MoÂżesz daĂŚ zdjĂŞcia jak masz zrobiony zapalnik??
WÂłaÂśnie zrobiÂłem to wg. opisu, ale jest problem taki Âże zamiast wyrzuciĂŚ kartofla( ktĂłry w sumie lekko siĂŞ porusza w lufie) wypada ta nakrĂŞtka od czyszczaka. ÂŻeby tego byÂło maÂło to za 20x dopiero wystrzeli Wszystko robiÂłem wg. opisu, moÂże coÂś przeoczyÂłem?
MoÂżesz daĂŚ zdjĂŞcia jak masz zrobiony zapalnik??
WÂłaÂśnie zrobiÂłem to wg. opisu, ale jest problem taki Âże zamiast wyrzuciĂŚ kartofla( ktĂłry w sumie lekko siĂŞ porusza w lufie) wypada ta nakrĂŞtka od czyszczaka.
porzyczylem bazooke kumplowi jak tylko odda to wrzuce foty.
nigdy nie mialem problemu ze strzelaniem i korek tez nigdy nie wylatywal
ostatnio kupilem zapalarke na paluszki i wystarczy przycis nacisnac wiec niedlugo tuning bazooki
WiĂŞc bĂŞdĂŞ musiaÂł zmieniĂŚ czyszczak na inny, ten pewnie z lipnego plastiku jest. Masz jakiÂś link do takiego zapalnika?? Bo te piezo z zapalniczek to niewypaÂł niestety.
Masz jakiÂś link do takiego zapalnika?? Bo te piezo z zapalniczek to niewypaÂł niestety.
ja zapalarke do gazu mam zamontowana i musze powiedziec ze calkiem niezle mi to dziala kupilem w sklepi agd za 12 pln.
teraz ta co kupilem dalem 5 pln hehhe i mysle ze bedzie git to jest taka sama jak ta
podlaczone piezo.z zapalarki ulamalem koncowke i 2 kable podlaczylem i wsadzilem do rury 1 kabel z jednej strony a drugi z drugiej i bylo git,a zapalaeke izolacja przyczepilem do tej rury rewizyjnej.
2 kolesi zrobilo sobie tak samo jak ja i im hula
_________________ Inteligentni ludzie sÂą czĂŞsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spĂŞdzaĂŚ czas z idiotami
ZaÂłoÂżyÂłem iskrownik od zapalarki do kuchenki. ZauwaÂżyÂłem Âże duÂżo zmienia rodzaj "paliwa" najlepiej jak do tej pory strzela siĂŞ na Âśrodku do kokpitu sunycar z tesco oraz k2 polo kokpit. A ty czego uÂżywasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum