Autor |
Wiadomo¶æ |
|
maaks
|
Wys³any: 2009-04-10, 10:30 Tiger na kasku
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-10, 13:18 Re: Tiger na kasku
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
Najbardziej podoba mi siê Czarna Pantera,ale mam uwagi.Bardziej zwê¿one i szersze oczy,jeszcze nie wiem co dok³adnie,ale ¿renice?Chyba bardziej centralnie.I przyda³a by siê stru¿ka ¶liny. |
|
|
|
|
Asellus5
|
Wys³any: 2009-04-11, 16:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 290
|
Bardzo mi sie podoba ten kask Tygrys jak malowany maaka jestes wieeeelki |
|
|
|
|
Kanabeer
|
Wys³any: 2009-04-12, 12:01
|
0
|
|
|
|
Zgodze sie z przedmówc± ¿e nad oczkami trzaby troche popracowaæ bo tygrysek lekki wytrzeszcz ma.Co nie zmienia faktu ¿e fachowa robota ,podziwiam |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-14, 07:26
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Osaczony, atakuj±cy tygrys ma wytrzeszcz naturalnie ---> lecz jest inna sprawa... nie mogê znale¶æ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadaj±c tygrysowi troche kreskówkowy charakter, mo¿e dlatego te oczy wam nie graj±, bo tygrys wysy³a sprzeczne informacje... ogólnie fajne kolorki... z odleg³o¶ci robi wra¿enie, z bliska bym siê przyczepi³, ale ja lubie siê czepiaæ szczegó³ów.... takie zboczenie... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
rafdus
|
Wys³any: 2009-04-14, 13:31
|
0
|
|
|
|
no limit napisa³/a: | Najbardziej podoba mi siê Czarna Pantera:spoko: | no coz kazdy ma swoje gusta jak dla mnie to joker wymiata a tygrysek ladny ile czasu ci to zajelo?? |
_________________ BYLE DO PRZODU !!! |
|
|
|
|
maaks
|
Wys³any: 2009-04-16, 21:44
|
0
|
|
|
|
tygrys 3 dni
LoboLoco napisa³/a: | Osaczony, atakuj±cy tygrys ma wytrzeszcz naturalnie ---> lecz jest inna sprawa... nie mogê znale¶æ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadaj±c tygrysowi troche kreskówkowy charakter, mo¿e dlatego te oczy wam nie graj±, bo tygrys wysy³a sprzeczne informacje... ogólnie fajne kolorki... z odleg³o¶ci robi wra¿enie, z bliska bym siê przyczepi³, ale ja lubie siê czepiaæ szczegó³ów.... takie zboczenie... |
je¶li chodzi o te oczy to takie by³y na zdjêciu i takie namalowa³em
uszy?? a gdyby by³y to zapyta³by¶ gdzie s± ³apy?
a tak serio to niechcialem malowaæ ca³ej g³owy chcia³em to co widaæ wkomponowaæ w reszte
dziêki za opinie
P.S. ja te¿ zawsze dopatruje sie szczegó³ów |
_________________ www.maaks.pl |
|
|
|