Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
dieludolfs
Wys³any: 2013-05-10, 14:18   Czy to jest podk³ad antykorozyjny?
0
UP DOWN

Witajcie. Uda³o mi siê za³atwiæ tak± farbê:

a do tego taki utwardzacz:

Czy móg³by mi kto¶ powiedzieæ co to jest, w jakich proporcjach mieszaæ i jakie to ma w³a¶ciwo¶ci?

Pozdrawiam, Radek.

YAMAHER
Wys³any: 2013-05-10, 15:44   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
A moze podasz nam fimre i co to jest :D ? Akryl czy podk³ad czy co to w ogole jest ?

dieludolfs
Wys³any: 2013-05-10, 16:39   
0
UP DOWN

YAMAHER napisa³/a:
A moze podasz nam fimre i co to jest :D ? Akryl czy podk³ad czy co to w ogole jest ?

W³a¶nie pojêcia nie mam i dlatego pytam ;) Jedyna nazwa to taka, jaka jest napisana na zdjêciach w pierwszym po¶cie.

POLYKAR.PL
[Usuniêty]
Wys³any: 2013-05-10, 16:46   

http://www.flesh.com.pl/u...5700_XII_07.pdf

dieludolfs
Wys³any: 2013-05-10, 17:47   
0
UP DOWN

Super, dziêki za ten artyku³!
A teraz wyt³umaczcie mi jeszcze "tak na ch³opski rozum", co to jest za farba i czy np. mogê tym zakonserwowaæ podwozie w samochodzie, zabezpieczyæ przed korozj± nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy ;)

dieludolfs
Wys³any: 2013-05-29, 13:41   
0
UP DOWN

Ponawiam moje pytanie.

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-05-29, 13:44   
0
UP DOWN

Pomóg³: 40 razy
Jako antykorozyjny grunt ogólnego stosowania przeznaczony do pracy w ciê¿kich
warunkach korozyjnych.

To jest pkt 1 w linku który poda³ ci Poly.
Czego nie rozumiesz?

dieludolfs
Wys³any: 2013-06-09, 22:58   
0
UP DOWN

Cytat:
Czego nie rozumiesz?

Cytat:
Czy np. mogê tym zakonserwowaæ podwozie w samochodzie, zabezpieczyæ przed korozj± nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy

Bombel
Wys³any: 2013-06-19, 21:21   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Jak masz za darmo to przecie¿ nie wylejesz bo nie wolno, jeszcze ciê s±siad podkabluje :D
Pod konserwacjê na spód mo¿esz spróbowaæ po³o¿yæ, napewno d³u¿ej wytrzyma ni¿ z sam± najprostsz± konserwcj± bitumiczn±

dieludolfs
Wys³any: 2014-03-24, 23:31   
0
UP DOWN

Odkopiê, poniewa¿ wci±¿ nie jestem do koñca pewien, a na dniach bêdê konserwowaæ podwozie.

Bombel napisa³/a:
Pod konserwacjê na spód mo¿esz spróbowaæ po³o¿yæ, napewno d³u¿ej wytrzyma ni¿ z sam± najprostsz± konserwcj± bitumiczn±

Podwozie jak i pod³oga wewn±trz auta ma byæ zrobione na d³ugie lata, raz a porz±dnie, wiêc chcia³bym siê dowiedzieæ, czy ten podk³ad da radê, czy mo¿e kupiæ jaki¶ reaktywny/epoksydowy z firmy novol, albo mo¿e co¶ jeszcze innego?

Radi_ii
Wys³any: 2014-03-25, 09:40   
+1
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Je¶li nie jest jaka¶ stara to nakladaj ¶mia³o,na spód nie musisz reaktywa dawaæ,skoro masz tak± farbê to j± wykorzystaj,ale wyczy¶æ jak mo¿esz najlepiej powierzchnie. Reaktywa mo¿esz daæ w miejsca trudno dostêpne,jakies zakamarki,tam gdzie rdza,sobie lepiej dojdzie.
Konserwacje s± teraz fajne,na zimno w litrowych pojemnikach trotona odrazu pod pistolet,naloz cienka warstwe,bedziesz widzial w razie czego jak soc bedzie wychodzic to poprawisz w tych miejscach,pozdrawiam

dieludolfs
Wys³any: 2014-03-25, 19:15   
0
UP DOWN

Dziêki bardzo ;) Auto jedzie na piaskowanie pod³ogi, wiêc my¶lê, ¿e bez podk³adu reaktywnego w takim przypadku siê obêdzie.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: