesz sprĂłbowaĂŚ poÂłoÂżyĂŚ, napewno dÂłuÂżej wytrzyma niÂż z samÂą najprostszÂą konserwcjÂą bitumicznÂą |
Podwozie jak i podÂłoga wewnÂątrz auta ma byĂŚ zrobione na dÂługie lata, raz a porzÂądnie, wiĂŞc chciaÂłbym siĂŞ dowiedzieĂŚ, czy ten podkÂład da radĂŞ, czy moÂże kupiĂŚ jakiÂś reaktywny/epoksydowy z firmy novol, albo moÂże coÂś jeszcze innego? |
|
|
|
 |
Radi_ii
|
Wysłany: 2014-03-25, 09:40
|
+1
|
|
|
|
Jeœli nie jest jakaœ stara to nakladaj œmia³o,na spód nie musisz reaktywa dawaÌ,skoro masz tak¹ farbê to j¹ wykorzystaj,ale wyczyœÌ jak mo¿esz najlepiej powierzchnie. Reaktywa mo¿esz daÌ w miejsca trudno dostêpne,jakies zakamarki,tam gdzie rdza,sobie lepiej dojdzie.
Konserwacje sÂą teraz fajne,na zimno w litrowych pojemnikach trotona odrazu pod pistolet,naloz cienka warstwe,bedziesz widzial w razie czego jak soc bedzie wychodzic to poprawisz w tych miejscach,pozdrawiam |
_________________ Lubie to co kocham |
|
|
|
 |
dieludolfs
|
Wysłany: 2014-03-25, 19:15
|
0
|
|
|

|
DziĂŞki bardzo Auto jedzie na piaskowanie podÂłogi, wiĂŞc myÂślĂŞ, Âże bez podkÂładu reaktywnego w takim przypadku siĂŞ obĂŞdzie. |
|
|
|