Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
dieludolfs
Wysłany: 2013-05-10, 15:18   Czy to jest podkÂład antykorozyjny?
0
UP DOWN

Witajcie. UdaÂło mi siĂŞ zaÂłatwiĂŚ takÂą farbĂŞ:

a do tego taki utwardzacz:

Czy mĂłgÂłby mi ktoÂś powiedzieĂŚ co to jest, w jakich proporcjach mieszaĂŚ i jakie to ma wÂłaÂściwoÂści?

Pozdrawiam, Radek.

YAMAHER
Wysłany: 2013-05-10, 16:44   
0
UP DOWN

A moze podasz nam fimre i co to jest :D ? Akryl czy podkÂład czy co to w ogole jest ?

dieludolfs
Wysłany: 2013-05-10, 17:39   
0
UP DOWN

YAMAHER napisał/a:
A moze podasz nam fimre i co to jest :D ? Akryl czy podkÂład czy co to w ogole jest ?

WÂłaÂśnie pojĂŞcia nie mam i dlatego pytam ;) Jedyna nazwa to taka, jaka jest napisana na zdjĂŞciach w pierwszym poÂście.

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-05-10, 17:46   

http://www.flesh.com.pl/u...5700_XII_07.pdf

dieludolfs
Wysłany: 2013-05-10, 18:47   
0
UP DOWN

Super, dziĂŞki za ten artykuÂł!
A teraz wytÂłumaczcie mi jeszcze "tak na chÂłopski rozum", co to jest za farba i czy np. mogĂŞ tym zakonserwowaĂŚ podwozie w samochodzie, zabezpieczyĂŚ przed korozjÂą nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy ;)

dieludolfs
Wysłany: 2013-05-29, 14:41   
0
UP DOWN

Ponawiam moje pytanie.

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-05-29, 14:44   
0
UP DOWN

Jako antykorozyjny grunt ogĂłlnego stosowania przeznaczony do pracy w ciĂŞÂżkich
warunkach korozyjnych.

To jest pkt 1 w linku ktĂłry podaÂł ci Poly.
Czego nie rozumiesz?

dieludolfs
Wysłany: 2013-06-09, 23:58   
0
UP DOWN

Cytat:
Czego nie rozumiesz?

Cytat:
Czy np. mogĂŞ tym zakonserwowaĂŚ podwozie w samochodzie, zabezpieczyĂŚ przed korozjÂą nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy

Bombel
Wysłany: 2013-06-19, 22:21   
0
UP DOWN

Jak masz za darmo to przecieÂż nie wylejesz bo nie wolno, jeszcze ciĂŞ sÂąsiad podkabluje :D
Pod konserwacjĂŞ na spĂłd moÂżesz sprĂłbowaĂŚ poÂłoÂżyĂŚ, napewno dÂłuÂżej wytrzyma niÂż z samÂą najprostszÂą konserwcjÂą bitumicznÂą

dieludolfs
Wysłany: 2014-03-24, 23:31   
0
UP DOWN

Odkopiê, poniewa¿ wci¹¿ nie jestem do koùca pewien, a na dniach bêdê konserwowaÌ podwozie.

Bombel napisał/a:
Pod konserwacjĂŞ na spĂłd moÂżesz sprĂłbowaĂŚ poÂłoÂżyĂŚ, napewno dÂłuÂżej wytrzyma niÂż z samÂą najprostszÂą konserwcjÂą bitumicznÂą

Podwozie jak i podÂłoga wewnÂątrz auta ma byĂŚ zrobione na dÂługie lata, raz a porzÂądnie, wiĂŞc chciaÂłbym siĂŞ dowiedzieĂŚ, czy ten podkÂład da radĂŞ, czy moÂże kupiĂŚ jakiÂś reaktywny/epoksydowy z firmy novol, albo moÂże coÂś jeszcze innego?

Radi_ii
Wysłany: 2014-03-25, 09:40   
+1
UP DOWN

Jeœli nie jest jakaœ stara to nakladaj œmia³o,na spód nie musisz reaktywa dawaÌ,skoro masz tak¹ farbê to j¹ wykorzystaj,ale wyczyœÌ jak mo¿esz najlepiej powierzchnie. Reaktywa mo¿esz daÌ w miejsca trudno dostêpne,jakies zakamarki,tam gdzie rdza,sobie lepiej dojdzie.
Konserwacje sÂą teraz fajne,na zimno w litrowych pojemnikach trotona odrazu pod pistolet,naloz cienka warstwe,bedziesz widzial w razie czego jak soc bedzie wychodzic to poprawisz w tych miejscach,pozdrawiam

dieludolfs
Wysłany: 2014-03-25, 19:15   
0
UP DOWN

DziĂŞki bardzo ;) Auto jedzie na piaskowanie podÂłogi, wiĂŞc myÂślĂŞ, Âże bez podkÂładu reaktywnego w takim przypadku siĂŞ obĂŞdzie.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu