Autor |
Wiadomość |
 |
maaks
|
Wysłany: 2009-04-10, 11:30 Tiger na kasku
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2009-04-10, 14:18 Re: Tiger na kasku
|
0
|
|
|

|
Najbardziej podoba mi siĂŞ Czarna Pantera,ale mam uwagi.Bardziej zwĂŞÂżone i szersze oczy,jeszcze nie wiem co dokÂładnie,ale Âżrenice?Chyba bardziej centralnie.I przydaÂła by siĂŞ struÂżka Âśliny. |
|
|
|
 |
Asellus5
|
Wysłany: 2009-04-11, 17:41
|
0
|
|
|
|
Bardzo mi sie podoba ten kask Tygrys jak malowany maaka jestes wieeeelki |
|
|
|
 |
Kanabeer
|
Wysłany: 2009-04-12, 13:01
|
0
|
|
|

|
Zgodze sie z przedmĂłwcÂą Âże nad oczkami trzaby troche popracowaĂŚ bo tygrysek lekki wytrzeszcz ma.Co nie zmienia faktu Âże fachowa robota ,podziwiam |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-04-14, 08:26
|
0
|
|
|

|
Osaczony, atakuj¹cy tygrys ma wytrzeszcz naturalnie ---> lecz jest inna sprawa... nie mogê znaleœÌ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadaj¹c tygrysowi troche kreskówkowy charakter, mo¿e dlatego te oczy wam nie graj¹, bo tygrys wysy³a sprzeczne informacje... ogólnie fajne kolorki... z odleg³oœci robi wra¿enie, z bliska bym siê przyczepi³, ale ja lubie siê czepiaÌ szczegó³ów.... takie zboczenie... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
rafdus
|
Wysłany: 2009-04-14, 14:31
|
0
|
|
|
|
no limit napisał/a: | Najbardziej podoba mi siĂŞ Czarna Pantera:spoko: | no coz kazdy ma swoje gusta jak dla mnie to joker wymiata a tygrysek ladny ile czasu ci to zajelo?? |
_________________ BYLE DO PRZODU !!! |
|
|
|
 |
maaks
|
Wysłany: 2009-04-16, 22:44
|
0
|
|
|
|
tygrys 3 dni
LoboLoco napisał/a: | Osaczony, atakujÂący tygrys ma wytrzeszcz naturalnie ---> lecz jest inna sprawa... nie mogĂŞ znaleœÌ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadajÂąc tygrysowi troche kreskĂłwkowy charakter, moÂże dlatego te oczy wam nie grajÂą, bo tygrys wysyÂła sprzeczne informacje... ogĂłlnie fajne kolorki... z odlegÂłoÂści robi wraÂżenie, z bliska bym siĂŞ przyczepiÂł, ale ja lubie siĂŞ czepiaĂŚ szczegó³ów.... takie zboczenie... |
jeÂśli chodzi o te oczy to takie byÂły na zdjĂŞciu i takie namalowaÂłem
uszy?? a gdyby byÂły to zapytaÂłbyÂś gdzie sÂą Âłapy?
a tak serio to niechcialem malowaĂŚ caÂłej gÂłowy chciaÂłem to co widaĂŚ wkomponowaĂŚ w reszte
dziĂŞki za opinie
P.S. ja te¿ zawsze dopatruje sie szczegó³ów |
_________________ www.maaks.pl |
|
|
|