Wys³any: 2014-04-24, 19:52 lakierowanie krok po kroku
0
Witam koledzy maluje ju¿ od ponad roku sporadycznie. Samouk z pomoc± internetu. Wiem ¿e tych tematów jest sporo ale naprawdê nie mam czasu na czytanie ich. Z góry was przepraszam. Chcia³bym siê dowiedzieæ jak wy przygotowujecie sobie auto do malowanie krok po kroku. Powiedzmy ¿e uszkodzony tylny b³otnik(st³uczka) na pewno trzeba to wyklepaæ b±d¿ wyci±gn±æ na tyle ¿eby jak najmniej szpachli posz³o. I co potem nak³adacie szpachle i wyrabiacie, to wiadome. Ale proszê o opisanie krok po kroku co ile i jakie materia³y .Bo czasem mi wychodzi dobrze a czasem ¿le. chcia³bym siê dowiedziêæ wszystkiego np po jakim czasie mogê znów malowaæ swie¿o pomalowany element który mi nie wyszed³. pozdrawiam i proszê o nie usuwanie tego tematu oraz proszê o nie pisanie odpowiedzi typy wygogluj sobie. Wierzê na pomoc starych dobrych lakierników Pozdrawiam
Wiem ¿e tych tematów jest sporo ale naprawdê nie mam czasu na czytanie
My natomiast pisaæ "w kó³ko to samo" bo komu¶ siê nie chce albo nie ma czasu ...
Nauka kosztuje .... tak¿e po¶wiêceniem w³asnego czasu na zdobycie "wiedzy" czy wiadomo¶ci..
Wystarczy tylko chcieæ .. a wszystko masz na forum ...
Dlatego temat zamykam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum