Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Emejcz
Wys³any: 2014-04-26, 12:09   Nierówno¶ci po zdjêciu ta¶my przy poprawkach miejscowych.
0
UP DOWN

Witam, zrobi³em sobie trochê poprawek sprayem i okleja³em wszystko ta¶m±. Po zdjêciu ta¶my s± takie zadziory na krawêdziach. Jak siê tego pozbyæ aby za bardzo nie naruszyæ samej struktury poprawek, a aby nie by³o tych zadziorów? Sama struktura nie jest chyba na tyle mocna, by j± szlifowaæ mocno. Dopuszczam jednak poprawi pêdzelkiem na obrze¿ach gdyby co¶ tam siê przy wyrównywaniu popsu³o.

bercixxx1992
Wys³any: 2014-04-26, 17:41   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
ze tak powiem-strzeliles sobie samoboja.........

Emejcz
Wys³any: 2014-04-26, 18:47   
0
UP DOWN

No ¶rednio to wygl±da, takie placki trochê... idealnie nie musi byæ, bo mam zniszczony ogólnie lakier na ca³ym aucie. Czy jak zeszlifuje te krawêdzie jakim¶ papierkiem p1500 czy p2000 to pó¼niej da siê jako¶ spowodowaæ aby te miejsca szlifowania by³y w po³ysku? Bo szlifowanie chyba mi tutaj pomo¿e to wyrównaæ. Nawet kolor mi siê specjalnie nie odznacza, ale wygl±da to tak jakbym ³atki ponakleja³ wiêc ¶rednio :P

Nie specjalnie wiem jak mog³em zrobiæ aby tego unikn±æ, zawsze jak jest ta¶ma to bêdzie po niej ¶lad... Goni³ mnie wtedy bardzo czas i musia³em skoñczyæ, bo by³oby gorzej ni¿ teraz.

arkadiusz2363 
Wys³any: 2014-04-27, 21:15   
0
UP DOWN
Loopez

Pomóg³: 2 razy
Sk±d: Przeworsk
ja bym proponowa³ przeszlifowaæ 2500 na mokro i przepolerowaæ ale spray to spray:P po polerce pewnie wszystko zejdzie. ogólnie kicha

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: