Autor |
Wiadomość |
|
tasek
|
Wysłany: 2016-12-27, 14:35 Miesalnia lakierĂłw na bazie "Autocolor"
|
0
|
|
|
|
Witam Wszystkich
Jestem zainteresowany otwarciem Mieszalni lakierĂłw na podkarpaciu opartej na produktach AUTOCOLOR.
Gdzie i z kim rozmawiaÌ w celu ustalenia szczegó³ów nabycia mieszalnika oraz systemów pomocniczych? Interesuje mnie zatowarowanie sklepu produktami Aytocolor i chcia³bym bli¿ej poznaÌ ofertê wspó³pracy na podkarpacku.
Staszek |
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2016-12-27, 18:05
|
0
|
|
|
|
To nie jest dobry pomysÂł. Autocolor ma produkty dobre ale drogie. Nie jest moÂżliwe abyÂś miaÂł staÂłych klientĂłw na dodatki Autocolora. JakieÂś sporadyczne przypadki i nic wiĂŞcej. Jest sporo firm ktĂłre majÂą dobre dodatki a ich cena jest akceptowalna. Np. Spectral, APP, Profix. JeÂżeli ktoÂś robi na caÂłym systemie Autocolor, to na pewno nie bĂŞdzie siĂŞ zaopatrywaÂł u Ciebie. PomyÂśl dwa razy, zanim pĂłjdziesz w produkt ktĂłrego nikt nie kupi. |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
|
kalbi
|
Wysłany: 2016-12-27, 20:15
|
0
|
|
|
|
DokÂładnie, kolega trzeÂźwy inaczej, dobrze prawi |
|
|
barkley3434
|
Wysłany: 2016-12-28, 10:01
|
0
|
|
|
|
Ja podtrzymuje radĂŞ TrzeÂźwego . |
|
|
|
|
lakierok
|
Wysłany: 2016-12-28, 11:15
|
0
|
|
|
|
Dodatki sÂą drogie i nimi nie handluje , ale mieszalnik 2k polecam, sam na nim porabiam.
Autocolor moÂżesz braĂŚ od kogo chcesz. nie ma czegoÂś takiego ze musisz braĂŚ u Ciebie od dystrybutora . poszÂło na pw. |
_________________ Mieszalnia LakierĂłw
Frostt.pl |
|
|
|
|
Siekiera
|
Wysłany: 2016-12-28, 21:38
|
0
|
|
|
|
Tyle razy juÂż byÂło jak dobieraĂŚ mieszalniki a mimo wszystko dalej sÂą chĂŞtni na dawcĂŞ kapitaÂłu dla koncernĂłw |
|
|
|