A w jednej z reklam znalaz³em taki oto tekst, ¿e ten produkt zawiera rozpuszczalniki reaktywne. Co to jest i z czym siê to je
"W ofercie firmy Novol pojawi³ siê Protect 380 – nowej generacji podk³ad wype³niaj±cy, w którym tradycyjne ¿ywice zast±pione zosta³y poliestrowymi.
Efektem zastosowania rozpuszczalników reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajno¶æ, wy¿sza nawet o 50% ni¿ typowych podk³adów akrylowych."
CO by nie mówiæ, mamy produkt który rozwi±zuje wiele problemów. Siadanie, wa¿enie, mapy konturowe. A to, ¿e trzeba przykryæ to kolejna warstw± podk³adu, to chyba nie jest co¶ strasznego.
_________________ ¯ycie jest zbyt krótkie ¿eby je¼dziæ Dieslem...
Wszystko co jest napisane w karcie technicznej i bezpieczeñstwa ewidentnie wskazuje ¿e to szpachlówka natryskowa i to skopiowana z linii Classic a na opakowaniu napisali ¿e to podk³ad poliestrowy. Przypadek czy celowe wprowadzanie w b³±d
Tak przypadkiem zagl±dn±³em na NFCC...
"Mixing Indicator" pozwala wzrokowo oceniæ dok³adno¶æ wymieszania szpachlówki z utwardzaczem i unikn±æ ewentualnych b³êdów w proporcjach mieszanych komponentów.
Szpachlówka jest intensywnie b³êkitna, po zmieszaniu z utwardzaczem zmienia barwê na szaroniebiesk±, by po zakoñczaniu procesu polimeryzacji staæ siê bia³±.
Czyli mo¿e czas aby siê okre¶liæ czy to szpryca czy nie szpryca.
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses
Efektem zastosowania rozpuszczalników reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajno¶æ, wy¿sza nawet o 50% ni¿ typowych podk³adów akrylowych.
Nie bardzo kumam jak rozpuszczalnik wp³ywa na wiêksz± wydajno¶æ? Jak jest go mniej lub wiêcej to rozumiem ale jak zastosowano inny typ to jak to mo¿e zmieniaæ wydajno¶æ? Przecie¿ i tak odparuje bo to tylko rozpuszczalnik
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses
Efektem zastosowania rozpuszczalników reaktywnych jest – jak zapewnia producent – znakomita wydajno¶æ, wy¿sza nawet o 50% ni¿ typowych podk³adów akrylowych.
Nie bardzo kumam jak rozpuszczalnik wp³ywa na wiêksz± wydajno¶æ? Jak jest go mniej lub wiêcej to rozumiem ale jak zastosowano inny typ to jak to mo¿e zmieniaæ wydajno¶æ? Przecie¿ i tak odparuje bo to tylko rozpuszczalnik
A co ja mam powiedzieæ, kiedy przez d³u¿szy czas przywozili mi towar samochodem oklejonym w barwach Spectrala, gdzie kolorysta trzyma w rêku wzornik a nad nim widnieje wielki napis
"W Spectralu nie mam problemów z kolorystyk±"
trze¼wy inaczej napisa³/a:
Dementor napisa³/a:
He,he bo ten kolorysta z reklamy to model z agencji reklamowej która robi³a reklamê i on faktycznie nie ma problemów z kolorystyk± w Spectralu
To nie model kolorysta z Komornik.....
trze¼wy inaczej napisa³/a:
To nie by³ model, a prawdziwy kolorysta z Komornik....
Dementor napisa³/a:
Ja cenzura, musia³ dostaæ niez³± premiê za to
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum