Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
rogal-master1
Wysłany: 2014-12-13, 08:57   KupiĂŞ szlifierkĂŞ deros

Witam tak jak w temacie moze ktos ma uzywana szlifiereczke to chetnie przygarne :D

rogal-master1
Wysłany: 2015-01-26, 22:04   

up

motyka 
Wysłany: 2015-02-14, 00:34   
szukam przyuczenia

przylaczam sie do ogloszenia kolegi

Lackdoctor 
Wysłany: 2015-02-14, 22:24   

Ile chcecie dac?

KK 
Wysłany: 2015-02-14, 23:12   

200zÂł.

Lackdoctor 
Wysłany: 2015-02-15, 00:22   

1200? Mam propozycje :tak:

KK 
Wysłany: 2015-02-15, 00:52   

Gwarancja jest jakaÂś?
W tej cenie moÂżna mieĂŚ teÂż festool ets ec 150(bez gwarancji).

rogal-master1
Wysłany: 2015-02-15, 10:35   

A na chu... ci ta gwarancja :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2015-02-15, 11:23   

KK napisał/a:
W tej cenie moÂżna mieĂŚ teÂż festool ets ec 150(bez gwarancji).
Do tego zmierzaÂłem.
http://olx.pl/oferta/fest...28-ID8as2l.html

KK 
Wysłany: 2015-02-15, 12:22   

1229 bez kabla. Na allegro jest teÂż taki festool w podobnej cenie. Na allegro pewniej kupiĂŚ.
W mojej okolicy mĂłwi siĂŞ, o takich sprzĂŞtach jako odpadach po produkcji. Nie wiem jaka jest w tym prawda natomiast wiem, Âże jak weÂźmie siĂŞ caÂłego Tira(naczepĂŞ) tego szajsu to dosÂłownie za grosze sÂą takie produkty. SprzĂŞt agd, szlifierki, wkrĂŞtarki, piÂły, ukoÂśnice, szlifierki to wszystko co z fabryk wychodzi jako bubel wraca do np Polski, Ukrainy, ktoÂś to kupuje i sprzedaje za cenĂŞ niÂższÂą o 30%-50% od rynkowej.
Nie twierdzĂŞ, Âże w tym przypadku tak musi byĂŚ, natomiast jak gadaÂłem z tymi sprzedawcami to gwarancje rozruchowe tylko, czyli sprzĂŞt nie jest z legalnego ÂźrĂłdÂła. MoÂże byĂŚ z francji, uk ale tam tez nikt za darmo tego nie sprzeda.

Po co mi gwarancja? 3 letnia gwarancja to praktycznie pó³ ¿ycia takiego urz¹dzenia w warsztacie o du¿ym przerobie. Mo¿e nawet ca³e ¿ycie. Jak mi siê zepsuje po roku bo jest bublem, to na gwarancji mi to zrobi¹, a jak nie bêdê mia³ gwarancji to kto to naprawi? Jak silnik bezszczotkowy wysi¹dzie, zasilacz zabudowany w œrodku itd? Wiem jedno, gwarancja œwiêta rzecz. Kto siê raz przejecha³ na jej braku to wie, ¿e gwarancja musi byÌ.

rogal-master1
Wysłany: 2015-02-15, 12:35   

Ja sie przejecha³em na gwarancj na laptopie kupie³m nowy laptop za 3500 tys po pó³roku uzytkowania sie zesra³ i wysy³a³em na gwarancje ale oni stwierdzili ze to moja wina. Masakra wiec podchodze z dystansem do gwarancjii :D

rogal-master1
Wysłany: 2015-02-15, 12:36   

KK a ty co bys polec¹³ derosa czy tego festoola? :D Nosze siê z zakupem i teraz juz nie wiem co :)

KK 
Wysłany: 2015-02-15, 12:55   

OdpisaÂłem Ci w Twoim temacie.
Nigdy nie miaÂłem problemu z gwarancjÂą pod warunkiem, Âże kupiÂłem legalnie i w wiĂŞkszej firmie. Pistolety lakiernicze mi wymieniali na nowe po 3 miesiÂącach uÂżytkowania, tylko na moje sÂłowo, Âże dopiero wtedy pierwszy raz lakierowaÂłem, a wczeÂśniej nie sprawdzaÂłem. Taka byÂła zresztÂą prawda.
Nie chce tu robiĂŚ reklamy, ale osobiÂście kupujĂŞ w Jag Marze w Kaliszu i nie mam problemĂłw z gwarancjÂą. MoÂże to wyglÂądaĂŚ na reklamĂŞ, ale nie mam z tego Âżadnych zyskĂłw, takÂże zejdÂźmy na ziemiĂŞ. Jak jest porzÂądna firma to i gwarancjĂŞ Ci uznajÂą zawsze. PoniewaÂż w takiej firmie majÂą duÂży wpÂływ na to co producent/dystrybutor zrobi.

Lackdoctor 
Wysłany: 2015-02-15, 13:00   

KK napisał/a:
W mojej okolicy mĂłwi siĂŞ, o takich sprzĂŞtach jako odpadach po produkcji.

Heh... no sory.
Niema takiej opcji aby producent markĂŞ sobie psuÂł sprzedajÂąc odpady.
Jest system kontroli jakoÂści, monitoring procesu niszczenia itd.

Jesli ktoÂś (pracownik) cos wyniesie, to jest to praktycznie pomijalny uÂłamek %.

A konkretniej... w Lesznie moÂżna kupiĂŚ takiego festoola z fakturÂą, gwarancjÂą itd za 1400 z groszem... tylko trzeba dobrze gadaĂŚ, lub kupiĂŚ 2-3 maszynki.

KK 
Wysłany: 2015-02-15, 16:55   

Osobiœcie nie rzucam s³ów na wiatr tak jak Ty lacku. Nie zak³adam siê, a potem nie wycofuje siê z zak³adów. Jeœli chcesz/masz kasê na naczepê towaru to wp³aÌ mi 500z³ zaliczki za poœredniczenie i resztê sobie z goœciem domówisz sam. Poznam Ciê z nim, facet mieszka w okolicy Ostrzeszowa i handluje towarem odpadowym ju¿ kilka lat.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » KupiĂŞ

Odpowiedz do tematu