Autor |
Wiadomo¶æ |
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2013-05-10, 14:18 Czy to jest podk³ad antykorozyjny?
|
0
|
|
|
|
Witajcie. Uda³o mi siê za³atwiæ tak± farbê:
a do tego taki utwardzacz:
Czy móg³by mi kto¶ powiedzieæ co to jest, w jakich proporcjach mieszaæ i jakie to ma w³a¶ciwo¶ci?
Pozdrawiam, Radek. |
|
|
|
|
YAMAHER
|
Wys³any: 2013-05-10, 15:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
A moze podasz nam fimre i co to jest ? Akryl czy podk³ad czy co to w ogole jest ? |
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2013-05-10, 16:39
|
0
|
|
|
|
YAMAHER napisa³/a: | A moze podasz nam fimre i co to jest ? Akryl czy podk³ad czy co to w ogole jest ? |
W³a¶nie pojêcia nie mam i dlatego pytam Jedyna nazwa to taka, jaka jest napisana na zdjêciach w pierwszym po¶cie. |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2013-05-10, 16:46
|
|
|
|
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2013-05-10, 17:47
|
0
|
|
|
|
Super, dziêki za ten artyku³!
A teraz wyt³umaczcie mi jeszcze "tak na ch³opski rozum", co to jest za farba i czy np. mogê tym zakonserwowaæ podwozie w samochodzie, zabezpieczyæ przed korozj± nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy |
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2013-05-29, 13:41
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-05-29, 13:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Jako antykorozyjny grunt ogólnego stosowania przeznaczony do pracy w ciê¿kich
warunkach korozyjnych.
To jest pkt 1 w linku który poda³ ci Poly.
Czego nie rozumiesz? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2013-06-09, 22:58
|
0
|
|
|
|
Cytat: | Czego nie rozumiesz? |
Cytat: | Czy np. mogê tym zakonserwowaæ podwozie w samochodzie, zabezpieczyæ przed korozj± nowe blachy takie jak progi samochodowe czy inne tego typu rzeczy |
|
|
|
|
|
Bombel
|
Wys³any: 2013-06-19, 21:21
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 99
|
Jak masz za darmo to przecie¿ nie wylejesz bo nie wolno, jeszcze ciê s±siad podkabluje
Pod konserwacjê na spód mo¿esz spróbowaæ po³o¿yæ, napewno d³u¿ej wytrzyma ni¿ z sam± najprostsz± konserwcj± bitumiczn± |
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2014-03-24, 23:31
|
0
|
|
|
|
Odkopiê, poniewa¿ wci±¿ nie jestem do koñca pewien, a na dniach bêdê konserwowaæ podwozie.
Bombel napisa³/a: | Pod konserwacjê na spód mo¿esz spróbowaæ po³o¿yæ, napewno d³u¿ej wytrzyma ni¿ z sam± najprostsz± konserwcj± bitumiczn± |
Podwozie jak i pod³oga wewn±trz auta ma byæ zrobione na d³ugie lata, raz a porz±dnie, wiêc chcia³bym siê dowiedzieæ, czy ten podk³ad da radê, czy mo¿e kupiæ jaki¶ reaktywny/epoksydowy z firmy novol, albo mo¿e co¶ jeszcze innego? |
|
|
|
|
Radi_ii
|
Wys³any: 2014-03-25, 09:40
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 27
|
Je¶li nie jest jaka¶ stara to nakladaj ¶mia³o,na spód nie musisz reaktywa dawaæ,skoro masz tak± farbê to j± wykorzystaj,ale wyczy¶æ jak mo¿esz najlepiej powierzchnie. Reaktywa mo¿esz daæ w miejsca trudno dostêpne,jakies zakamarki,tam gdzie rdza,sobie lepiej dojdzie.
Konserwacje s± teraz fajne,na zimno w litrowych pojemnikach trotona odrazu pod pistolet,naloz cienka warstwe,bedziesz widzial w razie czego jak soc bedzie wychodzic to poprawisz w tych miejscach,pozdrawiam |
_________________ Lubie to co kocham |
|
|
|
|
dieludolfs
|
Wys³any: 2014-03-25, 19:15
|
0
|
|
|
|
Dziêki bardzo Auto jedzie na piaskowanie pod³ogi, wiêc my¶lê, ¿e bez podk³adu reaktywnego w takim przypadku siê obêdzie. |
|
|
|