mam klienta ktory ma w swoim galacie rdze na sklepieniu blotnika tylnego z nadkolem za zagiêciu (rancie) i pytanie jak juz to zrobie i wylakieruje wycieniuje to jak lakierowac klarem? ca³y element zmatowic 1200 czy tylko to ma³e miejscer gdzie by³o lakierowane tylko mam obawe ze nowy klar od starego moze sie ³uszczyæ po jakim¶ czasie
tu mam zaznaczone co i jak chodzi o tylny b³otnik
zdjecie pogl±dowe ale to jest dokladnie takie same auto i nawet lakier ten sam:)
tylko ze w galancie tylni b³otnik koñczy sie z przodu auwta bo on jest ca³o¶ci a zgórnym s³upkiem dachu na szybami i dopiero jak supek dochodzi do przedniego b³otnika i maski to sie koñczy a lakier na reszcie naprawde jest zdrowy troche mi go szkoda
mam klienta ktory ma w swoim galacie rdze na sklepieniu blotnika tylnego z nadkolem za zagiêciu (rancie) i pytanie jak juz to zrobie i wylakieruje wycieniuje to jak lakierowac klarem? ca³y element zmatowic 1200 czy tylko to ma³e miejscer gdzie by³o lakierowane tylko mam obawe ze nowy klar od starego moze sie ³uszczyæ po jakim¶ czasie
tu mam zaznaczone co i jak chodzi o tylny b³otnik
zdjecie pogl±dowe ale to jest dokladnie takie same auto i nawet lakier ten sam:)
Je¶li cieniujesz to do wysoko¶ci klamki + rozc.do cieniowana i wszerz do zderzka/mowa o klarze/.Powierzcnie nie lakierowane zmatuj P2000 i pó¿niej polerka na odkurz z bezb.
ok czyli jednak tak jak myslalem ca³y element w klar no trudno jesli delikatniej nieda sie tego zrobic to ok a czym pozniej to polerowac ? bo mam problem ze polerka mi siê zepsu³a i bedzie trzeba rêcznie tylko recznie to niewiem na jakiej gabce? chyba ze pozycze polerke pasta pewnie G3 albo 3M tylko jaka dok³adnie zeby sie [...]æ i uzyskaæ ³atwo lustro zeby by³ ten lakier antystatyczny
ok czyli jednak tak jak myslalem ca³y element w klar no trudno jesli delikatniej nieda sie tego zrobic to ok a czym pozniej to polerowac ? bo mam problem ze polerka mi siê zepsu³a i bedzie trzeba rêcznie tylko recznie to niewiem na jakiej gabce? chyba ze pozycze polerke pasta pewnie G3 albo 3M tylko jaka dok³adnie zeby sie [...] i uzyskaæ ³atwo lustro zeby by³ ten lakier antystatyczny
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum