Zamknięty przez: DrCruel 2016-10-18, 22:59 |
Autor |
Wiadomość |
 |
Matix
|
Wysłany: 2014-03-07, 23:30
|
|
|

|
POLYKAR.PL, teÂż sprzedajesz Mipe ??? MĂłgÂłbyÂś wysÂłaĂŚ orientacyjne ceny detaliczne na PW??? |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-03-07, 23:34
|
|
|
|
Ma mega zajebiaszcze ceny na Mipe |
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-07, 23:36
|
|
|
|
mariusz80 napisał/a: | Ma mega zajebiaszcze ceny na Mipe |
nie przesadzaj ... po prostu normalne |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-07, 23:37
|
|
|
|
Matix napisał/a: | MĂłgÂłbyÂś wysÂłaĂŚ orientacyjne ceny detaliczne na PW??? |
na PW mogĂŞ tylko napisz mi na PW co CiĂŞ interesuje bo caÂłego asortymentu nie mam na stanie i w razie zamĂłwienia trzeba niestety czekaĂŚ - cos na ten temat wie mariusz80 ..... |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-03-07, 23:45
|
|
|
|
BoguÂś nie przesÂądzaj nawet na przykÂładzie zaÂłatwiÂłeÂś mi podkÂład 4+1 komplet 4 litry za 220zÂł a w mieszalni powiedzieli mi co najmniej 280zÂł . Tylko teraz nie podnieÂś cen hehe |
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-08, 00:01
|
|
|
|
mariusz80 napisał/a: | Tylko teraz nie podnieÂś cen hehe |
kurna ! mogÂłeÂś napisaĂŚ :( ... Âżarcik taki .... a tak szczerze - ceny sÂą takie bo braÂłeÂś teÂż POLY . Przekonasz siĂŞ do pomaraĂączy to ceny utrzymamy ... |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-03-08, 00:06
|
|
|
|
Coœ za du¿o napisa³em? Ano wzi¹³em podobno ok zobaczymy. Jak mi przypasuje to bêdê bra³ czemu nie |
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-08, 00:11
|
|
|
|
mariusz80 napisał/a: | CoÂś za duÂżo napisaÂłem? |
nie ma siĂŞ czego wstydziĂŚ .... PolyKar w linii ProLine to naprawdĂŞ dobry produkt ... zobaczysz , powÂąchasz , naÂłoÂżysz , poszlifujesz ... bĂŞdzie OK , uwierz .... |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-03-08, 00:14
|
|
|
|
Ale ja siê nie wstydzê! Wzi¹³em szpachlê Polykar i zamierzam j¹ wypróbowaÌ |
|
 |
zloty213
|
Wysłany: 2014-03-08, 09:07
|
|
|
zÂłoty

|
mariusz80 napisał/a: | Wzi¹³em szpachlĂŞ Polykar i zamierzam jÂą wyprĂłbowaĂŚ |
I nie poÂżaÂłujesz, ja jestem zadowolony
Jak dobrze Âże BoguÂś mieszka tak blisko |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-08-12, 18:23
|
|
|
|
Promocja w stylu "po bandzie"
Lakier bezbarwny POLYkar Compact HS 2:1 w cenie za komplet 1,5 litra - 39,67 zÂł brutto. Promocja obowiÂązuje przy jednorazowym zamĂłwieniu produktĂłw z oferty www.polykarshop.pl na kwotĂŞ 200 zÂł brutto. OczywiÂście lakier wliczany jest do wartoÂści zamĂłwienia. Czyli oprĂłcz klaru wystarczy zamĂłwiĂŚ produkty na 81 zÂł |
|
|
|
 |
mariuszcwa
|
Wysłany: 2014-08-18, 19:01
|
|
|

|
Do kiedy ta oferta obowiÂązuje ? Bo moÂże skuszĂŞ siĂŞ na jakieÂś zakupy ;> |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-08-18, 22:00
|
|
|
|
Od dzisiaj do 20 sierpnia kolejne materiaÂły w promocyjnych cenach : szpachle ( metalik i finex w opakowaniach 2kg ), podkÂład ( kolor biaÂły ) i lakiery bezbarwne ( POLYkar i U-POL ).
ZamĂłwienia prosimy skÂładaĂŚ za poÂśrednictwem sklepu - www.polykarshop.pl |
|
|
|
 |
mariuszcwa
|
Wysłany: 2014-08-20, 09:17
|
|
|

|
POLYKAR.PL, Mam szybkie pytanko, czemu nie mogê wybraÌ na stronce sposobu dostawy ? Przed chwil¹ mia³em ¿e wysy³ka pobranie domówi³em parê rzeczy i tylko mogê wybraÌ odbiór osobisty ... :< Waga to zawy¿aj¹c 15kg nie wiêcej. Chyba ¿e jestem œlepy i nie wiem gdzie nacisn¹Ì ¿eby zmieniÌ sposób dostawy ;x Ps. Ju¿ jest, widocznie chwile coœ na stronie siê sta³o . Ju¿ zamówione, relacje zdam w najbli¿szym czasie |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-08-25, 20:10
|
|
|
|
Do 27 sierpnia do 40% w dó³ . |
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wysłany: 2014-08-26, 19:00
|
|
|
|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-11, 22:32
|
|
|
|
Do 15 wrzeÂśnia robimy rabatowanko na klar i podkÂład. MoÂże ktoÂś zainteresowany ? JeÂśli tak to wbijaĂŚ na www.polykarshop.pl i klikaĂŚ w baner z informacjÂą o promocji lub na zakÂładkĂŞ "Zestaw-Set" |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2014-09-11, 23:54
|
|
|
|
A sam klar bez podkÂładu mogĂŞ jakoÂś promocyjnie zakupiĂŚ? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-18, 21:08
|
|
|
|
DokonujÂąc zakupĂłw na www.polykarshop.pl w dniach 19-26 wrzeÂśnia za przesyÂłkĂŞ pÂłacicie tyle co nic czyli ZERO |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-19, 22:26
|
|
|
|
Zapraszamy na nasz fanpage www.facebook.com/POLYkarPL .Tam znajdziecie nowoÂści i informacje. Na przykÂład takie, Âże od 19 do 26 wrzeÂśnia zakupy w sklepie premiowane sÂą darmowÂą wysyÂłkÂą
PoniÂżej dwa z wielu produktĂłw dostĂŞpnych w sklepie www.polykarshop.pl . SÂą to produkty klasy premium TURBO Premium Refinish System. |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2014-09-19, 23:03 lakier c072
|
|
|
|
lakier bezbarwny C072 juÂż wyprĂłbowany, szczerze polecam, bardzo stabilny i nie gazuje nawet przy 3-4 warstwach, dobry towar |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-09-19, 23:46
|
|
|
|
|
|
 |
mariuszcwa
|
Wysłany: 2014-09-20, 10:05
|
|
|

|
KurdĂŞ chyba fajny klar siĂŞ szykujĂŞ. Mam jeszcze z 4 peÂłne puchy wiĂŞc na razie nie kupie :<. Pobraniowa wysyÂłka teÂż free? Zakupy za ponad 400 brutto . |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-20, 12:19
|
|
|
|
PrzesyÂłka pobraniowa rĂłwnieÂż jest darmowa |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2014-09-20, 18:50 C072
|
|
|
|
|
|
|
 |
mariuszcwa
|
Wysłany: 2014-09-27, 21:42
|
|
|

|
Przepraszam za offtop ale nie wiem gdzie to wrzuciÌ. Praca wykonana na produktach polykar. Ca³y proces : Fertan, podk³ad epoksydowy troton, podk³ad akrylowy polykar bia³y, szpachla uni wype³niaj¹ca polykar, szpachla wykoùczeniowa polykar, podk³ad szary polykar, baza t4w , klar polykar na 1.5 warstwy. Auto dla mnie i zaryzykowa³em klar polykar, czas poka¿e jak siê zachowa . Co do nak³adania jest bardzo ³atwy w "obs³udze" i szybko schnie, (23* w norze) z 30 minut i ju¿ nie przyjmowa³ py³ów . Zdjêcia :
 |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-09-27, 23:49
|
|
|
|
mariuszcwa napisał/a: | zaryzykowaÂłem klar polykar, czas pokaÂże jak siĂŞ zachowa |
dramaturgia lakierowania jak w horrorach Hitchcocka .... jak siĂŞ zachowa ? mam nadziejĂŞ grzecznie i bĂŞdzie dÂługie lata piĂŞknie bÂłyszczaÂł |
|
|
|
 |
mariuszcwa
|
Wysłany: 2014-09-28, 08:30
|
|
|

