Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Emejcz
|
Wys³any: 2014-04-26, 12:09 Nierówno¶ci po zdjêciu ta¶my przy poprawkach miejscowych.
|
0
|
|
|
|
Witam, zrobi³em sobie trochê poprawek sprayem i okleja³em wszystko ta¶m±. Po zdjêciu ta¶my s± takie zadziory na krawêdziach. Jak siê tego pozbyæ aby za bardzo nie naruszyæ samej struktury poprawek, a aby nie by³o tych zadziorów? Sama struktura nie jest chyba na tyle mocna, by j± szlifowaæ mocno. Dopuszczam jednak poprawi pêdzelkiem na obrze¿ach gdyby co¶ tam siê przy wyrównywaniu popsu³o. |
|
|
|
|
bercixxx1992
|
Wys³any: 2014-04-26, 17:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 87
|
ze tak powiem-strzeliles sobie samoboja......... |
|
|
|
|
Emejcz
|
Wys³any: 2014-04-26, 18:47
|
0
|
|
|
|
No ¶rednio to wygl±da, takie placki trochê... idealnie nie musi byæ, bo mam zniszczony ogólnie lakier na ca³ym aucie. Czy jak zeszlifuje te krawêdzie jakim¶ papierkiem p1500 czy p2000 to pó¼niej da siê jako¶ spowodowaæ aby te miejsca szlifowania by³y w po³ysku? Bo szlifowanie chyba mi tutaj pomo¿e to wyrównaæ. Nawet kolor mi siê specjalnie nie odznacza, ale wygl±da to tak jakbym ³atki ponakleja³ wiêc ¶rednio :P
Nie specjalnie wiem jak mog³em zrobiæ aby tego unikn±æ, zawsze jak jest ta¶ma to bêdzie po niej ¶lad... Goni³ mnie wtedy bardzo czas i musia³em skoñczyæ, bo by³oby gorzej ni¿ teraz. |
|
|
|
|
arkadiusz2363
|
Wys³any: 2014-04-27, 21:15
|
0
|
|
|
Loopez
Pomóg³: 2 razy Posty: 123 Sk±d: Przeworsk
|
ja bym proponowa³ przeszlifowaæ 2500 na mokro i przepolerowaæ ale spray to spray:P po polerce pewnie wszystko zejdzie. ogólnie kicha |
_________________ Nie chce byc amatorem:(
|
|
|
|