Mo¿esz daæ zdjêcia jak masz zrobiony zapalnik??
W³a¶nie zrobi³em to wg. opisu, ale jest problem taki ¿e zamiast wyrzuciæ kartofla( który w sumie lekko siê porusza w lufie) wypada ta nakrêtka od czyszczaka. ¯eby tego by³o ma³o to za 20x dopiero wystrzeli Wszystko robi³em wg. opisu, mo¿e co¶ przeoczy³em?
Mo¿esz daæ zdjêcia jak masz zrobiony zapalnik??
W³a¶nie zrobi³em to wg. opisu, ale jest problem taki ¿e zamiast wyrzuciæ kartofla( który w sumie lekko siê porusza w lufie) wypada ta nakrêtka od czyszczaka.
porzyczylem bazooke kumplowi jak tylko odda to wrzuce foty.
nigdy nie mialem problemu ze strzelaniem i korek tez nigdy nie wylatywal
ostatnio kupilem zapalarke na paluszki i wystarczy przycis nacisnac wiec niedlugo tuning bazooki
Wiêc bêdê musia³ zmieniæ czyszczak na inny, ten pewnie z lipnego plastiku jest. Masz jaki¶ link do takiego zapalnika?? Bo te piezo z zapalniczek to niewypa³ niestety.
Masz jaki¶ link do takiego zapalnika?? Bo te piezo z zapalniczek to niewypa³ niestety.
ja zapalarke do gazu mam zamontowana i musze powiedziec ze calkiem niezle mi to dziala kupilem w sklepi agd za 12 pln.
teraz ta co kupilem dalem 5 pln hehhe i mysle ze bedzie git to jest taka sama jak ta
podlaczone piezo.z zapalarki ulamalem koncowke i 2 kable podlaczylem i wsadzilem do rury 1 kabel z jednej strony a drugi z drugiej i bylo git,a zapalaeke izolacja przyczepilem do tej rury rewizyjnej.
2 kolesi zrobilo sobie tak samo jak ja i im hula
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami
Za³o¿y³em iskrownik od zapalarki do kuchenki. Zauwa¿y³em ¿e du¿o zmienia rodzaj "paliwa" najlepiej jak do tej pory strzela siê na ¶rodku do kokpitu sunycar z tesco oraz k2 polo kokpit. A ty czego u¿ywasz?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum