Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
misias
Wysłany: 2018-11-27, 23:14   Lechler Mc 500 2:1
0
UP DOWN

Witam wszystkich populistĂłw tego fachu.

temat dotyczy marki Lechler i ich wybitnego i nie drogiego lakieru bezbarwnego MC 500 2: 1 na utwardzaczu szybkim "speedy".

Lakier super siĂŞ rozlewa,to trzeba przyznaĂŚ nawet w taka pogodĂŞ jak mamy teraz czyli -2 pod wieczĂłr, w norze mam z 15 st.cel.

TransparentnoœÌ po na³o¿eniu w skali 1-5 daje 3 mia³em gorsze.

Ale do Dyny 9000 daleko mu brakuje co do lustra.

w tym wypadko powstaje jakby mleko czyli porz¹dany efekt mleka czyli przy pad³oœÌ fabryki i do tego siê nadaje na 200%.,pisze ze spontana zaraz po lakierce próbnej.

Meszanie rewelacja szybko i bez problemowo.

Nie wymaga rozpucha duÂży plus.

Co do polerki to nie wiem uzupeÂłnie jutro.

moja technika 1500 , 2000, 2500 woda na klocu,potem maszyna z ambralon 2000,3000.

poler na maszynie niebieska gaba,macerna 400 i finish na czarnej gÂąbie,na to politur na fibrze.

misias
Wysłany: 2018-11-28, 20:53   
0
UP DOWN

Co do polerki po 12 godzinach od lakierowania,poleruje siĂŞ Âłatwo i przyjmie,jednym sÂłowem Âłatwy w obrĂłbce,nie gaÂśnie trzyma poÂłysk,fajny produkt.

Opis jest mojÂą inwencjÂą,nie zachwalam ani nie handluje tÂą markÂą.Po prostu niema go na forum w Âżadnym poÂście i postanowiÂłem ten produkt opisaĂŚ,moÂże komuÂś siĂŞ przyda. ;)

tomek50
Wysłany: 2019-12-27, 18:49   
0
UP DOWN

Mnie siĂŞ juÂż praydaÂł bo kupiÂłem takowy mc 500 iczekam do wiosny bo to zrobiĂŞ przed garaÂżem ,a mam zderzak uszkodzony,a co do tej DYNY to moÂżesz coÂś wiĂŞcej opisaĂŚ co to za klar i jaka cena.Pozdrawiam :spoko:

Robertlodz09 
Wysłany: 2019-12-28, 11:06   
0
UP DOWN

tomek50 napisał/a:
coÂś wiĂŞcej opisaĂŚ co to za klar i jaka cena.

PrzecieÂż napisaÂł Âże to Dyna 9000 a cenĂŞ moÂżesz sobie sprawdziĂŚ na znanym portalu aukcyjnym .... tutaj wszedÂłeÂś w temat z sprzed ponad roku

gerlen
Wysłany: 2020-01-14, 08:56   
0
UP DOWN

to prawda

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu