Autor |
Wiadomo¶æ |
|
tasek
|
Wys³any: 2016-12-27, 14:35 Miesalnia lakierów na bazie "Autocolor"
|
0
|
|
|
|
Witam Wszystkich
Jestem zainteresowany otwarciem Mieszalni lakierów na podkarpaciu opartej na produktach AUTOCOLOR.
Gdzie i z kim rozmawiaæ w celu ustalenia szczegó³ów nabycia mieszalnika oraz systemów pomocniczych? Interesuje mnie zatowarowanie sklepu produktami Aytocolor i chcia³bym bli¿ej poznaæ ofertê wspó³pracy na podkarpacku.
Staszek |
|
|
|
|
trze¼wy inaczej
|
Wys³any: 2016-12-27, 18:05
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 950
|
To nie jest dobry pomys³. Autocolor ma produkty dobre ale drogie. Nie jest mo¿liwe aby¶ mia³ sta³ych klientów na dodatki Autocolora. Jakie¶ sporadyczne przypadki i nic wiêcej. Jest sporo firm które maj± dobre dodatki a ich cena jest akceptowalna. Np. Spectral, APP, Profix. Je¿eli kto¶ robi na ca³ym systemie Autocolor, to na pewno nie bêdzie siê zaopatrywa³ u Ciebie. Pomy¶l dwa razy, zanim pójdziesz w produkt którego nikt nie kupi. |
_________________ ¯ycie jest zbyt krótkie ¿eby je¼dziæ Dieslem... |
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2016-12-27, 20:15
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
Dok³adnie, kolega trze¼wy inaczej, dobrze prawi |
|
|
barkley3434
|
Wys³any: 2016-12-28, 10:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 136
|
Ja podtrzymuje radê Trze¼wego . |
|
|
|
|
lakierok
|
Wys³any: 2016-12-28, 11:15
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 423 Sk±d: Okolice
|
Dodatki s± drogie i nimi nie handluje , ale mieszalnik 2k polecam, sam na nim porabiam.
Autocolor mo¿esz braæ od kogo chcesz. nie ma czego¶ takiego ze musisz braæ u Ciebie od dystrybutora . posz³o na pw. |
_________________ Mieszalnia Lakierów
Frostt.pl |
|
|
|
|
Siekiera
|
Wys³any: 2016-12-28, 21:38
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 988
|
Tyle razy ju¿ by³o jak dobieraæ mieszalniki a mimo wszystko dalej s± chêtni na dawcê kapita³u dla koncernów |
|
|
|