Szukaj FAQ Album

Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:06
Autor Wiadomość
Krys_G 
Wysłany: 2007-08-22, 00:07   Ostatnie prace :)
0
UP DOWN

Witam
Moje ostanie prace, malujê od ponad roku ale jeszcze nie ten poziom co chcia³bym osi¹gn¹Ì.
ProszĂŞ o komentarze.

Pozdrawiam

acidhouse
Wysłany: 2007-08-22, 00:10   
0
UP DOWN
Kustom Kulture

Ta klasyka hot rod z true fire pora¿aj¹ca wali na kolana i ka¿e siê po³o¿yÌ. Bardzo dobre po³¹czenie pruszenia i szczegó³ów w pozosta³ych pracach. :arrow: Bravo

airbrush 
Wysłany: 2007-08-22, 15:59   
0
UP DOWN

Podzielam opinie Acidhousa, ja juz padam na kolana i prosze o wybaczenie ze dopieor teraz opiniuje.Normalnie masakra, hot rodowe p³omienie s¹ bajeranckie, jak ja kocham po³¹czenie odcieni czerwieni, ¿ó³ci i czerni.
A koleÂś z Warcraft-a tez daje rade.Oby tak dalej.
Pozdro.

dawid
Wysłany: 2007-08-22, 19:03   
0
UP DOWN

ooo ognie pyszota;)) reszta tez daje rady oby tak dalej

ante
Wysłany: 2007-08-22, 20:56   
0
UP DOWN

wilk na kasku taki za prosty ale plomienie zajebiste :) efekt swietny. widzialem takie hyba u Piotra parczewskiego. outline'a robiles pedzelkiem ?? jak tak to jakim i skad ?:P

rebelart
Wysłany: 2007-08-23, 00:17   
0
UP DOWN

Zgadzam siĂŞ z reszta.
PÂłomienie ÂłamiÂą w koÂściach. BARDZO dobre.
Pozdrawiam
www.rebelart.pl

Krys_G 
Wysłany: 2007-08-23, 08:23   
0
UP DOWN

ante napisał/a:
wilk na kasku taki za prosty ale plomienie zajebiste :) efekt swietny. widzialem takie hyba u Piotra parczewskiego. outline'a robiles pedzelkiem ?? jak tak to jakim i skad ?:P

WÂłasnie do tego specjalnie zakupiÂłem pĂŞdzelek ale go nie uÂżyÂłem bo po kilku prĂłbach stwierdziÂłem ze jeszcze nie jestem gotowy i zepsuje sobie cala pracĂŞ(trzeba duzo cwiczyc).
UÂżywaÂłem taÂśmy 3M niebieskiej cienkiej i wszystko jest wyklejane i malowane.

Pozdro

solekrulez
Wysłany: 2007-08-23, 22:14   
0
UP DOWN

Krys_G, a powiedz mi skad wzi¹Ì szablon jakiego u¿y³eœ do namalowania true fire na baku? Potrzebuje taki z elastycznego tworzywa jakby sztywna folia ale nie wiem gdzie takie dostaÌ. ???

Krys_G 
Wysłany: 2007-08-24, 00:00   
0
UP DOWN

solekrulez napisał/a:
Krys_G, a powiedz mi skad wzi¹Ì szablon jakiego u¿y³eœ do namalowania true fire na baku? Potrzebuje taki z elastycznego tworzywa jakby sztywna folia ale nie wiem gdzie takie dostaÌ. ???

WiĂŞc tak

Corel + fotki z szablonami z True Fire kilka. (Na krzywych zrobiÂłem)
Na ploterze wyci¹³em na jakiejkolwiek foli, naklei³em to na plastikow¹ przezroczyst¹ ok³adkê A4 (niestety tylko taki rozmiar ale mi wystarczy³) i wyci¹³em skalpelem. S¹ takie do dostania w sklepach z materia³ami biurowymi (ok³adki do bindownicy np.)

Pozdrawiam

solekrulez
Wysłany: 2007-08-24, 10:58   
0
UP DOWN

OKIDOKI To jest git pomysÂł , szkoda ze nie mozna sobie kupic w sklepie. A czy mozesz mi przeslac plik corela tego szablonu na mail? W Corelu jestem cienki a mam dostep do plotera wiec jakbys mogl to wyslij mi na korek48@wp.pl WogĂłle wyslij szablony jakiekolwiek masz, bede dozgonnie wdzieczny.

PodrĂłwka!

Marcin17Tbg
Wysłany: 2007-08-24, 16:40   
0
UP DOWN

a najlepiej to zamieœÌ szablony w osobnym temacie który jest do tego ;) A ognie niesamowite, bardzo mi siê podobaj¹ :D

rebelart
Wysłany: 2007-08-27, 01:53   
0
UP DOWN

a nie proœciej powycinac sobie z czegokolwiek ³uki w ró¿nych wielkoœciach lub za 3-4z³ kupiÌ komplet krzywików kreœlarskich i po sprawie?
;]

www.rebelart.pl

airbrush 
Wysłany: 2007-08-27, 07:43   
0
UP DOWN

Ja do wykonania szablonów u¿ywam podk³adek pod talerze które wykonane s¹ z tworzywa, ( mozna je np. kupiÌ w jakimœ markiecie) s¹ doœÌ elastyczne a, gruboœÌ jest zadowalaj¹ca, jeœli siê poszuka to œmia³o mo¿na kupiÌ przeŸroczyste.

Lucyfer 
Wysłany: 2011-05-19, 19:30   
0
UP DOWN

fuck .. gdybym ja tak umiaÂł . ale praktyka czyni mistrza ; )

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu