Autor |
Wiadomo¶æ |
|
abc
|
Wys³any: 2017-07-05, 09:51 Jak to zrobiæ PILNE
|
0
|
|
|
|
Witam. W jednym miejscu na masce sterczy takie co¶ .
Czym to zabezpieczyæ przed lakierowaniem ¿eby nie wylaz³o . Czy wystarczy zwyk³y podk³ad ?
Jak do tego podej¶æ ¿eby by³o dobrze ?
XxY.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 25 raz(y) 72.74 KB |
|
|
|
|
|
kzychu
|
Wys³any: 2017-07-05, 12:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 344
|
Mi to wygl±da na spêkan± szpachel pod lakierem ,tak¿e jak ma nie wy³aziæ to trzeba drzeæ do blachy. |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2017-07-05, 12:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
abc napisa³/a: | Czym to zabezpieczyæ przed lakierowaniem ¿eby nie wylaz³o . |
Niczym jedyne wyj¶cie aby by³o to poprawnie naprawione to napisa³ kolega ...
kzychu napisa³/a: | wygl±da na spêkan± szpachel pod lakierem ,tak¿e jak ma nie wy³aziæ to trzeba drzeæ do blachy. |
I to wszystko w tym temacie ... |
|
|
|
|
abc
|
Wys³any: 2017-07-05, 13:58
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisa³/a: | abc napisa³/a: | Czym to zabezpieczyæ przed lakierowaniem ¿eby nie wylaz³o . |
Niczym jedyne wyj¶cie aby by³o to poprawnie naprawione to napisa³ kolega ...
kzychu napisa³/a: | wygl±da na spêkan± szpachel pod lakierem ,tak¿e jak ma nie wy³aziæ to trzeba drzeæ do blachy. |
I to wszystko w tym temacie ... |
poprawnie to kupi³bym now± maske bez szpachli ale klient chce ¿ebym to tylko przeszlifowa³ i prysn±³ ale boje sie bo kiedys tak zrobi³em i tych "kreseczek" nie chcia³ pokryc lakier tzn. baza niby przykry³a ale po klarze wysz³o. dlatego pytam bo my¶la³em ¿e jaki¶ specjalny podk³ad .
szpachli jest w tym miejscu du¿o i osobi¶cie wola³bym kupic now± maske ni¿ to zdzieraæ ale go¶ciu sie upar³ i jutro je¼dziæ |
|
|
|
|
misias
|
Wys³any: 2017-07-05, 15:40
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 245
|
Wype³nij te rysy kitem,przeszlifuj,fuknij sprayem na przecierki, przematuj 2000 na wodê i sra³ go pies,bo to i tak do ¿yda pójdzie albo na ¿yletki. |
|
|
|
|
abc
|
Wys³any: 2017-07-05, 17:07
|
0
|
|
|
|
misias napisa³/a: | Wype³nij te rysy kitem,przeszlifuj,fuknij sprayem na przecierki, przematuj 2000 na wodê i sra³ go pies,bo to i tak do ¿yda pójdzie albo na ¿yletki. |
na ¿letki to by trochê szkoda by³o bo ca³e auto w dobrym stanie i rocznik 2005 tylko ta nieszczêsna maska . kiedy¶ go¶ciu j± kupi³ ze zderzakiem bo w tym samym kolorze by³a i chcia³ zaoszczedzic na malowaniu jak mu sarna wybieg³a .
ale wracaj±c do tematu zrobi³em tak jak napisa³e¶ .przed chwil± psik³em podk³adem a rano lakier i zobaczymy. mam nadzieje ¿e te kreski nie wyjd± zbyt szybko |
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2017-07-05, 19:21
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
abc napisa³/a: | ale wracaj±c do tematu zrobi³em tak jak napisa³e¶ .przed chwil± psik³em podk³adem a rano lakier i zobaczymy. mam nadzieje ¿e te kreski nie wyjd± zbyt szybko | wyjdzie za kilka dni |
|
|
abc
|
Wys³any: 2017-07-05, 19:38
|
0
|
|
|
|
kalbi napisa³/a: | abc napisa³/a: | ale wracaj±c do tematu zrobi³em tak jak napisa³e¶ .przed chwil± psik³em podk³adem a rano lakier i zobaczymy. mam nadzieje ¿e te kreski nie wyjd± zbyt szybko | wyjdzie za kilka dni |
nie kracz |
|
|
|
|
kzychu
|
Wys³any: 2017-07-06, 13:58
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 344
|
Mój kolega w takich przypadkach daje gwarancje do stu dni - tak samo zreszt± na naprawy na u¿ywanych czê¶ciach mechanicznych. Nie stawiaj na s³oñcu . |
|
|
|