Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:06 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Krys_G
|
Wys³any: 2007-08-21, 23:07 Ostatnie prace :)
|
0
|
|
|
|
Witam
Moje ostanie prace, malujê od ponad roku ale jeszcze nie ten poziom co chcia³bym osi±gn±æ.
Proszê o komentarze.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2007-08-21, 23:10
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
Ta klasyka hot rod z true fire pora¿aj±ca wali na kolana i ka¿e siê po³o¿yæ. Bardzo dobre po³±czenie pruszenia i szczegó³ów w pozosta³ych pracach. Bravo |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-08-22, 14:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 84
|
Podzielam opinie Acidhousa, ja juz padam na kolana i prosze o wybaczenie ze dopieor teraz opiniuje.Normalnie masakra, hot rodowe p³omienie s± bajeranckie, jak ja kocham po³±czenie odcieni czerwieni, ¿ó³ci i czerni.
A kole¶ z Warcraft-a tez daje rade.Oby tak dalej.
Pozdro. |
_________________ Airbrush i'ts my life!!! |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2007-08-22, 18:03
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
ooo ognie pyszota;)) reszta tez daje rady oby tak dalej |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
ante
|
Wys³any: 2007-08-22, 19:56
|
0
|
|
|
|
wilk na kasku taki za prosty ale plomienie zajebiste efekt swietny. widzialem takie hyba u Piotra parczewskiego. outline'a robiles pedzelkiem ?? jak tak to jakim i skad ?:P |
|
|
|
|
rebelart
|
Wys³any: 2007-08-22, 23:17
|
0
|
|
|
|
Zgadzam siê z reszta.
P³omienie ³ami± w ko¶ciach. BARDZO dobre.
Pozdrawiam
www.rebelart.pl |
|
|
|
|
Krys_G
|
Wys³any: 2007-08-23, 07:23
|
0
|
|
|
|
ante napisa³/a: | wilk na kasku taki za prosty ale plomienie zajebiste efekt swietny. widzialem takie hyba u Piotra parczewskiego. outline'a robiles pedzelkiem ?? jak tak to jakim i skad ?:P |
W³asnie do tego specjalnie zakupi³em pêdzelek ale go nie u¿y³em bo po kilku próbach stwierdzi³em ze jeszcze nie jestem gotowy i zepsuje sobie cala pracê(trzeba duzo cwiczyc).
U¿ywa³em ta¶my 3M niebieskiej cienkiej i wszystko jest wyklejane i malowane.
Pozdro |
|
|
|
|
solekrulez
|
Wys³any: 2007-08-23, 21:14
|
0
|
|
|
|
Krys_G, a powiedz mi skad wzi±æ szablon jakiego u¿y³e¶ do namalowania true fire na baku? Potrzebuje taki z elastycznego tworzywa jakby sztywna folia ale nie wiem gdzie takie dostaæ. ??? |
|
|
|
|
Krys_G
|
Wys³any: 2007-08-23, 23:00
|
0
|
|
|
|
solekrulez napisa³/a: | Krys_G, a powiedz mi skad wzi±æ szablon jakiego u¿y³e¶ do namalowania true fire na baku? Potrzebuje taki z elastycznego tworzywa jakby sztywna folia ale nie wiem gdzie takie dostaæ. ??? |
Wiêc tak
Corel + fotki z szablonami z True Fire kilka. (Na krzywych zrobi³em)
Na ploterze wyci±³em na jakiejkolwiek foli, naklei³em to na plastikow± przezroczyst± ok³adkê A4 (niestety tylko taki rozmiar ale mi wystarczy³) i wyci±³em skalpelem. S± takie do dostania w sklepach z materia³ami biurowymi (ok³adki do bindownicy np.)
Pozdrawiam |
|
|
|
|
solekrulez
|
Wys³any: 2007-08-24, 09:58
|
0
|
|
|
|
OKIDOKI To jest git pomys³ , szkoda ze nie mozna sobie kupic w sklepie. A czy mozesz mi przeslac plik corela tego szablonu na mail? W Corelu jestem cienki a mam dostep do plotera wiec jakbys mogl to wyslij mi na korek48@wp.pl Wogóle wyslij szablony jakiekolwiek masz, bede dozgonnie wdzieczny.
Podrówka! |
|
|
|
|
Marcin17Tbg
|
Wys³any: 2007-08-24, 15:40
|
0
|
|
|
|
a najlepiej to zamie¶æ szablony w osobnym temacie który jest do tego A ognie niesamowite, bardzo mi siê podobaj± |
|
|
|
|
rebelart
|
Wys³any: 2007-08-27, 00:53
|
0
|
|
|
|
a nie pro¶ciej powycinac sobie z czegokolwiek ³uki w ró¿nych wielko¶ciach lub za 3-4z³ kupiæ komplet krzywików kre¶larskich i po sprawie?
;]
www.rebelart.pl |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-08-27, 06:43
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 84
|
Ja do wykonania szablonów u¿ywam podk³adek pod talerze które wykonane s± z tworzywa, ( mozna je np. kupiæ w jakim¶ markiecie) s± do¶æ elastyczne a, grubo¶æ jest zadowalaj±ca, je¶li siê poszuka to ¶mia³o mo¿na kupiæ prze¼roczyste. |
_________________ Airbrush i'ts my life!!! |
|
|
|
|
Lucyfer
|
Wys³any: 2011-05-19, 18:30
|
0
|
|