Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Czas na ma³e update w zwiazku z niedosz³ym zak³adem.
Róznica zdañ w sprawie czego dotyczy zaklad uniemozliwia wypracowanie wspólnego stanowiska co do podpisania umowy...
Wiec zgodnie z zaleceniem Trze¼wego (nie znam do dzis danych personalnych, telefonu, mimo wielokrotnych pró¶b itd) wyrazam swoja wole i rezygnujê ze sporu.
trze¼wy inaczej napisa³/a: | Dlatego rezygnacja z niej równie¿ musi byæ wyra¿ona w sposób jednoznaczny i do momentu braku wyra¼nej woli wycofania siê ze sporu, bêdzie trwa³ proces zmierzaj±cy do jego przeprowadzenia, który niesie za sob± koszty. Wiêc je¿eli jeste¶ na tyle zdeterminowany, to niechaj wygra sprytniejszy.....Pozwodzenia. |
To tyle.
Po 20 mailach wymienionych miedzy nami... zero ustaleñ.
Wiec koniec, dziekuje.
Nie bedê lata³ po prawnikach bo nie mam z czym, nie mam do kogo skierowaæ korespondencji od prawnika.
trze¼wy inaczej napisa³/a: | W przypadku nieprzyst±pienia przez Pana do testu z jakiegokolwiek powodu, innego ni¿ oficjalne wycofanie siê ze sporu, bêdê domaga³ siê od Pana zwrotu poniesionych kosztów, oraz zado¶æuczynienia w formie finansowej, z powodu niewywi±zania siê z zawartej umowy. Pozdrawiam |
Ok, wycofuje siê.
Pozdrawiam. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|