|
POLYKAR.PL napisał/a: | mariuszcwa napisał/a: | zaryzykowaÂłem klar polykar, czas pokaÂże jak siĂŞ zachowa |
dramaturgia lakierowania jak w horrorach Hitchcocka .... jak siĂŞ zachowa ? mam nadziejĂŞ grzecznie i bĂŞdzie dÂługie lata piĂŞknie bÂłyszczaÂł |
Tyle co mnie kosztowaÂł ten klar , to jak najtaĂąszy z mieszalni ktĂłrÂą odwiedzaÂłem . Tylko tamten klar z mieszalni po roku robiÂł siĂŞ "biaÂły" i polerka pomagaÂła tylko na miesiÂąc ;x.
ZapomniaÂłem dodaĂŚ jednego, "niestety" nie Âściemnia sreberka . Do drzwi odcieĂą nie pasujĂŞ (drzwi sÂą ciemniejsze, i w dodatku caÂłe w chmurach ), do tylnego bÂłotnika jest taki sam . Teraz wyjazd na ramĂŞ, i trzeba bĂŞdzie myÂśleĂŚ o lakierowaniu reszty |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-22, 18:35
|
|
|
|
nowa, ni¿sza cena tylko do pó³nocy ... podk³ad akrylurethan POLYkar Pro-Line Premium
http://www.polykarshop.pl...ourethanowy/108
http://www.polykarshop.pl...ine-PREMIUM/189
i inne promocje - pooglÂądajcie ...
Wci¹¿ obowi¹zuje fajna promocja na materia³y TURBO - marka nale¿¹ca do General Paint Company - www.turborefinish.com - jednego z najszybciej rozwijaj¹cych siê na œwiecie producentów bran¿y car-refinish ... jak mielibyœcie jakieœ pytania - s³u¿ê
zapraszam serdecznie do polubienia fanpage firmy pod adresem www.facebook.com/POLYkarPL
jedno klikniĂŞcie - a jak wiele znaczy
w za³¹czeniu fotki z dostawy produktów dla jednego z u¿ytkowników forum - przekona³ siê do klaru po czym zamówi³ od razu 10 litrów - ma ch³opak rozmach
i przes³a³ kilkadziesi¹t zdjêÌ - ale có¿ zdjêcia ... w oryginale to jest efekt www.turborefinish.com |
|
|
|
 |
darek1
|
Wysłany: 2015-01-22, 19:24
|
|
|
|
Witam ! polykar cena taÂśmy Smart jest fajna ale juz po odznaczeniun szerokoÂści cena sie zmienia na wyÂższÂą . Cy nie naleÂżaÂłoby napisac na stronie ze taÂśma jest od 2,20 zÂł w gĂłrĂŞ . Cena trochĂŞ mylÂąca . |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2015-01-23, 00:44
|
|
|
|
darek1 napisał/a: | ale juz po odznaczeniun szerokoÂści cena sie zmienia na wyÂższÂą . |
To chyba normalne ? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-23, 20:08
|
|
|
|
darek1, gwoli wyjaœnienia . Konfiguracja platformy sklepowej, z której korzystam zezwala na wprowadzenie tak zwanych wariantów produktów. O co chodzi ju¿ wyjaœniam. Produkty jednorodne mo¿na umieœciÌ w jednej ofercie zaznaczaj¹c tylko na przyk³ad ró¿nice w szerokoœci, wadze, gradacji itp. Taœma lakiernicza to jeden produkt wystêpuj¹cy w ró¿nych szerokoœciach. Niestety te¿ w ró¿nej cenie. Wprowadzaj¹c go do sklepu wprowadzi³em opcjê szerokoœci natomiast z automatu pokazywana jest najni¿sza cena to jest cena taœmy 19mm . Zaznaczaj¹c opcjê 30mm lub 48mm wyœwietla siê cena danego produktu. ¯adnej œciemy ani próby oszustwa tu nie widzê . Ogl¹dasz asortyment , wybierasz szerokoœÌ i pokazuje siê cena. Je¿eli cena Ci pasuje podejmujesz decyzjê o zakupie je¿eli natomiast nie pasuje - odstêpujesz od zakupu . To tyle ¿eby by³a jasnoœÌ w temacie .
PS. A na marginesie dziêkujê za zakupy i polecam siê na przysz³oœÌ |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2015-01-31, 20:47
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisał/a: | PS. A na marginesie dziĂŞkujĂŞ za zakupy i polecam siĂŞ na przyszÂłoœÌ | ja zakupy w Polykar teÂż zrobiÂłem, moÂże nie zbyt czĂŞste ale w 100% polecam, dobre ceny i przyzwoite materiaÂły. CzĂŞstotliwoœÌ siĂŞ zmieni chyba bo powoli rezygnujĂŞ z APP na rzecz Bogutka.
PS nie jest to reklama tylko moje spostrzeÂżenia |
|
 |
KK
|
Wysłany: 2015-01-31, 23:00
|
|
|

|
Powiedzcie mi natomiast co z bazami? Wszyscy robi¹ zakupy, klary, szpachle, podk³ady...a bazy z mieszalnika innej firmy? Gdzie tu zgodnoœÌ z jednym systemem. |
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2015-01-31, 23:16
|
|
|
|
KK napisał/a: | Gdzie tu zgodnoœÌ z jednym systemem. | raz kozie ÂśmierĂŚ |
|
 |
unek
|
Wysłany: 2015-02-01, 10:22
|
|
|
|
Cytat: | raz kozie œmierÌ | Dok³adnie ja te¿ wzi¹³em na próbê Turbo ale jeszcze trochê musi wody up³yn¹Ì aby coœ napisaÌ ... |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2015-02-01, 11:30
|
|
|
|
unek napisał/a: | DokÂładnie ja teÂż wzi¹³em na prĂłbĂŞ Turbo ale jeszcze trochĂŞ musi wody upÂłyn¹Ì aby coÂś napisaĂŚ ... | ten Turbo 72 ma niezÂły poÂłysk i ÂłatwoœÌ aplikacji wiĂŞc dla poczÂątkujÂącego jak i weterana nie bĂŞdzie jakimÂś wyzwaniem. Co mi siĂŞ w nim podoba to to, Âże idzie zapyÂłka plus jedna warstwa - i wychodzĂŞ. jedynie moÂże cena do najniÂższych nie naleÂży |
|
 |
unek
|
Wysłany: 2015-02-01, 12:40
|
|
|
|
kalbi napisał/a: | ten Turbo 72 ma niezÂły poÂłysk i ÂłatwoœÌ aplikacji | To teÂż juÂż zauwaÂżyÂłem .. tylko nie wiem jak to wyglÂąda po czasie ..
Minusem w moich warunkach jest to, ¿e przy normalny utwrdzaczu zostawia œlady po palcach na 2 dzieù ..tzn mo¿na go przepi³owaÌ papierem i zrobiÌ polerkê ale do pe³nego utwardzenia jeszcze musi trochê up³yn¹Ì ...
Temp w czasie aplikacji 20 . przez godz taka sama póŸniej przez noc 15 .. nie wygrzewa³em go jeszcze promiennikiem . i nie stosowa³em szybkiego utwrdz ale chyba narazie go nie ma w ofercie u Bogusia |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2015-02-01, 13:06
|
|
|
|
ja lakierowaÂłem auto teÂścia tym lakierem na testy. MinĂŞÂły narazie 2 miesiÂące i nic siĂŞ nie dzieje. |
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:23
|
|
|
|
MiaÂł byĂŚ dostĂŞpny od wczoraj ale czekam na dostawĂŞ
Tymczasem ulotka dotyczÂąca lakieru TURBO C050 . Cena detaliczna to 85 zÂł . Dla staÂłych klientĂłw oczywiÂście oferta specjalna
Zapraszam do odwiedzin www.polykarshop.pl |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-03, 22:13
|
|
|
|
kalbi, minÂą lata i bĂŞdzie taki jak go naÂłoÂżyÂłeÂś spooooko |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-03, 22:14
|
|
|
|
kalbi napisał/a: | ja lakierowaÂłem auto teÂścia tym lakierem na testy. MinĂŞÂły narazie 2 miesiÂące i nic siĂŞ nie dzieje. |
kalbi, minÂą lata i bĂŞdzie taki jak go naÂłoÂżyÂłeÂś spooooko |
|
|
|
 |
sev-car
|
Wysłany: 2015-02-03, 22:18
|
|
|
|
POLYKAR.PL, prowadzisz tylko sprzedaÂż internetowÂą czy na miejscu teÂż? Mam nie daleko do Ciebie to bym moÂże kiedy wstapiÂł |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-06, 09:25
|
|
|
|
|
|
|
 |
hansio
|
Wysłany: 2015-02-06, 13:44
|
|
|
|
szefie link do promo nie bangla... |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-13, 20:54
|
|
|
|
Jeden z forumowiczĂłw napisaÂł cyt. "JakoÂś nie mam przekonania do maÂło znanych firm ...."
W takim razie, ta ma³o znana firma obecna w 59 krajach na œwiecie , istniej¹ca od 1960 roku proponuje nowoœÌ na polskim rynku czyli lakier bezbarwny fast uhs C075. Dostêpny u stacjonarnych przedstawicieli marki oraz w sklepie internetowym pod adresem
http://www.polykarshop.pl...5-l-komplet/206 |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-16, 09:25
|
|
|
|
W dniach 16 i 17 lutego o 30% niÂższa cena na lakier bezbarwny. Zapraszam na www.polykarshop.pl |
|
|
|
 |
Kurytoo88
|
Wysłany: 2015-02-16, 10:10
|
|
|
|
|
|
|
 |
hansio
|
Wysłany: 2015-02-17, 14:27
|
|
|
|
ja miaÂłem kupiĂŚ ale jak strona firmy nie dziaÂła to nie dobrze
tylko szop zostaÂł? ocb |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-17, 20:44
|
|
|
|
hansio, jak strona nie dziaÂła ? Moze coÂś Âźle wpisujesz ? wpisz www.polykar.pl i musi byĂŚ dobrze |
|
|
|