A w jednej z reklam znalazÂłem taki oto tekst, Âże ten produkt zawiera rozpuszczalniki reaktywne. Co to jest i z czym siĂŞ to je
"W ofercie firmy Novol pojawiÂł siĂŞ Protect 380 – nowej generacji podkÂład wypeÂłniajÂący, w ktĂłrym tradycyjne Âżywice zastÂąpione zostaÂły poliestrowymi.
Efektem zastosowania rozpuszczalnikĂłw reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajnoœÌ, wyÂższa nawet o 50% niÂż typowych podkÂładĂłw akrylowych."
CO by nie mĂłwiĂŚ, mamy produkt ktĂłry rozwiÂązuje wiele problemĂłw. Siadanie, waÂżenie, mapy konturowe. A to, Âże trzeba przykryĂŚ to kolejna warstwÂą podkÂładu, to chyba nie jest coÂś strasznego.
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem...
Wszystko co jest napisane w karcie technicznej i bezpieczeùstwa ewidentnie wskazuje ¿e to szpachlówka natryskowa i to skopiowana z linii Classic a na opakowaniu napisali ¿e to podk³ad poliestrowy. Przypadek czy celowe wprowadzanie w b³¹d
Tak przypadkiem zagl¹dn¹³em na NFCC...
"Mixing Indicator" pozwala wzrokowo oceniÌ dok³adnoœÌ wymieszania szpachlówki z utwardzaczem i unikn¹Ì ewentualnych b³êdów w proporcjach mieszanych komponentów.
Szpachlówka jest intensywnie b³êkitna, po zmieszaniu z utwardzaczem zmienia barwê na szaroniebiesk¹, by po zakoùczaniu procesu polimeryzacji staÌ siê bia³¹.
Czyli moÂże czas aby siĂŞ okreÂśliĂŚ czy to szpryca czy nie szpryca.
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses
Efektem zastosowania rozpuszczalnikĂłw reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajnoœÌ, wyÂższa nawet o 50% niÂż typowych podkÂładĂłw akrylowych.
Nie bardzo kumam jak rozpuszczalnik wp³ywa na wiêksz¹ wydajnoœÌ? Jak jest go mniej lub wiêcej to rozumiem ale jak zastosowano inny typ to jak to mo¿e zmieniaÌ wydajnoœÌ? Przecie¿ i tak odparuje bo to tylko rozpuszczalnik
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses
Efektem zastosowania rozpuszczalnikĂłw reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajnoœÌ, wyÂższa nawet o 50% niÂż typowych podkÂładĂłw akrylowych.
Nie bardzo kumam jak rozpuszczalnik wp³ywa na wiêksz¹ wydajnoœÌ? Jak jest go mniej lub wiêcej to rozumiem ale jak zastosowano inny typ to jak to mo¿e zmieniaÌ wydajnoœÌ? Przecie¿ i tak odparuje bo to tylko rozpuszczalnik
A co ja mam powiedzieĂŚ, kiedy przez dÂłuÂższy czas przywozili mi towar samochodem oklejonym w barwach Spectrala, gdzie kolorysta trzyma w rĂŞku wzornik a nad nim widnieje wielki napis
"W Spectralu nie mam problemĂłw z kolorystykÂą"
trzeÂźwy inaczej napisał/a:
Dementor napisał/a:
He,he bo ten kolorysta z reklamy to model z agencji reklamowej ktĂłra robiÂła reklamĂŞ i on faktycznie nie ma problemĂłw z kolorystykÂą w Spectralu
To nie model kolorysta z Komornik.....
trzeÂźwy inaczej napisał/a:
To nie byÂł model, a prawdziwy kolorysta z Komornik....
Dementor napisał/a:
Ja cenzura, musia³ dostaÌ niez³¹ premiê za to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum