Autor |
Wiadomo¶æ |
|
nikacb
|
Wys³any: 2015-05-14, 18:32 problem z bia³± per³±
|
0
|
|
|
|
Witam kolegów po fachu, jestem tu nowanownie bardzo wiem gdzie podpi±æ mój temat, mianowicie mam problem z bia³± per³±, otórz mam kijankê do lakierowania, z podstawy bia³a baza musia³a byæ przerabiana bo za cholere do ¿adnego elementu nie pasowa³a, po 3 przerobieniu my¶lê sobie ¿e po przecieniowanie elementów bêdzie ig³a, lakierowa³am przedni b³otnik ca³y, na przednie drzwi przej¶cie, b³otnik lewy ca³y i przej¶cie na tylne drzwi, 2x bia³a baza na to 2x xyralit, i jaki efekt ? Ka¿dy element ma inny kolor....mimo cieniowania ¿aden do siebie nie pasuje,nawet ¶rodki drzwi które nie mia³y bazy tylko by³y zmatowione do siebie nie pasuj±, z mieszalni gdzie dorabiali kolor podjecha³ ich pracownik i sam rozk³ada rêce, nie wiem ju¿ co robiæ i jak teraz lakierowaæ by to zgubiæ, liczê na pomoc |
|
|
|
|
barteek933
|
Wys³any: 2015-05-14, 19:05
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 824
|
2 boki i po problemie |
|
|
|
|
nikacb
|
Wys³any: 2015-05-14, 19:13
|
0
|
|
|
|
Bartek ja sorry nie jestem tez pck, klient mi za ca³e boki nie zap³aci, i tak chcia³ mieæ na krechê i trzeba by³o sporo wysi³ku by mu przet³umaczyæ ¿e przej¶cie musi byæ |
|
|
|
|
natium
|
Wys³any: 2015-05-14, 19:22
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 323
|
podaj kod lakieru. postaramm sie ci pomoc, bo jeszcze nie wiem co robiles ? |
|
|
|
|
nikacb
|
Wys³any: 2015-05-14, 19:30
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2015-05-15, 11:30
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
nie bardzo rozumiem, cieniowa³e¶ wszystko i masz inne kolory?? jak cieniowa³e¶? element przy elemencie?? nikacb napisa³/a: | Bartek ja sorry nie jestem tez pck, klient mi za ca³e boki nie zap³aci, | aaa czyli nie cieniowa³e¶, to do kogo masz pretensje? tylko mo¿esz mieæ do siebie. Bia³± per³ê siê cieniuje element przy elemencie lub nie podchodzi siê do tematu i takiemu klientowi siê grzecznie dziêkujê. Niestety Ty bierzesz odpowiedzialno¶æ za robotê i Ty potem bêdziesz za ni± odpowiada³, a przy bia³ej perle zrobiæ co¶ "na kresk±" to jest raczej nie du¿a szansa. |
|
|
nikacb
|
Wys³any: 2015-05-15, 11:36
|
0
|
|
|
|
Cieniowa³am elementy s±siaduj±ce, bia³ej per³y nie robi siê na krechê, wiêc dlatego nie rozumiem dlaczego ka¿dy elemnt w zasadzie jest inny |
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2015-05-15, 18:23
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 328
|
wszystkie elementy by³y na samochodzie zamontowane |
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami |
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2015-05-15, 18:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
nikacb napisa³/a: | Cieniowa³am elementy s±siaduj±ce, bia³ej per³y nie robi siê na krechê, wiêc dlatego nie rozumiem dlaczego ka¿dy elemnt w zasadzie jest inny | ja te¿ tego nie rozumiem. Mo¿liwe, ¿e masz jeszcze ¶ciemniaj±cy lakier bezbarwny. Bez wiêkszej ilo¶ci inf to wró¿enie z susów co tam porobi³e¶... |
|